2013.02.28. 16:51:13
mindenki látja,hogy Messi gyengén teljesít. én is,nem vagyok hülye,és nem dugom homokba a fejem.
De azt is látni kéne, hogy nem miatta vagyunk gyengék. hanem a mi jó csapatjátékunk és kp-nk az előfeltétele annak,hogy Messi jól játszhasson.
Ez meg nincs meg, egyedül nem tud mit tenni, futhatna 20 kilómétert is egy meccsen,ugyanúgy haszontalan lenne, a védelmünk ugyan úgy kapná a nevetséges gólokat.
A csapatvédekezést kell rendbe tenni, kezdve hátulról, haladva a középpályán, aztán a támadók. És ott a Pep-teamben sem Messi volt a fő letámadó, hanem Pedro,Villa, a fellépő Iniesta.
Védekezésünk nevetséges, védőink nincsenek, Piqué és gyenge, Puyolról már nem érdemes érdemben beszélni. Nem véletlen az sem,hogy amikor az echte balhátvéd Abidal bement középre, simán überelte a két született khv teljesítményét. Ez Abi dícsérete, meg a a két P hatalmas kritikája is.
Ezért írtam amit írtam, hogy nagyon jó lenne, és kellemes, ha Messi sétálása lenne a problémánk.
Ezt egyébként egy erélyes edző megoldaná,mert rászólna Messire és kész. Azért se Pep alatt,se ősszel Titonál nem sétálgatott át meccseket. mindig voltak periódusai, 5-10-15 percek, amikor leállt, és sétálgatott, de ennyi.
Jó lenne ha összeszedné magát, de sajna a kp-t kéne ráncba szedni,mert anélkül nem jó. így is veszélyes tud lenni, de jelenleg az a szitu, mint a válogatottban korábban, hogy hátulról kell dolgoznia, az meg nem fekszik úgy neki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."