Erxy írta:ott van nála is a mentális blokk, ami abból ered, hogy érzi ő is, nem annyira technikás és gyors gondolkodású, mint amennyire kellene hogy legyen ahhoz hogy nálunk komolyabb szerepe legyen.
a mentális gyengesége csak egy dolog, az csak a valódi problémájából fakadó probléma.
Igazából a képességeivel nem lenne semmi baj, nem kell mindenkinek Iniesta szintet elérni, kiegészítőnek jó lehetne. Tegnap is volt olyan, hogy kapta a lasztit, aztán szinte rögtön dobta is be középre, amiből majdnem gól lett, szóval fejben sem lassú a játékunkhoz.
De abban igazad van szerintem is, hogy fejben leblokkol, és ezért bőven az alapképességei alatt teljesít általában. Amúgy ez lehet tényleg azért is van, mert a társaktól is "tart" - ahogy defender3 és MQuC írta -, és nem mer semmit se vállalni, ha már egy jobb játékos van mellette. Tegnap a második félidőre már eléggé eltűnt, amikor egy bombaformában levő Rafinha került mellé, nem egy elvegetáló Ini. De az első félidőben meg tök jól tolta, nem hiszem el, hogy egy jó pszichiáter nem tud mit kezdeni vele..
Na mindegy, igazából felesleges ezen pörögnöm, ha 1,5 év alatt nem volt képes ezen változtatni, már nem is fog, de rossz azért ezt látni. Egy Celtaban, vagy akár egy Sevillaban szerintem képes lehet húzóemberré is kinőni magát, én drukkolni fogok neki, ha eligazol, nagyon szimpatikus srác.