Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025

Igen, számtalan ilyen video van, ahol ha megindul a maga 168 centijét nem tudják sem megelőzni, sem leütközni, legfeljebb felrúgni. Már komikus, amikor 4-en, 5-en futnak utána. De mintha fel sem venné ezeket a faultokat, sokszor az az ember érzése.Deus írta:https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Messi never Dives![]()
neobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()
Örömmel olvasomDe ha 99,5% os az állapota, akkor még ne játsszon Betis ellen, nem éri meg kockáztatni. Nehogy rásérüljön, vagy valami hasonló.

https://www.youtube.com/watch?v=1mro16g ... e=g-subs-ucorol írta:Messi az a játékos - és nem sok van ilyen - akit szinte lehetetlen elválasztani szabályos eszközökkel a labdától, ha felrúgják felpattan és menne tovább, ha a bíró befújja, akkor sem fetreng, legfeljebb "szigorúan" néz a szabálytalankodóra és készül a szabadrúgásra, vagy a büntetőre.
Örömmel olvasomneobarca írta:Meg lehet nyugodni!
"Messi Facebook : I'am fine and ready to Betis"
![]()
![]()

Nem ez a rekord élteti, de ha már eddig eljutott, akkor inkább nem gúrítja be a labdát az üresen érkezőnek, hanem inkább cselez. Nyílván nem volt tétje a meccsnek, de engem ez nem érdekel, én akkor nem szólnám meg, ha az utolsó idei meccsén vezet a csapat, és még mindig egy gólra van a rekordtól, akkor nyugodtan cselezzen.Lionel85 írta:Az, hogy már eddig is eljutott, nagy szó. Szerintem nem ez a ekord élteti, de ha összejön, örül majd neki. De akkor se lesz baj, ha nem jön össze. Nem lesz rosszabb játékos ettől. Viszont Betis ellen kelleni fog a játéka, remélem elég lesz ez a pár nap a pihenésre.

Szóval mindenkinek ajánlom a könyvet!neobarca írta:Srácok ne idegeskedjetek! Nem lesz gáz (reméljük)!!!
Amúgy most hozta nekem a Mikulás! Napokban jelent meg. Nagyon ígéretesnek tűnik az első 10 oldal alapján...

Amikor hátulról mutatták az esetet, tisztán látszott, hogy beragadt a kapus teste alá a lába, és meghajlott az egész lába, ahogy a portás vetődött tovább.Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.
Jobbulást!

Pont az ilyen sérülések a legrosszabbak,amikor nem is látszik semmi.Sanama írta:Ezt a sérülést nem igazán értem, mibe sérült bele?
Kapussal volt kontakt,de ott még futott tovább simán, a lövésnél meg nem igazán láttam, hogy mi baj lett volna.
Jobbulást!
nem megerősíteni kell, hanem megadni a pontos forrást..kisadrian írta:Sajnos meg nem erősített info de jónak hangzik: Messi elhagyta a kórházat és játszhat a Betis ellen!!
Ha nagyon bele akarnék menni le lehet vezetni ezt is anyagilag,de nme ettől van szó itt sztem...Inkább arról,hogy a klubbvezetés sokszor 100ezer eurókon filléreskedik,sokszor meg szórja a millóikat értelmetlenül...Hogy mikor mit miért nem látunk bele...De simán kinézem hogy semmi pénzekért is kockáztatnának akár...Elképesztően kicsínyesek egyszer,máskor meg rohadtul felelőtlenek...De biztos a déli vírtus...rivaldo90 írta:Már nagyon régen írtam, de most úgy éreztem, hogy meg kell szólalnom. Sokan írtatok itt anyagi dolgokról, hogy miért játszott, de biztos nem erről van szó. Az indok pedig a következő: Keita ingyen ment el a Barcaból, mert benne volt a szerződésében, ha nem játszik x meccset ingyen elmehet. Keita 8-10 millió eurós játékos, ami veszteség a barcának, hogy ingyen elment. Kérdem én, ha csak a pénz számít, miért nem játszott, minden meccsen legalább 1 percet??