Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sokszor tényleg a frászt hozta rám, de ezt én nagyrészt a felelőtlenségnek tudom be. Sokszor feleslegesen választott kockázatos megoldásokat, mikor passzlehetősége is lett volna. Talán ez az új posztjából is fakadt. Annyiből nyugodt vagyok vele kapcsolatban, hogy, ha nem egy ilyen BATE ellen játszunk redukálni fogja.palesz77 írta:Az a sarkazás tényleg szép volt, de - idén azt se tudom hányadszor - megint volt olyan, hogy saját térfélen eladta a lasztit, mert a cselezgetése közben leütközték szabályosan.. Koncentrálhatna kicsi jobban ezek közben, mert eddig csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptunk be gólt ilyenből.
Mondjuk tegnap tényleg nem állt a helyzet magaslatán, az első félidőben elszórt 2-3 labdát. De amúgy tényleg a labdabiztosság jellemzi általában a meccseken, jól fedezi, ezzel ellensúlyozza a lassúságát.Messias2 írta:A csapat legbiztosabb pontja. Mindig hozza az elvárt teljesitményt. Hibájára nem is nagyon emlékszem az utóbbi pár meccsről. Úgy h nem értem, mire gondolsz.edermatyi írta:szerintem az egyik leggyengébb meccsek óta. öreganyám bottal is megkerülné háromszor olyan a sebessége.. szedd össze magad!
lehet hogy másik meccset néztünk de nézd vissza például a 2.percben lévő óriási Leverkusen helyzetet. Konkrétan a 11es pontig követte az ellenfél játékost aztán megállt és páholyból nézte ahogy üresben rá lövi. és ez csak egyike a nem kevés hibájának. nem hiába kapunk olyan sok gólt mostanában. simán átfutnak a középpályánkon.(mondjuk ez nem csak az ő hibája)Messias2 írta:A csapat legbiztosabb pontja. Mindig hozza az elvárt teljesitményt. Hibájára nem is nagyon emlékszem az utóbbi pár meccsről. Úgy h nem értem, mire gondolsz.edermatyi írta:szerintem az egyik leggyengébb meccsek óta. öreganyám bottal is megkerülné háromszor olyan a sebessége.. szedd össze magad!
A csapat legbiztosabb pontja. Mindig hozza az elvárt teljesitményt. Hibájára nem is nagyon emlékszem az utóbbi pár meccsről. Úgy h nem értem, mire gondolsz.edermatyi írta:szerintem az egyik leggyengébb meccsek óta. öreganyám bottal is megkerülné háromszor olyan a sebessége.. szedd össze magad!
Szvsz hozta azt, amit minden meccsen elvárunk. Valóban nem volt kiemelkedő, de rajta nem múlott semmi.Samper írta:Busquets védett állat, ezért senki se teszi szóvá, hogy nagyon keveset ad hozzá a csapatjátékhoz. A többi középpályás viszont mindig megtalálják.
Gondolom Samper úgy érti, hogy nem illik kritizálni.visca el barca írta:védett állat... néha amúgy sem értem itt a foghegyről odavetett egymondatosaidat, de azért ne állatozzuk már a saját játékosunkat.Samper írta:Busquets védett állat, ezért senki se teszi szóvá, hogy nagyon keveset ad hozzá a csapatjátékhoz. A többi középpályás viszont mindig megtalálják.
Nem tette idézőjelbe, de nem az állaton volt a hangsúly. Én amúgy kifejezetten szeretem ezeket az egymondatosokat. Rövid, tömör és sok igazságot is tartalmaz. Lsd múltkor is páran nekiestek, hogy Messit padra rakná és nem írt litániát csak egy mondatot, ami kellően megvolt indokolva. És Messi ült is.visca el barca írta:védett állat... néha amúgy sem értem itt a foghegyről odavetett egymondatosaidat, de azért ne állatozzuk már a saját játékosunkat.Samper írta:Busquets védett állat, ezért senki se teszi szóvá, hogy nagyon keveset ad hozzá a csapatjátékhoz. A többi középpályás viszont mindig megtalálják.
védett állat... néha amúgy sem értem itt a foghegyről odavetett egymondatosaidat, de azért ne állatozzuk már a saját játékosunkat.Samper írta:Busquets védett állat, ezért senki se teszi szóvá, hogy nagyon keveset ad hozzá a csapatjátékhoz. A többi középpályás viszont mindig megtalálják.
Tegnap nem vitte túlzásba ez igaz.Samper írta:Busquets védett állat, ezért senki se teszi szóvá, hogy nagyon keveset ad hozzá a csapatjátékhoz. A többi középpályás viszont mindig megtalálják.
Az lehet, de ha ő nem lenne a pályán, azok sem nagyon villognának, akik miatt leülsz meccset nézni.Yokozuna írta: De hát nem miatta ülök le meccset nézni