Andrés Iniesta

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
barka
Jugador del Barça

2013.09.23. 16:17:20

Iniesta már többször lenyilatkozta, hogy innen szeretne visszavonulni, úgyhogy szerintem minden azzal kapcsolatos hír, hogy elmegy csak kacsa, de amennyiben nem sikerül a vezetőségnek megegyezni vele, akkor nagyon gyorsan megszabadulnék Roselléktől, mert lehet, hogy jó gazdasági szakember, de vezetőnek pocsék, mert akkor nem Iniesta lesz az utolsó aki elhagyja a klubbot.
Számomra már az kiverte a biztosítékot, mikor lenyilatkozták, hogy mennyire elégedettek Zubizareta munkájával. :O Csak tudnám Neymar megvétele után mit csinált három hónapig a sportigazgató?! Mondjuk júniustól már eléggé meleg a tenger... ;)
GombiFCB
Barça C

2013.09.23. 15:31:54

Az NSO is most dobott ki egy hírt miszerint elsőre nem sikerült meghosszabbítani a szerződést. Már most szóba hozták a 2 manchesteri óriás klubbot...

Benne még látok pár év potenciált, nagy kár lenne ha elmenne...
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.15. 11:30:14

mondjátok el légyszi, hogy ezt honnan veszitek, mert ez most egy letaglózással felér!!! számomra ő Messi után a 2. érinthetetlen!!!
A meccs alatt mondta a kommentátor, én csak ott hallottam, hogy nem sikerült meggyőzni Iniestat és a menedzsereket, az új szerződésről egyelőre. Illetve nagyon rosszul esett neki, hogy nyáron elküldtek egy fizikoterapeutát a csapattól, akivel nagyon jóban volt.

A szerződés amúgy 2018ig szólna, és 12m-t keresne, azt hiszem.
De mondom, én csak tegnap hallottam a kommentátortól
Subinho
Director del Fútbol

2013.09.15. 11:25:04

visca el barca írta: épp most akartam beírni, hogy meg lep hogy nem akar szerződést hosszabítani. ő az utolsó akiből kinézném h követelőzik. :?
mondjátok el légyszi, hogy ezt honnan veszitek, mert ez most egy letaglózással felér!!! számomra ő Messi után a 2. érinthetetlen!!!
ZolTano
Jugador d'estrella

2013.09.15. 11:14:50

Chino írta:
Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:Az a szezon úgy lett megírva, hogy Ini továbblőjön minket a döntőbe. Megfizettethetetlenek az ilyen pillanatok. Sosem felejtem el, de nem csak Iniesta gólját, hanem egészében véve azt a 6 kupás évet!
Számomra ennél kedvesebb gól nincs is, mint amit a Chelseanek lőtt. Nyertünk BL-t, lőttünk rengeteg szép gólt, annál szebbet is, de az az érzelemtöltete miatt annyit lökött az emberen, hogy hihetetlen. Bízom benne, hogy nem véletlen, hogy a "legemberibb" játékos lövi a legfontosabb gólokat. Egy szóba jellemezhető: alázat.
Plusz eldöntött egy VB döntőt, 2 világesemény MVP-je lett. 2010-ben szerintem neki kellett volna nyerni a bogyót. Nagyon szurkoltam, annak ellenére, hogy a "mi kutyánk kölke" kapta.
én is nagyon örültem volna ha akkor megkapja, de Messi abban az idényben is élesebb volt mindenkinél. nem lehetett nem neki adni. brutális volt!
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.15. 11:10:22

visca el barca írta: épp most akartam beírni, hogy meg lep hogy nem akar szerződést hosszabítani. ő az utolsó akiből kinézném h követelőzik. :?
Tegnap valami olyasmit pendített meg Farkas Norbi, hogy rosszul esett neki, amiért elküldték Emili Ricart(fizioterapeuta), akivel nagyon jóban volt(meg általánosságban mindenki szerette). Kizártnak tartom, hogy a pénz miatt menne a huzavona. Alapból Messi mögött a 2. legjobban fizetett játékossá lépne elő, bár nem mintha ez számítana neki.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.15. 10:53:35

Barcaman14 írta:Kezd egy kicsit aggasztani Iniesta formája. Bár még az elején vagyunk, bőven belelendülhet akár már a következő meccsen is, de leginkább az zavar, hogy az utóbbi 2-3 meccsen nem látom rajta a játékkedvet és nem is vállal annyit, mint amennyit tőle megszoktunk. Nem tudom mi lehet az oka, lehet, hogy a szerződéshosszabbítás körüli mizéria vonja el a figyelmét egy kicsit, de remélem minél hamarabb egyenesbe jön.
épp most akartam beírni, hogy meg lep hogy nem akar szerződést hosszabítani. ő az utolsó akiből kinézném h követelőzik. :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.15. 10:20:11

Kezd egy kicsit aggasztani Iniesta formája. Bár még az elején vagyunk, bőven belelendülhet akár már a következő meccsen is, de leginkább az zavar, hogy az utóbbi 2-3 meccsen nem látom rajta a játékkedvet és nem is vállal annyit, mint amennyit tőle megszoktunk. Nem tudom mi lehet az oka, lehet, hogy a szerződéshosszabbítás körüli mizéria vonja el a figyelmét egy kicsit, de remélem minél hamarabb egyenesbe jön.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Chino
Llegenda del Barça

2013.09.05. 15:55:37

Barcaman1993 írta:
Barcaman14 írta:Az a szezon úgy lett megírva, hogy Ini továbblőjön minket a döntőbe. Megfizettethetetlenek az ilyen pillanatok. Sosem felejtem el, de nem csak Iniesta gólját, hanem egészében véve azt a 6 kupás évet!
Számomra ennél kedvesebb gól nincs is, mint amit a Chelseanek lőtt. Nyertünk BL-t, lőttünk rengeteg szép gólt, annál szebbet is, de az az érzelemtöltete miatt annyit lökött az emberen, hogy hihetetlen. Bízom benne, hogy nem véletlen, hogy a "legemberibb" játékos lövi a legfontosabb gólokat. Egy szóba jellemezhető: alázat.
Plusz eldöntött egy VB döntőt, 2 világesemény MVP-je lett. 2010-ben szerintem neki kellett volna nyerni a bogyót. Nagyon szurkoltam, annak ellenére, hogy a "mi kutyánk kölke" kapta.
Forca Barca!!!!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.05. 08:44:34

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.04. 10:43:52

Az a szezon úgy lett megírva, hogy Ini továbblőjön minket a döntőbe. Megfizettethetetlenek az ilyen pillanatok. Sosem felejtem el, de nem csak Iniesta gólját, hanem egészében véve azt a 6 kupás évet!
Kép

dudu0209
Barça B

2013.09.04. 08:08:09

Osztom! Nekem is nagy kedvencem... Még mikor csak csereként számoltak vele és csupán pár perceket kapott egy-egy meccsen, már akkor is látszott rajta, hogy különleges játékos lesz. És ő az a labdarúgó, aki nem csak tudásával hanem viselkedésével is példaképe lehet a jövő nemzedékének!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.09.04. 00:08:40

A szerénysége, a játékintelligenciája, és az említett gólja miatt is a legnagyobb kedvencem, hihetetlen milyen esze és technikája van a játékhoz.
Aranylabdát érdemel!
Boixos
Llegenda del Barça

2013.09.03. 23:52:41

a cselzi elleni góljára frankón nem lehet mit mondani, most is rázott a hideg, ahogy visszanéztem.
nagyon kemény, nem tudom, honnan volt benne annyi, h azt, ott, akkor meg merte csinálni.
ez egy bl-döntőt ért, de rúgott egyet a vb-ért is, és mindezek ellenére egy végtelenül szerény, rendkívűl szimpatikus csóka.
sok ilyen gyerekre lenne szükség.
PUYOL-XAVI-INIESTA
CartmanBarca
Jugador del Barça

2013.09.03. 23:38:00

Rinku írta:Elkapott kicsit a visszaemlékezés, és eszembe jutott a legeslegnagyobb gól, amit életemben láttam.

http://www.youtube.com/watch?v=KQnoRvymKMk" target="_blank

Ini v. Chelsea. Láttam már szebbet, pontosabbat, grandiózusabbat, de ezt soha nem fogom elfelejteni. A mai napig libabőrös vagyok tőle. Lehet beszélni sok mindenről, az a visszavágó nem volt egy korrekt meccs, de az odavágó sem. Mindegy, nem erről van szó. Hanem az érzés, amit a mai napig úgy érzek, mintha csak tegnap lett volna az a tavaszi este, amikor Iniesta kiszedte a pókot a sarokból. :) Felbecsülhetetlen gól, főleg, hogy azután úgy vertük tönkre az MU-t, hogy egy rossz szava nem lehet senkinek. Aztán ugye a döntő, Messi elhagyja a fél cipőjét, Sylvinho zokog, mintha dézsából jönne belőle, Puyol meg szorítja magához, áh... Ettől szép a foci. :) Néha öröm, néha ürüm. :wink:
Ez volt az egyetlen egy gól, amit megsirattam eddig. Soha nem felejtem el, Cselzis barátommal párhuzamosan néztük a meccset, két településen és nála áramszünet volt. Két percenként küldte az sms-eket hogy na hogy állunk. Elkezdtem visszaírni neki, hogy hogy garatulálok nekik, sikerült kivédekezni, meg ilyesmi és akkor jött Don Andres puffantása. A telefont kidobtam a kezemből és sírva rohangásztam a lakáson belül. :D
Már ezért a momentumért megérdemel az élete végéig egy 12 misis fizetést. :)
Kép

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."

-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.03. 23:19:51

Rinku írta:Elkapott kicsit a visszaemlékezés, és eszembe jutott a legeslegnagyobb gól, amit életemben láttam.

Ini v. Chelsea. Láttam már szebbet, pontosabbat, grandiózusabbat, de ezt soha nem fogom elfelejteni. A mai napig libabőrös vagyok tőle. Lehet beszélni sok mindenről, az a visszavágó nem volt egy korrekt meccs, de az odavágó sem. Mindegy, nem erről van szó. Hanem az érzés, amit a mai napig úgy érzek, mintha csak tegnap lett volna az a tavaszi este, amikor Iniesta kiszedte a pókot a sarokból. :) Felbecsülhetetlen gól, főleg, hogy azután úgy vertük tönkre az MU-t, hogy egy rossz szava nem lehet senkinek. Aztán ugye a döntő, Messi elhagyja a fél cipőjét, Sylvinho zokog, mintha dézsából jönne belőle, Puyol meg szorítja magához, áh... Ettől szép a foci. :) Néha öröm, néha ürüm. :wink:
Igen az egy emlékezetes gól volt, s ilyenkor mindig eszembe jut az a kis vézna falfehér kis emberke, aki rohangált még mikor Van Gaal becserélte, aztán meg tényleg az a gól Londonban....Pont Etoo nem tudta levenni, pont luftot rúgott Essien, pont jókor volt jó helyen Iniesta, pont lábra jött, pont jól eltalálta, pont annak a Cech-nek, aki egy remek kapus, pont a sarokba, pont a 92-ik percben, pont egy gól hiányzott, Isteni csoda volt, s pont. :D
Kép
Kép
Kép
19Messi19
Jugador del Barça

2013.09.03. 23:06:57

Ne is mond. Olyat ordítottam örömömben, hogy a fél utca fölkelt szerintem. :D Mai napig a legnagyobb gól. És pont ahogy te is leírtad. Láttam már szebbet és nagyobbat, de ezt olyan pillanatban lőtte, hogy az fenomenális. Respect Ini. ;-)
„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2013.09.03. 22:44:18

shutterisland írta:szerintem nem lesz gond, annyira magasra tette a mércét (főleg) technikailag (lásd labdaelpattanás, meghökkenünk, ha elpattan tőle egyszer-kétszer, miközben ez céronaldónál és messinél ez gyakrabban előfordul) hogy 2-3 langyosabb meccs után (ahol még mindig nem lóg ki negatívan a mezőnyből) felkapjuk a fejünket.

amúgy nem sűrűn emlékszem olyanra, hogy lett volna mondjuk egymást követő 5 meccse az utóbbi években, ahol mind az ötször szürke volt, és legalább egyszer ne hozott volna le kiemelkedő, de inkább klasszis (kis túlzással szokásos) teljesítményt.
Tudom, hogy ez Ini topic, de nem tudtam szó nélkül hagyni az elpattanós részt. Előre leszögezném, hogy imádom Init és az egyik legfontosabb játékosunknak tartom, tehát ez nem ellene irányul. DE azt szeretném kérdezni, hogy mégis mikor láttad te, hogy Messitől elpattan a labda? (CR-t nem nézem rendszeresen) De az összes Barca meccset megnézem és nekem nem akar egy jelenet se beugrani, hogy elpattant volna tőle a labda... Szóval engem meglepett ez a kijelentés.

Inire visszatérve: én nagyon örülnék, hogy ha itt fejezné be a pályafutását (ami valószínűleg így is lesz). A kis formahanyatlást gyorsan maga mögött hagyja és újra szárnyalni fog! Visca
Rinku
Director del Fútbol

2013.09.03. 21:49:35

Elkapott kicsit a visszaemlékezés, és eszembe jutott a legeslegnagyobb gól, amit életemben láttam.

Football, bloody hell. /SAF/
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.27. 06:26:34

szerintem nem lesz gond, annyira magasra tette a mércét (főleg) technikailag (lásd labdaelpattanás, meghökkenünk, ha elpattan tőle egyszer-kétszer, miközben ez céronaldónál és messinél ez gyakrabban előfordul) hogy 2-3 langyosabb meccs után (ahol még mindig nem lóg ki negatívan a mezőnyből) felkapjuk a fejünket.

amúgy nem sűrűn emlékszem olyanra, hogy lett volna mondjuk egymást követő 5 meccse az utóbbi években, ahol mind az ötször szürke volt, és legalább egyszer ne hozott volna le kiemelkedő, de inkább klasszis (kis túlzással szokásos) teljesítményt.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.08.26. 17:02:42

Nem tudom mi van vele. Nem csak hogy gyenge formában van, hanem olyan hibákat csinál, amit én tőle még nem láttam.

Átvételkor elpattan tőle a labda, belevezeti 3emberbe, stb.
Remélem hamar túl lesz ezen, és aztán 5 évig megint semmi.
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.26. 12:04:20

Don Andrés nem kezdte valami nagy formában az idényt sajnos. Ez most még belefér, de jó lenne, ha minél hamarabb összeszedné magát, mert nagy szükség lesz rá.
Kép

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.20. 09:47:40

Andrés Iniesta - The Artist - Skills & Goals 2013 HD
http://www.youtube.com/watch?v=U6O-YokMlDY
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.13. 14:13:54

Andrés Iniesta - When Football Becomes Art :
http://youtu.be/7MH5I9j44Io
FCB-Mate-FCB