Leo Messi
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nekem mindegy hány gólos Messi jelenleg,de akkor nyilatkozzák ki,hogy mennyi az annyi. mert így függőben van a dolog, minden oldal mást mond. De hogy melyik a hivatalos azt senki sem tudja.
Lehet Messi sem.Jó lenne tisztázni.
Lehet Messi sem.Jó lenne tisztázni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lionel85 írta:Hát igen, a Marca madridi lap, de azért ha valami egyértelmű, nem csalják el. Ezt viszont jogosan teszik, mert ezúttal tényleg öngólról van szó. Ahogy mondta Hajdú Attila is, ha nem ér bele a védő, akkor mellé ment volna a lövés, ha a labda útjából indulunk ki.
A (csavart) labda iránya nagyon megtévesztő, mert mindössze egyetlen pattanás során képes jelentős szögben megváltozni. Messi jelenlegi pöckölése is ilyen csavart labda volt - ha egyenesen lövi meg, akkor mellé megy/kapufa, de itt a perdület jó eséllyel a kapuba vitte volna a lasztit.
szerk.: Ezzel most nem azt mondom, hogy az UEFA-sok körzővel-vonalzóval-valószínűségszámításokkal-stb. vizsgálták az esetet, de ilyen szempontból a szabály alkalmazása kételyekre ad okot.
-
- Az Év fórumozója 2013
http://www.uefa.com/memberassociations/ ... index.htmlcsababarca írta:Uefanál nem könyvelik ezeket?
Eszerint ők is Messinek adták.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát igen, a Marca madridi lap, de azért ha valami egyértelmű, nem csalják el. Ezt viszont jogosan teszik, mert ezúttal tényleg öngólról van szó. Ahogy mondta Hajdú Attila is, ha nem ér bele a védő, akkor mellé ment volna a lövés, ha a labda útjából indulunk ki.LG írta:Ha jól emlékszem Etoonál volt ilyen, ahol egy véleményes gólt a Marca nem neki írt, és emiatt nem lett gólkirály, és aranycipős sem. Szóval szerintem itt is ugyanez a helyzet.
Abban pedig biztos vagyok, hogy a Marca akkori, és a mostani a döntésükben is komoly szerepet játszott az elfogultság, szerintem ha Real játékos lenne ilyen helyzetben simán neki adnák a gólt.

- csababarca
Nem értem hogy egy újságnak mi köze ehhez.
Az aranycipőnél azért van ez,mert ott a Liga hivatalos gólkirályát a marca adja, így az a stat számít amit a marca ad. bár nem értem miért egy újság adja ezt,mintha nálunk a blikk adná.
de kb minden más fórum Messinek adta a gólt.
Uefanál nem könyvelik ezeket?
Az aranycipőnél azért van ez,mert ott a Liga hivatalos gólkirályát a marca adja, így az a stat számít amit a marca ad. bár nem értem miért egy újság adja ezt,mintha nálunk a blikk adná.
de kb minden más fórum Messinek adta a gólt.
Uefanál nem könyvelik ezeket?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ha jól emlékszem Etoonál volt ilyen, ahol egy véleményes gólt a Marca nem neki írt, és emiatt nem lett gólkirály, és aranycipős sem. Szóval szerintem itt is ugyanez a helyzet.csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
Abban pedig biztos vagyok, hogy a Marca akkori, és a mostani a döntésükben is komoly szerepet játszott az elfogultság, szerintem ha Real játékos lenne ilyen helyzetben simán neki adnák a gólt.
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mert szakértők....Lionel85 írta:Akkor miért mondták ezt a Marcás dolgot?csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Akkor miért mondták ezt a Marcás dolgot?csababarca írta:ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.

- csababarca
ehhez semmi köze a marcanak,ők a pichichit adják,ott számít hogy ők kinek adják.Lionel85 írta:A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.
-
- Az Év fórumozója 2013
Mekkora megkönnyebbülés... Te jó isten.
Azt hittem, komoly a baj, egy-két hónapra számítottam, így hatalmas kő esett le a szívemről, amikor láttam, hogy nem súlyos.
Betis ellen azért nem biztos, hogy kezdetném, inkább jöjjön be a vége felé, ha esetleg gáz lenne.
Amúgy hihetetlen, mennyire elkényeztet minket zseniális játéka mellett azzal is, hogy alig-alig sérült, ezelőtt az Ujfalusi-féle sérülésre emlékszem a közeljövőből.
Így a rekord is meglesz, igaz, ez mellékes. A lényeg, hogy Leo jól van.
Azt hittem, komoly a baj, egy-két hónapra számítottam, így hatalmas kő esett le a szívemről, amikor láttam, hogy nem súlyos.

Betis ellen azért nem biztos, hogy kezdetném, inkább jöjjön be a vége felé, ha esetleg gáz lenne.
Amúgy hihetetlen, mennyire elkényeztet minket zseniális játéka mellett azzal is, hogy alig-alig sérült, ezelőtt az Ujfalusi-féle sérülésre emlékszem a közeljövőből.
Így a rekord is meglesz, igaz, ez mellékes. A lényeg, hogy Leo jól van.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A Fiesztában elhangzott, hogy a Marca adja ki a díjat, és ők Amorebieta öngóljának minősítik a találatot. Azaz elvileg 83-mal áll Messi a második helyen.Deus írta:1 gól kell hogy beérje Müllert, azaz 85 gól.visca el barca írta:most amugy hány gol kell még h megdöntse a rekordot?
2 gól kell ahhoz, hogy megelőzze Müllert, azaz 86 gól.

- visca el barca
- Presidente del Barça
most amugy hány gol kell még h megdöntse a rekordot?
amugy valoszinusithető h a betis ellen nem játszik, de a padon ott lesz és ha rosszul állunk biztos vagyok benne h be fog jönni. de semmi gond nem lesz, nélküle is simán lehozzák a srácok a meccset.
amugy valoszinusithető h a betis ellen nem játszik, de a padon ott lesz és ha rosszul állunk biztos vagyok benne h be fog jönni. de semmi gond nem lesz, nélküle is simán lehozzák a srácok a meccset.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Dr.Dre
- Capitá del Barça
Messi nyilatkozata:
Messi elárulta, aggódott amikor a sérülését követően hordágyon hagyta el a játékteret, de már jól érzi magát. Ennek ellenére még nem biztos, hogy pályára léphet a Betis elleni vasárnapi bajnokin.
"Szerencsére nincs nagyobb baj, ma már jobban vagyok, mint tegnap - mondta csütörtökön Messi. - Egyelőre nem tudom mikor léphetek pályára, a Betis elleni játék a további vizsgálatoktól függ. Az ütközést követően óriási fájdalmat éreztem és a legrosszabbtól tartottam, azt gondoltam, sokáig nem játszhatok. Azt hittem, jó ideig ez volt az utolsó akció, amiben részt vettem. Aztán az öltözőben kiderült, hogy nem súlyos a sérülés, és nyugodtabb lettem."
A sérülést követően Messi számos üzenetet kapott, minden jót kívántak a Barca klasszisának.
"Szeretnék köszönetet mondani azért a rengeteg üzenetért, amiket kaptam - fogalmazott Messi. - Nem tudtam valamennyire válaszolni, mert nagyon gyorsan történt minden. A Barcelona drukkerek támogatása erőt adott."
A háromszoros aranylabdás elárulta, nem üldözi megszállottan Gerd Müller rekordját. A német csatár 1972-ben 85 gólt szerzett, Messi idén 84-nél jár.
"Csapattársaim azt mondták, segítenek megdönteni Gerd Müller gólcsúcsát, de valójában valamennyi találatomat nekik köszönhetem - mesélte Messi. - Igazából nem hajtom megszállottan a rekordot, nem aggódom miatta, persze jó lenne megdönteni, hiszen egy gólra kerültem tőle. Ha sikerülni fog, akkor remélem olyan sokáig lesz enyém a rekord, mint ameddig Müller tartotta."
Messi elárulta, aggódott amikor a sérülését követően hordágyon hagyta el a játékteret, de már jól érzi magát. Ennek ellenére még nem biztos, hogy pályára léphet a Betis elleni vasárnapi bajnokin.
"Szerencsére nincs nagyobb baj, ma már jobban vagyok, mint tegnap - mondta csütörtökön Messi. - Egyelőre nem tudom mikor léphetek pályára, a Betis elleni játék a további vizsgálatoktól függ. Az ütközést követően óriási fájdalmat éreztem és a legrosszabbtól tartottam, azt gondoltam, sokáig nem játszhatok. Azt hittem, jó ideig ez volt az utolsó akció, amiben részt vettem. Aztán az öltözőben kiderült, hogy nem súlyos a sérülés, és nyugodtabb lettem."
A sérülést követően Messi számos üzenetet kapott, minden jót kívántak a Barca klasszisának.
"Szeretnék köszönetet mondani azért a rengeteg üzenetért, amiket kaptam - fogalmazott Messi. - Nem tudtam valamennyire válaszolni, mert nagyon gyorsan történt minden. A Barcelona drukkerek támogatása erőt adott."
A háromszoros aranylabdás elárulta, nem üldözi megszállottan Gerd Müller rekordját. A német csatár 1972-ben 85 gólt szerzett, Messi idén 84-nél jár.
"Csapattársaim azt mondták, segítenek megdönteni Gerd Müller gólcsúcsát, de valójában valamennyi találatomat nekik köszönhetem - mesélte Messi. - Igazából nem hajtom megszállottan a rekordot, nem aggódom miatta, persze jó lenne megdönteni, hiszen egy gólra kerültem tőle. Ha sikerülni fog, akkor remélem olyan sokáig lesz enyém a rekord, mint ameddig Müller tartotta."

Titi - The Legend!
http://translate.googleusercontent.com/ ... 5D8DM9kozg
No lényegében annyi,hogy megijedt ő is,de nem nagy a baj...Már jobban van,de hogy vasárnap fog e játszani az még kérdéses...Ha úgy alakul játszhat,én akkor is pihentetném, legyen a padon vasárnap, ha nem jó az eredmény álljon be egy fél órára,de ha megy nélküle is inkább pihenjen...Kelleni fog ő ide nagyon pl az Atletico ellen...
No lényegében annyi,hogy megijedt ő is,de nem nagy a baj...Már jobban van,de hogy vasárnap fog e játszani az még kérdéses...Ha úgy alakul játszhat,én akkor is pihentetném, legyen a padon vasárnap, ha nem jó az eredmény álljon be egy fél órára,de ha megy nélküle is inkább pihenjen...Kelleni fog ő ide nagyon pl az Atletico ellen...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Entrenador del Barça
Van valakinek kepe arrol amikor most tegnap este az egesz Benfica jatekos Messit nezte futott utanna? Szerintem az volt a meccs fenypontja 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Igen, számtalan ilyen video van, ahol ha megindul a maga 168 centijét nem tudják sem megelőzni, sem leütközni, legfeljebb felrúgni. Már komikus, amikor 4-en, 5-en futnak utána. De mintha fel sem venné ezeket a faultokat, sokszor az az ember érzése.Deus írta:https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Messi never Dives![]()
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Örömmel olvasomDe ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.
https://www.youtube.com/watch?feature=e ... jgKHQ&NR=1
- visca el barca
- Presidente del Barça
hálistennek beigazolodott amit már tegnap is sejtettem, nagyobb volt a füstje mint a lángja. két nap pihi és a 7végén már ujra szambázhat a védők között!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Andris
- Adminisztrátor
Nagy megkönnyebbülés lenne, de azért megvárom a ma estét, hogy mik a részletes vizsgálatok eredményei.
Ezt a videot meg remélem látja a rohadt spanyol bírószövetség minden egyes tagja.
Ezt a videot meg remélem látja a rohadt spanyol bírószövetség minden egyes tagja.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Deus
- Boixos Nois
https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Messi never Dives

Örömmel olvasomneobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()

hát nagyon megkönnyebbültem!!! ő az egyetlen akiről elhiszem hogy nem szimulál, szerintem a fájdalom miatt ő maga is megrémülhetett, hogy valami nagyobb baj van azért kérte a hordágyat. akkor újra irány a rekord döntés hajrá bolha!!!!
Hát azt hiszem sokan a fejünkhöz kaptunk tegnap este. Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Most nem ez történt és ettől kaptunk frászt, holott az eset nem tűnt olyan keménynek, egy ilyen kontakt meg sem szokott kottyanni Messinek.
Először én is szakadásra tippeltem, mert nagyon a hátsó combját tapogatta, aztán a hordágyas levitel már horror volt.
Aztán jöttek a jobb hírek, így azért már más
Most nem ez történt és ettől kaptunk frászt, holott az eset nem tűnt olyan keménynek, egy ilyen kontakt meg sem szokott kottyanni Messinek.
Először én is szakadásra tippeltem, mert nagyon a hátsó combját tapogatta, aztán a hordágyas levitel már horror volt.
Aztán jöttek a jobb hírek, így azért már más

- nzxtpo
- Capitá del Barça
Nem ez a rekord élteti, de ha már eddig eljutott, akkor inkább nem gúrítja be a labdát az üresen érkezőnek, hanem inkább cselez. Nyílván nem volt tétje a meccsnek, de engem ez nem érdekel, én akkor nem szólnám meg, ha az utolsó idei meccsén vezet a csapat, és még mindig egy gólra van a rekordtól, akkor nyugodtan cselezzen.Lionel85 írta:Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.
De gondolom senki sem panaszkodna, ha berúgja és nem sérül meg, de ilyenek vagyunk mi emberek...

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho