Én személy szerint alig várom már, hogy a spanyol szövetség elkezdjen videófelvételek alapján büntetni, de Messi eltiltása legyen akkor a legnagyobb örömöd, mert a Madrid védősorának kb. bérelt helye lenne a lelátón, ha következetesen végigvinnék.daffy írta:ha eltiltást nem is,de valami büntetést szerintem is megér. ezen az oldalon tanultam,hogy a szándékot ugyan úgy büntetni kell,szóval hajráStalkyard írta: Az a hab a tortán, hogy ezért szerintük egy meccses eltiltást kéne kapnia Messinek...

Éppen ebből kifolyólag tök felesleges azon vitatkozni, hogy eltiltást érdemel-e, mert amíg ezek a barmok ülnek a spanyol szövetség élén, addig utólagos eltiltás nem lesz.
Szerintem aki akarta, az nagyon is jól tudta értelmezni, főleg a második felében leírtak miatt.Mezner2 írta: Először is,a megfogalmazás nem szerencsés,mivel úgy jön le ebből,legalábbis nekem,hogy ha nincs kedve játszani akkor szól és fel sem megy,ilyen még nem történt tudtommal.

Most még páran leírhatják, de akkor sem fogom megváltoztatni a véleményem, hogy ha még maga az Atyaúristen személyesen jön el a Barcába focizni, neki sem lenne joga bérelt helyre a kezdőben, nem hogy még "az legyen, amit ő akar". Bármennyire is szeretem és elismerem a játékát és tisztelem, mint embert, ezen nem fogom soha túltenni magam.Mezner2 írta:Mindig játszani akar,és ezért mindig játszik is(bár a kupa meccs kivétel) és ez így természetes,aki nem látja,hogy mekkora tényező az emberünk az tök vak,nélküle félkarú óriás a csapat.
A világ legjobb játékosa,egyetlen csapat sem engedhetné meg magának,hogy őt nélkülözze,így a Barca sem,természetes,hogy nagyrészt az van amit ő akar
Ha éppen gyereke született, akkor már hadd maradjon otthon (főleg, ha ez rá is nyomja a bélyegét a játékára, ilyenkor a legnagyobb gyökérség, hogy el is szakítják a családjától, és még szenvedjen is a pályán), ha rosszul játszik, lehessen becserélni, ha fáradt, akkor álljon be a 60. percben, ha gáz van ("mindig képes egy villanással eldönteni a meccset") és ne az legyen, hogy ballasztként álldogál, és nem jó semmire.
Egy munkahelyen sem az év dolgozója hozza a döntéseket, hanem a főnöke, és ez teljesen jól működik mindenhol.
Persze, ahogy kristop írja, ez inkább morális kérdés, de sztem sportszakmai szempontból sem tesz jót hosszú távon.