Copy Paste.S.Agüero írta:Andres Iniesta adta a legtöbb gólpasszt (16) az öt top bajnokságban szereplő játékosok közül.

Összesen amúgy 21 assistot adott, plusz szerzett 6 gólt is:
http://www.youtube.com/watch?v=qeJjbCiRh5M
Copy Paste.S.Agüero írta:Andres Iniesta adta a legtöbb gólpasszt (16) az öt top bajnokságban szereplő játékosok közül.
Én magamnak írogattam a gólokat és a gólpasszokat is, ez alapján minden sorozatot beleszámítva összesen 21 gólpasszt adott idén Don Andrés, ami a legtöbb a csapaton belül.kanty írta:Szép csendben nem semmi szezont produkált. 16 gólpassza a legtöbb a Ligában, plusz minden meccsen jön tőle valami finomság, ma ez egy gyönyörű gól volt.
Pont azért, amiért az összes többi pályán meg felállva tapsolják. (vb-döntő gól) Ha valahol jobban utálják a spanyolokat, mint katalán földön, akkor az baszkéknál van. Más kérdés, hogy ezért hülyeség kifütyülni, de ezt most magyarázd meg egy sereg idióta szurkolónak...miihii írta:Ez jó kérdés. Nekem is feltűnt, h a cseréjekor is megkapta meg utána néhány labdaérintésénél szinténRumig írta:Miért fütyülik Bilbaoban![]()
Ez jó kérdés. Nekem is feltűnt, h a cseréjekor is megkapta meg utána néhány labdaérintésénél szinténRumig írta:Miért fütyülik Bilbaoban![]()
when football becomes artshutterisland írta:ez valami parádés befordulás volt.![]()
mindig újra és újra meg tud lepni, milyen szintű futballtudással rendelkezik.
a befejezésért kár.
Persze, az egy nagyon jó csapat volt, eszméletlen játékosokkal, bár azóta sem értem, hogyan "pottyant" le nekik egymás után a vb és az eb, pedig végignéztem mindkettőt.Alcantara írta:Csak egy apró reagálás, nem vitaindító: Zidane alatt azért volt egy rendkívül ütőképes francia válogatott, ahol nem kutyaütők játszottak. A VB és EB győzelem nem születhet egy ember zsenialitásától.recrea írta:
Ebben egyrészt közrejátszik, h Zidane alatt sosem volt olyan jó/eredményes/domináns csapat, mint a Barca vagy a válogatott, ezért igenis a vállára kellett vennie a csapatát, míg Iniestának erre a legritkább esetben van szüksége.
Oké, talán elfogult vagyok.
Az, amikor a vállán vitte szinte egyedül a válogatottat, szerintem a németországi VB volt, ahol, ha nem állítják ki a döntőben, egy újabb VB győzelmet szerzett volna francia színekben, plussz egy aranylabdát év végén.
Ettől független nehéz összehasonlítani a két játékost, mert teljesen más a két stílus, mégis mindkettő zseniális.
Sajnos én nem láttam sokat Zidane-ból élőben, Iniestát viszont minden héten csodálom, elképesztő, amit művel.shutterisland írta:...
Csak egy apró reagálás, nem vitaindító: Zidane alatt azért volt egy rendkívül ütőképes francia válogatott, ahol nem kutyaütők játszottak. A VB és EB győzelem nem születhet egy ember zsenialitásától.recrea írta:
Ebben egyrészt közrejátszik, h Zidane alatt sosem volt olyan jó/eredményes/domináns csapat, mint a Barca vagy a válogatott, ezért igenis a vállára kellett vennie a csapatát, míg Iniestának erre a legritkább esetben van szüksége.
Oké, talán elfogult vagyok.
nem vagy az.Oké, talán elfogult vagyok.
Maradj már, Iniesta egy átlagos focista, aki nem tűnt volna ki a mezőnyből 10 évvel ezelőtt. Pár hét kihagyás után átmegyek és ezt olvasom.Castiel írta:Ez a "merész" azért van, mert ezt már ellőttem más standon is, és szó szerint majdnem meglincseltek, hogy mit képzelek én hogy Iniestát merem hasonlítani Zizuhoz. árnyéka se lehet a Francia(Algír) aranylasztisnak!
Azért is van ott a 2 mosoly sml.