ferninho írta:
azért van bőven átfedés e két kép és az idei szezon között, azért ez ábrázolja, hogy átlagban mégis milyen gólok születnek. (a kép szerint Messi több 11es gólt rúgott, csak megjegyezném, ha már így leszóltad emiatt CR-t.)
Nyilván Messi a több góljából több tizenegyest lőtt, de Cr a góljai arányát nézve többet lőtt abból. Hangsúlyozom arányát nézve: Messi a 91ből ha lőtt (nem számoltam utána) tegyük fel 15 tizenegyest akkor az elenyésző, de ha a 30 góllal kevesebbet rúgó Cr is ugyanennyit lőtt vagy akár közel ugyanennyit akkor ez megint Messi felé billenti a mérleget, hogy ki miből mennyi gólt rúgott, habár azt ahogy lentebb is tisztázzuk a gól a lényeg nem az hogy miből szerezte a játékos.
ferninho írta:szajko már hol van Ronaldozott, mert Messi rúgott pár gólt a körívről meg tényleg szép szabadokat is.
ezért tettem be ezt a képet, hogy azért tegyük rendbe ezt a dolgot egy kicsit.
csak mert szajko szavaiból már az jött le, hogy Messi 25-30ról rúgdossa a gólokat...

Szerintem Szajko azért írta be ezt ide, mert köztudott, hogy a Barca sok kis passzos játéka a végletekig kijátszott ziccerek miatt nem a távoli gólokról híres, és mivel a Barca játéka Messire épül java részt így ő sem fog 40ről gólt lőni. És itt jön a lényeg, hogy még így is ott van Európa elején 16on kivülről lőtt gólok terén. Az most teljesen mind1, hogy szabadrúgásból vagy akcióból lőtte, mivel lentebb meg is beszéltük: Gól--> gól
ferninho írta:ugyanannyit ér, nem is ezért írtam ezt az egészet

akkor jó, ezt túl tárgyaltuk.