2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Először is,a megfogalmazás nem szerencsés,mivel úgy jön le ebből,legalábbis nekem,hogy ha nincs kedve játszani akkor szól és fel sem megy,ilyen még nem történt tudtommal.Mindig játszani akar,és ezért mindig játszik is(bár a kupa meccs kivétel) és ez így természetes,aki nem látja,hogy mekkora tényező az emberünk az tök vak,nélküle félkarú óriás a csapat.sjd írta: azt meg inkább nem kommentálom, hogy egy játékos, legyen bármilyen jó is, megengedheti magának azt (illetve egész pontosan megengedik neki), hogy akkor kerül be a csapatba, amikor neki kedve tartja.
Nem értem mire gondolsz. Nem normálisan fogalmazzák meg a kritikát? Miért? Leírták, h szerintük elég hervadt volt magához képest és így utólag látva, simán le lehetett volna hozni, mert nem tudott villanni. Más kérdés, h nyilván azért is maradt fent, mert ő Messi, aki képes lehet rá, másrészt, h tudjon ünnepelni ebben az esetben.Lionelm301 írta:Épp az a baj, hogy nem normálisan fogalmazzák meg néhányan a kritikákat. PL: Sancheznek, Valdeznek nem egy rossz meccse volt, sőt, elég sok.
én sajna nem vagyok benfentes, így csak a kiadott infókból alkothatok véleményt, de ebből éppenhogy az jön le, miszerint igenis Messi mondja meg, hogy mikor játszon! éppen ezért és erre írtam, hogy nincs könnyű helyzetben Tito.... itt a fórumon is ahány ember annyi nézet! ő meg csak egyedül(na jó, a csapatával) kell hogy döntsön.Lionelm301 írta:Épp az a baj, hogy nem normálisan fogalmazzák meg néhányan a kritikákat. PL: Sancheznek, Valdeznek nem egy rossz meccse volt, sőt, elég sok.
Miért hátráltatta volna az edző Messit, mikor elég komoly esemény van a magánéletében, amit a Camp Nou közönségével megoszthat?
Nyilván Tito sem fog rendszert csinálni abból, hogy Messi mondja meg, hogy mikor játsszon.
Nagyon szép gólt akart lőni a fiának. (Gondolok itt a két emelésre.)Lionel85 írta:Nem volt szerencséje a Celta ellen Messinek a góllövéssel, de ugyanúgy hasznosan játszott, mint máskor. Hiába, ő is emberből van, egy-két edzés még őt is kiveszi a formából. A Celtic (mennyi kelta csapat) ellen szerintem már ismét gólra éhesen játszik majd!
Ismét leírom, sztem ő is és a csapat is jobban járt volna, ha a családjával marad (a legtöbb apa ilyenkor azért legalább egy hét szabadságot ki szokott venni, persze focistáknál más a helyzet), azt meg inkább nem kommentálom, hogy egy játékos, legyen bármilyen jó is, megengedheti magának azt (illetve egész pontosan megengedik neki), hogy akkor kerül be a csapatba, amikor neki kedve tartja.Taibi írta:Hihetetlen hogy már egy béna Celtának se tud gólt lőni....
Amióta apa lett még nem volt egy jó meccse se... Lehet hogy már nem érdekli a foci?
Télen meg kellene próbálni eladni szerintem. Most még sok pénzt adna érte a city vagy a psg, amiből megvehetnénk Neymart meg akár Heskeyt is!
Pont az a baj, hogy elvárják, hogy minden meccsen rúgjon 3 gólt, csodát tegyen, de MESSI SEM GÉP, HANEM EMBER! Amit eddig letett az asztalra, azt senki nem tudja. Igenis el lehet nézni neki, hogy feszültebb, meg jobban akart gólt rúgni, mert meg akarta ünnepelni a gyereke megszületését. Egyébként nem lógott ki. Ráadásul készült is rá. Eléggé csalódott volt.daffy írta:de láthatod,hogy ez természetes és más játékos esetében is így van. aki magához képest valamely irányban nem kiemelkedő,azzal nem foglalkozik senki. badarság lenne a meccsek után odaírni adrianohoz,hogy "háát,nem volt rossz,de olyan jó sem". messitől mindig csodát várnak és ha nem jön,akkor az már rossz. ha pedig nem csak a saját teljesítményét,hanem a csapat átlagát sem hozza,ennek ellenére mégis az az ember érzése,hogy kivételezik vele az edző (is),akkor hajlamos a szurkoló a fikázásra. hidd el,ha hét közben lő 2 gólt,itt fröcsögni fog a nyál és az ondó.Lionelm301 írta: Nekem a stílussal van a bajom, és egy meccs miatt páran nekiesnek. Tényleg figyeltem, mikor jól játszik, alig írnak. bezzeg ilyenkor pörög a fórum.
de láthatod,hogy ez természetes és más játékos esetében is így van. aki magához képest valamely irányban nem kiemelkedő,azzal nem foglalkozik senki. badarság lenne a meccsek után odaírni adrianohoz,hogy "háát,nem volt rossz,de olyan jó sem". messitől mindig csodát várnak és ha nem jön,akkor az már rossz. ha pedig nem csak a saját teljesítményét,hanem a csapat átlagát sem hozza,ennek ellenére mégis az az ember érzése,hogy kivételezik vele az edző (is),akkor hajlamos a szurkoló a fikázásra. hidd el,ha hét közben lő 2 gólt,itt fröcsögni fog a nyál és az ondó.Lionelm301 írta: Nekem a stílussal van a bajom, és egy meccs miatt páran nekiesnek. Tényleg figyeltem, mikor jól játszik, alig írnak. bezzeg ilyenkor pörög a fórum.
Nekem a stílussal van a bajom, ahogy egy meccs miatt páran nekiesnek. Tényleg figyeltem, mikor jól játszik, alig írnak. bezzeg ilyenkor pörög a fórum.daffy írta:<--->Lionelm301 írta: Ugye ő sosem dolgozik a pályán csak lazsál. Semmit sem csinál. Ez az, ami nem igaz.tehát? te meg vakon véded,bármit is csinálvan egy ilyen meccse, és már oltjátok feleslegesen.
<--->Lionelm301 írta: Ugye ő sosem dolgozik a pályán csak lazsál. Semmit sem csinál. Ez az, ami nem igaz.
tehát? te meg vakon véded,bármit is csinálvan egy ilyen meccse, és már oltjátok feleslegesen.
+1mindorokke_barca írta:Lionelm301 hozzászólásait csak simán figyelmen kivül kell hagyni, mert ha nem csal a szimatom, akkor ő vkinga, alias krokodil22 és még nem tudom milyen neveken randalírozott itt. Nem tudom mond-e neked valamit ez a két felhasználónév
Persze,és Inzanghi is jobb nála még mindig. Ilyen dolgokat ne beszéljünk,már mert totál nem fedi a valóságot.Tocy írta:...mert bizony most már szökő évente van olyan, mint a Depor ellen, hogy magának csinálja meg a helyzeteket...inkább a 16-on belül kijátsszák a srácok, és ő fejezi be.
Nem értem, hogy egy meccs miatt idejöttök, és máris olyan stílusban írtok, hogy az borzasztó. Badoztatással nem fog helyre jönni az önbizalma. Igen, Tito beszélt róla. A befejezéseire azt monda, hogy van olyan, amikor nincs szerencséje a focistának. Megnéztem a meccset újra és annyira nem volt borzasztó. Gólt szeretett volna lőni, és azt a kisfiának szentelni. Sajnos sokan nem veszitek észre azt, hogy Messi nemcsak góllövő.mess2009 írta:talán egy (nem cáfolhatatlan!) okoskodással közelíthető a kapus csatár lepke viszony: ha a kapus hibázik akkor : vereség, ha a csatár akkor: döntetlen(?!!)
Messivel kapcsolatban az zavar, hogy Tito még csak szóba sem hozza, hogy hogyan teljesített? - tényleg mintha érinthetetlen lenne!! - nagyon kíváncsi lennék egy olyan beszélgetésre amire többször utalt..... azt persze elismerem hogy egy ilyen pozicióju sztárral( még ha mi aféle jó gyereknek is ismerjuk) nehéz lenne a padoztatás mondjuk azon a címen, hogy "kispajtás ez bizony kevéske volt...."