Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyot nőttél a szememben.Kash írta:Én nagyon bírom Mascheranot, viszont ez, ami Busquetsben megvan, benne nincsen, és ez nem baj! Masch egy kőkemény, odacsúszós vkp, Busquets egy sokkal lazább, elegánsabb és hatékonyabb vkp, és valóban igaz az a "mondás", miszerint ha nézed a meccset, nem látod Busquets-cet, de ha őt nézet, látod az egész játékot.![]()
Nekem ő a világ legjobb vkp-ja, és mondjon nekem bárki bármit, a véleményemen akkor sem fogok változtatni.
Nézz be a Barca fiatalok topicba is, Samper hasonlóan tanár volt..hank1ee írta:Hát ez élmény volt. Ha így fog játszani, tőlem még a karszalag is maradhat rajta.
Hát ez élmény volt. Ha így fog játszani, tőlem még a karszalag is maradhat rajta.S.Agüero írta:Csak a szokásos, hibátlan játék.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=fPK8JBEJ8NY" target="_blank
3:35-nél elég laza.
Amúgy tényleg durva, még élénken él bennem amikor 28-as számmal, sihederként megkezdte a pályafutását nálunk.. Emlékszem az első hivatalos meccsének egyikén - Bl selejtező volt még - csinált egy szép Zidaneos roulettet, akkor mondta a kommentátor, hogy rá lehet figyelni kell. Bejött..S.Agüero írta:Ma lett 27 éves, milyen gyorsan repül az idő.![]()
Ezt eddig is tudtuk.palesz77 írta:Xavi: "Busquets is the player with the best understanding of football in the world. His game intelligence on the pitch is a wonder. I think Busquets is my natural replacement. He's destined to be Barça's leader for the next decade, without a shadow of a doubt." [uefa]
Matyi faptime..
Én is leírtam, hogy a posztja egyedi.S.Agüero írta:Ja, én sem úgy értettem, hogy szerintem benne van a 3 legjobban, attól a mostani formája messze van, de 2011-ben nálam ott volt a legjobb ötben.
Egyébként meg Busi más játékot, posztot játszik, mint bármelyik másik játékos, szóval őt összehasonlítani bárkivel nehéz.
Amúgy ez a hasonlatod teljesen nonszensz.
A példámból kiindulva, átlagos csatár áll elől a favágó team-banpalesz77 írta:Ez részben igaz, de akkor se lennénk eredményesek, ha az MSN-nek senki nem tudná eljuttatni a labdát, mert már a középpályán megölik a játékunkat.. Szóval mindkettő kell - jó csatár és labdaügyes középpályás - ahhoz, hogy jól támadjon a csapat - meg még sok más is természetesen.nzxtpo írta:Szerintem, ha az MSN mögé beparkolunk egy buszt tele jól ütköző, játékot tördelő favágóval, eredményesebb csapatot kapunk, mint ha Busquets és válassz még két kp-st, plusz bármilyen védelmet, ha elől mondjuk, három átlagos csatár állna.
Ennek ellenére Busquets szerintem bőven nem top3 - még a középpályán se -, főleg az idei rapszodikus teljesítményével.
Ez részben igaz, de akkor se lennénk eredményesek, ha az MSN-nek senki nem tudná eljuttatni a labdát, mert már a középpályán megölik a játékunkat.. Szóval mindkettő kell - jó csatár és labdaügyes középpályás - ahhoz, hogy jól támadjon a csapat - meg még sok más is természetesen.nzxtpo írta:Szerintem, ha az MSN mögé beparkolunk egy buszt tele jól ütköző, játékot tördelő favágóval, eredményesebb csapatot kapunk, mint ha Busquets és válassz még két kp-st, plusz bármilyen védelmet, ha elől mondjuk, három átlagos csatár állna.
Ezt én is észrevettem, még a Barca szurkolókat is megosztja.S.Agüero írta: Amúgy fura, hogy a média, a játékosok, edzők rendre jó véleménnyel vannak róla, kivéve a szurkolók.Miért gondolod, hogy túlzás?
Pedig ez a Henrik eléggé értelmes.nzxtpo írta:Nem bírtam, csak egy percet hallgatni belőle, szörnyűek ezek az emberek, nem vagyok Puzsér ellenes, de egyszerűen nem bírom néha az okoskodását, legyen az filmről, történelemről vagy akár mostanában fociról.S.Agüero írta:https://www.youtube.com/watch?v=SPvazym61PA
9:10-től hallgassátok, mindjárt elsírom magam.![]()
![]()
![]()
Egyébként elismerem Sergiot, jobban is, mint az emberek többsége (talán azért is, mert hasonló poszton játszom), de ez messze túlzás.
Nem bírtam, csak egy percet hallgatni belőle, szörnyűek ezek az emberek, nem vagyok Puzsér ellenes, de egyszerűen nem bírom néha az okoskodását, legyen az filmről, történelemről vagy akár mostanában fociról.S.Agüero írta:https://www.youtube.com/watch?v=SPvazym61PA
9:10-től hallgassátok, mindjárt elsírom magam.![]()
![]()