senkialfonz40 írta:
Hát arra kíváncsi lennék, hogy találnánk-e olyan embert, akinek merőben eltérő lenne a véleménye a "kapitány"-ról!
Csak felsőfokú jelzőket lehet használni Vele kapcsolatban, annak meg külön örülök, hogy az ízlésed eltér a többiekétől!

Nem feltétlenül előny, ha eltér a többiekétől az ízlése, sőt sztem teljesen közömbös.

De szerintem minden Barcásnál megfigyelhető egy fajta Puyol rajongás, csak inkább a tisztelet irányába, legalábbis nálam és úgy éreztem eddig, hogy a többségnél is így van. Aztán tévedhetek.
nagyjudit89 írta:
Köszi, hogy megerősíted a jó játékát. Így talán hitelesebb, mintha én mondanám. Mi az,hogy "Azért te sem vagy semmi!"? Nem lehet mindenki cr - fan. Szerintem tök ronda, nekem jobban bejön Puyol. De, tudom, az ízlésem kicsit eltér a többiekétől(hogy egész finoman fejezzem ki magam)!
Az, meg hogy valaki
így rajongjon Puyolért kicsit meglepett, nem is tudom, hogy miért. Nem tűnik annak a szívdöglesztő pasinak (már amennyire én meg tudom ezt állapítani, inkább meghagyom a lányoknak

) és ezért olyan ritkaságszámba megy az ilyen, inkább csak meglepődtem és valami ilyesmi "jött ki a számon".
Egyébként meg még1-szer elmondom: ő az igazi Kapitány! Nincs hozzá hasonló, aki tényleg
ennyire kihajtaná magát minden meccsen. Még mindig ámulok tőle.