Mert iden nem lesz eredmenykenyszer? Most foleg lesz, mert megmutattak, hogy elerheto a tripla, most mar mindenki azt fogja elvarni.ZBarca írta:Azért LE tavaly komoly eredménykényszerben volt, érthető, ha inkább Xavit vetette be, mint a 21 éves Rafinhát. A most következő szezonban már nem lesz Xavi és Luchoban is jobban fognak bízni a szurkolók meg a vezetőség, így lesz lehetősége többet kísérleteznie, többet játszatnia a fiatalokat.Sanama írta:LE is inkább nyúlt a 35éves Xavihoz, vagy éppen játszott 2vkp egymás mellett, minthogy Rafinha vagy Roberto jöjjön. De még Pedro is gyakrabban jött be a középpályára.
Ez nekem azt bizonyítja, hogy amikor igazán kéne erősítés a kp.-ra ők nem jönnek számításba. Innentől kezdve nekem sosem lesznek hasznos, és stabil csereemberek. És ezért hoztam a bizalmat edző és játékos között, mert itt láthatóan nincs meg.
Lesz Arda januartol, aki szinten sokkal elorebb lesz, mint SR vagy Rafinha, es onnantol indul az izgalamas resz.
Eredmenykenyszer ide-oda, ha bizna benne, hogy igen tudom rola, hogy meg tudja csinalni, kepes ra, akkor palyara kuldene. Nem tette.