Azért ennek az ellenpéldáját is láthatjuk. Nem mondom, hogy nekem sem szúrta még ki a szememet, de amíg így játszik és így termel, addig egy rossz szót sem lehet a srácra szólni. Aztán ez a meccs meg tényleg olyan volt, hogy semmi sem jött össze. A helyzetek kimaradtak, ráadásul a csapat a 2. félidőben nem igazán akart már nagyon támadni, ráadásul a végén le is rúgták. Vannak ilyen meccsek.Barcelonakappa írta:Sokáig valóban mentegettem Messit a lazsálása miatt, de amit tegnap is csinált, az én szememben botrányos. A mérkőzés nagy részében valóban csak őt figyeltem, és elképesztő, hogy mások megszakadnak, ez a pali meg csak sétál a pályán.Sajnos Tito sem fogja lekapni, ha nem megy neki, ennél nagyobb bajnak látom, hogy szerintem nincs minden rendben csapaton belül, bizonyos emberek között nagy a feszültség, ami nem sok jót fog szülni.
Leo Messi
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Barça C
Sokáig valóban mentegettem Messit a lazsálása miatt, de amit tegnap is csinált, az én szememben botrányos. A mérkőzés nagy részében valóban csak őt figyeltem, és elképesztő, hogy mások megszakadnak, ez a pali meg csak sétál a pályán.Sajnos Tito sem fogja lekapni, ha nem megy neki, ennél nagyobb bajnak látom, hogy szerintem nincs minden rendben csapaton belül, bizonyos emberek között nagy a feszültség, ami nem sok jót fog szülni.
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, miért kell ez a cívódás? arra ott van amúgy is a privát...
szóval peace!!!
Messiről (hogy ne legyen off): tegnap gyengébben muzsikált, lehet, hogy jobb lett volna pihennie! remélem az a dumó nem okoz komolyabb sérülést a térdén. nem volt valami bíztató, ahogy kinézett...

szóval peace!!!

Messiről (hogy ne legyen off): tegnap gyengébben muzsikált, lehet, hogy jobb lett volna pihennie! remélem az a dumó nem okoz komolyabb sérülést a térdén. nem volt valami bíztató, ahogy kinézett...

-
- Entrenador del Barça
Az öröm, hogy nem sérült meg.
Gondolom Madridban dobálták a keresztet, hogy legalább két hét, de nem lett igazuk.
Nagyon látszott rajta, hogy fejben az asszony mellett volt. Remélem a lábában maradt gólokat szerdán kiadja magából.
Gondolom Madridban dobálták a keresztet, hogy legalább két hét, de nem lett igazuk.
Nagyon látszott rajta, hogy fejben az asszony mellett volt. Remélem a lábában maradt gólokat szerdán kiadja magából.
A hivatalos infó az, hogy nem szenvedett el térdsérülést, csak egy kisebb bibije van, nem kell meccset kihagynia.

- kilibarca
- Capitá del Barça
Remélem nem sérült meg komolyan
Még a végén is mutogatta Valdesek a térdét
Celtic ellen pihenjen mindenképp. Ma nagyon nem volt itt fejben de ez érthető , gólt is szeretett volna rúgni és nagyon görcsös lett. Amit eddig 10/10-et berúgott , ma azt is kihagyta.

- Kash
- Entrenador del Barça
Elsősorban Antonellanak kell gratulálni, hiszen neki kellett világra hozni a kis Messit, amit ugye, mi férfiak nem tudunk elképzelni, milyen nehéz lehet. Utána jön csak L. Messi, akinek szintén gratulálok, és remélem m gurit egy 3-ast.
Akarom mondani 6-ost... 

[quote="Deus"]Na Zsíííííír!!!
Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella
"Remek" megnyilvánulás! Gondolom nincs gyereked, soha nem álltál a szülőszoba előtt (esetleg bennt), hogy átérezd a pillanat jelentőségét.
Nincs kétségem, hogy jó szándék vezérel, valamint humoros próbálsz lenni ennél a kommentnél, de alapvető faragatlanság az ilyen megnyilvánulás.
A "mindenható" moderátor ilyen kommenthez is tehetne egy-két keresetlen szót, nemcsak a Valdes topickba.
Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella

"Remek" megnyilvánulás! Gondolom nincs gyereked, soha nem álltál a szülőszoba előtt (esetleg bennt), hogy átérezd a pillanat jelentőségét.
Nincs kétségem, hogy jó szándék vezérel, valamint humoros próbálsz lenni ennél a kommentnél, de alapvető faragatlanság az ilyen megnyilvánulás.
A "mindenható" moderátor ilyen kommenthez is tehetne egy-két keresetlen szót, nemcsak a Valdes topickba.
van ahol azt írják, hogy július 3.án született Cr Jr. szóval ki tudja, h mi igaz :\ mindenesetre jól hangzik.
-
- Barça B
előre ne mondjunk semmit, majd kiderül, hogy Thiago mit szeret csinálni, mekkora tehetség lesz a fociban.Ordog írta:Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Kis Thiago-t meg isten hozta, nem hiszem h ugyan olyan nagy tehetség lesz mint az apja, de a lényeg, h megvan a baba és egészséges, így Messi továbbra is hozhatja a 100%-os formáját
Továbbfolytatva a misztikus vonalat:
ezek szerint CR Jr. is pontosan 869-ig napig lesz csak a világ legjobb focistája...
ezek szerint CR Jr. is pontosan 869-ig napig lesz csak a világ legjobb focistája...

- lui1698
- Llegenda del Barça
Origo szerint még is csak igaz:
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... i-fia.html
http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... i-fia.html

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
nem igaz, kiszámoltam. cé és messi között tényleg 869, viszont a gyerekek között kevesebb.
- BritishKnight
- Capitá del Barça
Ez igaz lehet?:
Cristiano Ronaldo is 869 days older than Lionel Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi

Cristiano Ronaldo is 869 days older than Lionel Messi. Cristiano Ronaldo Jr is 869 older than Thiago Messi

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Kis Thiago-t meg isten hozta, nem hiszem h ugyan olyan nagy tehetség lesz mint az apja, de a lényeg, h megvan a baba és egészséges, így Messi továbbra is hozhatja a 100%-os formáját

Ha őmaga nem is jön, a csemetét elzavarhatná, hogy gurítson helyette egy párat. Ha csak fele olyan jól tolja majd a zsugát, mint a fater, akkor már adhatjuk neki a szerződést.Deus írta:Kíváncsi leszek rá, hogy holnap játszani fog -e Messi vagy inkább a családdal marad.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Deus
- Boixos Nois
Gratulálni szeretnék az apának, azaz Leonak, illetve természetesen, az anyának is. Vamos! Nem csak a kapuba talált be 

Kíváncsi leszek rá, hogy holnap játszani fog -e Messi vagy inkább a családdal marad.

Kíváncsi leszek rá, hogy holnap játszani fog -e Messi vagy inkább a családdal marad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.11.03. 14:18:58-kor.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Óriási öröm lehet ez Leonak! 
Holnap pedig nagyon remélem,hogy -sőt biztos vagyok benne- orbitálisan odateszi magát, és lő legalább egy 3ast! Óriási hangulat lesz a gólja (rem góljai) után, főleg hazai pályán ugye... nagyon várom a meccset!
GRT LEO!

Holnap pedig nagyon remélem,hogy -sőt biztos vagyok benne- orbitálisan odateszi magát, és lő legalább egy 3ast! Óriási hangulat lesz a gólja (rem góljai) után, főleg hazai pályán ugye... nagyon várom a meccset!
GRT LEO!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az Év fórumozója 2013
Végre nem kamu.
Gratulálok Antonellának és Leónak, és szép, hosszú életet a kis Thiagónak!
És akkor tényleg jöhet majd holnap a bebetós gólöröm.

Gratulálok Antonellának és Leónak, és szép, hosszú életet a kis Thiagónak!

És akkor tényleg jöhet majd holnap a bebetós gólöröm.

Mivel nem erről a bolygóról származik egyesek szerint a papa, még az is meglehet.S.Agüero írta:Jól nyomja a kis Thiago, biztos gyorsan beilleszkedett a csapatba, ha már holnap játszik.corol írta:Az MTI is kiadta a hírt (origo). Gratula és holnap már játszik is.

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Gratulálok Messinek
Halottak napján született......

Halottak napján született......

"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
"When I get sad I stop being sad and be AWESOME instead. True story!: )"