2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért? Dembélé helyére kit raknál? Abdéra lehet mondani, hogy aranyos, hajt, de azért nem Adama szintje semmiben. Torres nyilván mehet a posztján, de ő inkább lyukrafutós-befejezős alkat. Kitől várnád a helyzetek kialakítását, a meccs tempójának gyorsítását? Tényleg szomorú volt a visszaesés Dembélé keretből való kikerülésével, tehát látszik, hogy kell egy ilyen profil.
Traoréval semmi, az a bajom hogy idejön:D
Szerintem is pontosan így van. Sajnos amíg nem ál vissza az anyagi biztonságunk mi csak ezekben a langyos vizekben tudunk horgászni.Pepp írta: ↑2022.01.27. 19:25:31Tegyük mellé, hogy Dembelé a maradék fél évre kb. 8,7 milliót keresne.
Mi volt Dembelé erőssége? Gyors, kiszámíthatatlan, jól cselez, jó 1v1-ben. Kaput nem talált, bár lőtt, volt 3 asszisztja.
Mit tud Traoré? Gyors, jól cselez, jó 1v1-ben, jól viszi és tartja a labdát. Amióta Angliában van kaput nem nagyon talált, alig volt asszisztja.
Mire van szüksége Xavinak? Olyan valakire, aki szélesíti a pályát, gyors és nem veszíti el minden második alkalommal a labdát. Szóval erre Traoré alkalmasnak látszik.
A fő különbség, hogy ha Dembelé elmegy (márpedig hoztak 2 játékost a posztjára, szóval elég üzenetértékű), akkor spórolunk több, mint 8 milliót+esetleg még kaphatunk max. 5 milliót.
Mivel jelenleg Dembelé a legnagyobb keresetű, ezért a megtakarítás 1:2-ben számítható be az FFP-be, tehát 4 (jó esetben 6-7) milliót regisztrálhatnánk.
Az simán elég lehet egy balhátvédre és egy kilencesre, nevezzük meg mondjuk Grimaldót és Moratát.
Ez azért elfogadható cserének hangzik erre a fél évre, kötelező vásárlási opció nélkül.
Szerintem.
A többire reagáltam, érintőlegesen erre is, de:csababarca írta: ↑2022.01.27. 19:18:5621/22 20 meccs 1 gól 0 assziszt
20/21 - 37 meccs, 2 gól, 2 assziszt
Tegyük mellé, hogy Dembelé a maradék fél évre kb. 8,7 milliót keresne.
Én vagyok elveszve?Kalapos írta: ↑2022.01.27. 19:08:12Te teljesen el vagy veszve.
Barto alatt kidőlt egy támadó akkor megvette BWt 20n millio eurokert magas fizuval aki azota is itt van a nyakunkon es nem játszik.
Ez meg Adamaval fel ev kölcsön ingyen, opcioval ami nem kötelező.
Hogy tudsz igy egyáltalán hasonlatot hozni?
Sehol, csak kitaláltam, mert unatkoztam.davi10 írta: ↑2022.01.27. 19:15:11
Ezeket hol olvastad? Én kezdek gyanakodni, hogy van valahol egy rejtett fórum, mert állandóan olyanokat idézel, amire senki nem emlékszikAz Araujo-s megjegyzésre emlékszem egyedül.
Lehet, hogy elsiklottam ezek fölött, de ez is csak azt mutatja, hogy azért az általános vélekedés realistább annál, mint amit leírsz.
Barto idején ez egy 90 millás igazolás lett volna, és azért szidtuk is volna, mint a bokrot. BW jött 20 körülért, könyörgöm. Amúgy Dembélénél alighanem jobban bejött volna utólag ugyanannyi pénzért, az a vicc az egészben...csababarca írta: ↑2022.01.27. 18:59:48Nagy ász tényleg.
Ilyen üzletekért Bartot anno máglyára vetettük, itt meg évszázad bizniszét szimatolunk![]()
Nekem annyi a bajom, hogy vagy jót vagy senkit, félutas megoldásoknak nincs sok értelme.
Meg megint indokolatlanul piedesztálra emelünk játékosokat.
Utóbbi hetekben olvastam olyanokat, hogy legjobb kp/vkp Busquets, Araujo top 5 védő, Ferran legnagyobb ígéret, Gavi-Pedri egy upgradelt Xavi-Iniesta páros.
És akkor most még jön a világ toronymagasan legjobban cselező szélsője. Bár gólképtelen de nem számít:D
Komolyan, ha csak ezt a fórumot olvasnám, meccsek nézése nélkül, azt gondolnám, hogy top csapat vagyunk, és szétdomináljuk a világot ezzel az elit csapattal.
Az összes felmerülő név közül Kessie-ben látok egyedül rációt, de őt sincs értelme idehozni, hogy aztán padozzon Busquets mögött, azon indokkal, hogy hát nem bizonyította, hogy jobb. (0 perccel nehéz is lenne)
Jah közben meg Araujo ügye ugye...az nem számít, hozzunk bohócokat a csapatba. Ez a lényeg, pénzmosás megy itt semmi más.
Régen egy nívó volt felvenni a mezt, ma meg kb már bárkire ráadják.
Ezeket hol olvastad? Én kezdek gyanakodni, hogy van valahol egy rejtett fórum, mert állandóan olyanokat idézel, amire senki nem emlékszikcsababarca írta: ↑2022.01.27. 18:59:48Meg megint indokolatlanul piedesztálra emelünk játékosokat.
Utóbbi hetekben olvastam olyanokat, hogy legjobb kp/vkp Busquets, Araujo top 5 védő, Ferran legnagyobb ígéret, Gavi-Pedri egy upgradelt Xavi-Iniesta páros.
350000 eurót fog keresni amíg nálunk lesz.Kalapos írta: ↑2022.01.27. 19:08:12Te teljesen el vagy veszve.csababarca írta: ↑2022.01.27. 18:59:48Nagy ász tényleg.
Ilyen üzletekért Bartot anno máglyára vetettük, itt meg évszázad bizniszét szimatolunk :lol
Barto alatt kidőlt egy támadó akkor megvette BWt 20n millio eurokert magas fizuval aki azota is itt van a nyakunkon es nem játszik.
Ez meg Adamaval fel ev kölcsön ingyen, opcioval ami nem kötelező.
Hogy tudsz igy egyáltalán hasonlatot hozni?
Nem tudom mi a bajod Traoreval. Nem rug golt, oke, nem ad golpasszt, oke, de a Barca DNS mindent felul ircsababarca írta: ↑2022.01.27. 18:59:48Nagy ász tényleg.
Ilyen üzletekért Bartot anno máglyára vetettük, itt meg évszázad bizniszét szimatolunk![]()
Nekem annyi a bajom, hogy vagy jót vagy senkit, félutas megoldásoknak ....
Te teljesen el vagy veszve.csababarca írta: ↑2022.01.27. 18:59:48Nagy ász tényleg.
Ilyen üzletekért Bartot anno máglyára vetettük, itt meg évszázad bizniszét szimatolunk :lol
Alapvetően kb. ugyanaz az erőssége, gyors és jól cselez. Befejezésben sajnos Dembuz se mutatott sokat,de mondjuk volt 3 asszisztja.
Az az 1 védő inkább 3. Ha futja egy minőségi csatárra, 3 hátvédre és mellé Kessiére Gavi és Araujo hosszabbítása után, hát legyen. Mondjuk szerintem nem fogja.Kalapos írta: ↑2022.01.27. 18:50:16A pesszimitak közül valaki magyarázza már el kérem hogy mi a probléma fél év kölcsönnel?
Ász ez az Alemany.
Kessie meg a legjobb kp akit hozhatunk. Aki elviszi kap egy kis Kantét.. és ingyen.
Ezek remek hírek, még kell egy középcsatár és egy védő. Egyszerre nem tudjuk váltani Albát is és Piquet szóval vagy egy fullos kh kell vagy egy balszelso védő és kész.
Egy védő, Kessie, egy 9es és jók vagyunk.
Konkrétan egy gólja van idén a kupában, de a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában Dembelé régebben rúgott gólt, mint Messi és Griezmann...Femeni írta: ↑2022.01.27. 17:56:17Egyrészt nem látom, hogy Dembelé hármasával rúgná a gólokat, másrészt nem a békekötés hiányzik, hanem a pénz.Ronaldinho&Barca írta: ↑2022.01.27. 17:51:41Akkor a félelmetes csatársorunk, Jutglá, Luuk Dejong, mellé érkezik egy szintén gólképtelen csatár. Inkább kössünk békét Dembelével, mert ez így alsóhát és ádáz csatát folytathatunk játékban az Alaves ellen.![]()