Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Minden meccsen benne van a paklibanMikaos írta: Már hogy a fenébe lehetne egy szurkoló, egy újságíró, de még maga Tito Vilanova / vagy Lionel Messi is felelős egy sérülésért, ami minden meccsen benne van a pakliban?!?!?!
Nem, azért lépett pályára mert pályára akar lépni minden meccsen.Yaya(07-10) írta:tényleg azt hiszitek, hogy azért lépett pályára 30 percre, mert a rekordot üldözi? nem, ennél sokkal értelmesebb ő is, és tito is. a real is majd teljesen létszámban állt oda tegnap.
Yaya(07-10) írta:tényleg azt hiszitek, hogy azért lépett pályára 30 percre, mert a rekordot üldözi? nem, ennél sokkal értelmesebb ő is, és tito is. a real is majd teljesen létszámban állt oda tegnap.
Az addig oké is, de talán mégse egy magyar fórumról kellene az emberek elküldeni az anyjukba...Andris írta:Megmondtam már kb egy héttel ezelőtt is, és most is nemrég, mindannyian a köznyomás részét képezzük, és ezért TE és mindenki más közöttünk, aki megállás nélkül vagy egyáltalán bármikor erről az egész marhaságról beszélt, felelős a kialakult helyzetért. Ez azért elég tiszta logika, a közvetettség is egyértelmű.
Tehát, ha jól értem, akkor MI követeltük, hogy ma játsszon?Andris írta:Megmondtam már kb egy héttel ezelőtt is, és most is nemrég, mindannyian a köznyomás részét képezzük, és ezért TE és mindenki más közöttünk, aki megállás nélkül vagy egyáltalán bármikor erről az egész marhaságról beszélt, felelős a kialakult helyzetért. Ez azért elég tiszta logika, a közvetettség is egyértelmű.
Jajj Andris...mert ugye,mi rugdaltuk be a pályára,akarata ellenére láncra verve.Andris írta:
Örülünk hogy megjósoltad, de ha jól emlékszem te vagy az aki napi három képet és öt statisztikát berakott ide a rekorddöntéssel kapcsolatban.
A szurkolók és újságírók idiotizmusa viszi idáig a srácot, Villanova nyilván nem mondja neki azt h majd hétvégén, ha már most játszani akar.
Ha nem pofáznátok ennyit mindannyian a rekordokról, bármelyikről, nem lennének ilyen helyzetek.
Ez a jelölésem az Év hozzászólására!Andris írta:Örülünk hogy megjósoltad, de ha jól emlékszem te vagy az aki napi három képet és öt statisztikát berakott ide a rekorddöntéssel kapcsolatban.
A szurkolók és újságírók idiotizmusa viszi idáig a srácot, Villanova nyilván nem mondja neki azt h majd hétvégén, ha már most játszani akar.
Ha nem pofáznátok ennyit mindannyian a rekordokról, bármelyikről, nem lennének ilyen helyzetek.
shutterisland írta:én magamra vállalom, mert nagyon szerettem volna, ha rekordot dönt.
hibásnak érzem magam, amiért szurkoltam, hogy legyen meg neki.