Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Dehogy utálom, sok nagy siker részese, a válogatottból sem lehet kirobbantani. De hát nem miatta ülök le meccset nézni, nem hiányolom, ha nincs a pályán. Tényleg megnézném, mit tud egy másik top csapatban. Mourinhónak ajánlom figyelmébe!visca el barca írta:én elhiszem, hogy utálod és legszívesebben eladnád 2 ft-ért vhova, de ahogy Bob is írja abszolút látszik a játékunkon mikor nincs a pályán. mascherano mint helyettese, láthatjuk mennyit ér (semmit, teljesen buta ahhoz a játékhoz amit itt nálunk a vkp poszt megkíván)Yokozuna írta:Én is bíztam benne, hogy egy kicsit megszabadulunk tőle, de már a fetrengésénél nem hittem az egész sérülésben. Óriási színész, szerencsére elbírja a csapat, hogy biztos helye van a középpályán. Jó lett volna egy pár meccs nélküle. Persze nem kívánok neki sérülést, de más lehetőség nincs, hogy kimaradjon a csapatból.
én elhiszem, hogy utálod és legszívesebben eladnád 2 ft-ért vhova, de ahogy Bob is írja abszolút látszik a játékunkon mikor nincs a pályán. mascherano mint helyettese, láthatjuk mennyit ér (semmit, teljesen buta ahhoz a játékhoz amit itt nálunk a vkp poszt megkíván)Yokozuna írta:Én is bíztam benne, hogy egy kicsit megszabadulunk tőle, de már a fetrengésénél nem hittem az egész sérülésben. Óriási színész, szerencsére elbírja a csapat, hogy biztos helye van a középpályán. Jó lett volna egy pár meccs nélküle. Persze nem kívánok neki sérülést, de más lehetőség nincs, hogy kimaradjon a csapatból.
Valószínűleg azért kellett lecserélni mert színészkedett.Yokozuna írta:Én is bíztam benne, hogy egy kicsit megszabadulunk tőle, de már a fetrengésénél nem hittem az egész sérülésben. Óriási színész, szerencsére elbírja a csapat, hogy biztos helye van a középpályán. Jó lett volna egy pár meccs nélküle. Persze nem kívánok neki sérülést, de más lehetőség nincs, hogy kimaradjon a csapatból.
Pepe hentes, Busquets kacsintós ésatöbbi sztereotípia és előítélet.S.Agüero írta:Ja, ezt is eljátszotta.Yokozuna írta:Én is bíztam benne, hogy egy kicsit megszabadulunk tőle, de már a fetrengésénél nem hittem az egész sérülésben. Óriási színész, szerencsére elbírja a csapat, hogy biztos helye van a középpályán. Jó lett volna egy pár meccs nélküle. Persze nem kívánok neki sérülést, de más lehetőség nincs, hogy kimaradjon a csapatból.![]()
![]()
Mostanában mikor színészkedett? Inter-eset óta nyomatjátok.![]()
Elbírja a csapat, akkor azért látszódik meg mindig, amikor más játszik a helyén, és nem pozitív irányban.
Ja, ezt is eljátszotta.Yokozuna írta:Én is bíztam benne, hogy egy kicsit megszabadulunk tőle, de már a fetrengésénél nem hittem az egész sérülésben. Óriási színész, szerencsére elbírja a csapat, hogy biztos helye van a középpályán. Jó lett volna egy pár meccs nélküle. Persze nem kívánok neki sérülést, de más lehetőség nincs, hogy kimaradjon a csapatból.
Huhh, hirtelen már azt hittem, hogy a bokáját törte.messideco írta:A sport szerint 15 nap kihagyás vár rá.
messideco írta:A sport szerint 15 nap kihagyás vár rá.
Nincs kizárva, hogy vasárnap neki kell hátul Piquét helyettesíteni, hogy ne legyewn szervezetlen a védekezés.Nero. írta:2009-töl kezdve nálam Messi után a második alapember. Nélküle se nyertünk volna ennyi mindent, az is biztos. Méltatlanul keveset beszélünk róla, bár örülök, hogy mostanában ez egyre több embernek feltűnik.Messias2 írta:Nagyon magasszinten tolta, jót tett neki a pihenés. Ha Busi nem játszik, néha úgy érzem, mintha ki lennénk herélve. Nagyon nagy magabiztosságot ad a csapatnak. A világ talán legalulértékeltebb játékosa.
Mascheranonak nem szólt akkor senki erről, mert ő rendre megteszi..S.Agüero írta:Irányítani nem neki kell...
Kapura sem neki kell veszélyesnek lennie.
Irányítani nem neki kell...palesz77 írta:Azért azt nem kell, mert még mindig rohadtul idegesít, hogy nem képes elég tökösen irányítani - pedig tudna -, na meg hogy kapura nulla az emberünk. De vannak jó tulajdonságai is, ez tény..S.Agüero írta:Könnybe lábad a szemem...![]()
![]()
Azért azt nem kell, mert még mindig rohadtul idegesít, hogy nem képes elég tökösen irányítani - pedig tudna -, na meg hogy kapura nulla az emberünk. De vannak jó tulajdonságai is, ez tény..S.Agüero írta:Könnybe lábad a szemem...![]()
![]()
Igazából csak Matyi sokkal aktívabb a Busi topicban, azért tűnik így..Nero. írta:Méltatlanul keveset beszélünk róla, bár örülök, hogy mostanában ez egyre több embernek feltűnik.
2009-töl kezdve nálam Messi után a második alapember. Nélküle se nyertünk volna ennyi mindent, az is biztos. Méltatlanul keveset beszélünk róla, bár örülök, hogy mostanában ez egyre több embernek feltűnik.Messias2 írta:Nagyon magasszinten tolta, jót tett neki a pihenés. Ha Busi nem játszik, néha úgy érzem, mintha ki lennénk herélve. Nagyon nagy magabiztosságot ad a csapatnak. A világ talán legalulértékeltebb játékosa.