http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.htmlcsababarca írta:Uefanál nem könyvelik ezeket?
Eszerint ők is Messinek adták.
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.htmlcsababarca írta:Uefanál nem könyvelik ezeket?
Hát igen, a Marca madridi lap, de azért ha valami egyértelmű, nem csalják el. Ezt viszont jogosan teszik, mert ezúttal tényleg öngólról van szó. Ahogy mondta Hajdú Attila is, ha nem ér bele a védő, akkor mellé ment volna a lövés, ha a labda útjából indulunk ki.LG írta:Ha jól emlékszem Etoonál volt ilyen, ahol egy véleményes gólt a Marca nem neki írt, és emiatt nem lett gólkirály, és aranycipős sem. Szóval szerintem itt is ugyanez a helyzet.
Abban pedig biztos vagyok, hogy a Marca akkori, és a mostani a döntésükben is komoly szerepet játszott az elfogultság, szerintem ha Real játékos lenne ilyen helyzetben simán neki adnák a gólt.
Ha jól emlékszem Etoonál volt ilyen, ahol egy véleményes gólt a Marca nem neki írt, és emiatt nem lett gólkirály, és aranycipős sem. Szóval szerintem itt is ugyanez a helyzet.csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
Mert szakértők....Lionel85 írta:Akkor miért mondták ezt a Marcás dolgot?csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
Akkor miért mondták ezt a Marcás dolgot?csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.Deus írta:1 gól kell hogy beérje Müllert, azaz 85 gól.visca el barca írta:most amugy hány gol kell még h megdöntse a rekordot?
2 gól kell ahhoz, hogy megelőzze Müllert, azaz 86 gól.
Igen, számtalan ilyen video van, ahol ha megindul a maga 168 centijét nem tudják sem megelőzni, sem leütközni, legfeljebb felrúgni. Már komikus, amikor 4-en, 5-en futnak utána. De mintha fel sem venné ezeket a faultokat, sokszor az az ember érzése.Deus írta:https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Messi never Dives![]()
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Örömmel olvasomDe ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.
https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Örömmel olvasomneobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Nem ez a rekord élteti, de ha már eddig eljutott, akkor inkább nem gúrítja be a labdát az üresen érkezőnek, hanem inkább cselez. Nyílván nem volt tétje a meccsnek, de engem ez nem érdekel, én akkor nem szólnám meg, ha az utolsó idei meccsén vezet a csapat, és még mindig egy gólra van a rekordtól, akkor nyugodtan cselezzen.Lionel85 írta:Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.
Szóval mindenkinek ajánlom a könyvet!neobarca írta:Srácok ne idegeskedjetek! Nem lesz gáz (reméljük)!!!
Amúgy most hozta nekem a Mikulás! Napokban jelent meg. Nagyon ígéretesnek tűnik az első 10 oldal alapján...