Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.10.28. 20:12:14

shutterisland írta:én eddig csak a pelé rekordról tudtam...hát...a müller féle necces lesz nagyon.
de hogy a fenébe rúgott ő 85 gólt egy naptári évben ?!
Hát azt én sem igazán értem. Ha jól emlékszem olyan 40 gól körül termelt a bajnokságban és azzal lett gólkirály. Gondolom nagyjából ugyanennyit rúghatott tavaszi-őszi rendszerben is. A BL/BEK elsőséget, ha jól tudom pont Messi/Nistelrooy/Altafini tartják 14-el, míg Falcao rekordjáig a 2. számú kupában Falcao azt hiszem 16, vagy 17 góllal. Érdekes adat, nem tudom, hogyan jöhetett neki össze.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.28. 19:40:52

én eddig csak a pelé rekordról tudtam...hát...a müller féle necces lesz nagyon.
de hogy a fenébe rúgott ő 85 gólt egy naptári évben ?!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.28. 17:07:37

ozsimiki írta:Ma is szerzett két szép gólt, tavaly ilyenkor pontosan mennyi gólnál tartott?

Így tovább Leo!
16-nál, aztán jött a (szerk.:) Mallorca elleni mesterhármas október 29-én. :)

Lionel Messi vs Rayo Vallecano
http://www.youtube.com/watch?v=-11hzJvJ ... re=g-all-u
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2012.10.29. 13:04:43-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.28. 12:25:43

soprano_p írta:nem akarok korai lenni, de nekem az a city féle sportigazgatói igazolás gyanús. nem vagyok hardcore barca fan, nem követem messi minden lépését sem, de úgy gondolom pep mehet a city be, simán kifizetik messi árát, neymar meg lehet az új megasztár a barca nál
Bocs, hogy rövid lesz... marhaság.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.10.28. 12:16:25

Gyerekek, ne dőljünk már be az első pletykáknak rögtön... Bátran ki merem jelenteni, hogy Leo lenne az utolsó játékos a keretből, aki itt hagyná a csapatot. Hányszor nyilatkozta már azt, hogy mindent ennek a városnak és a klubnak köszönhet, mi kell még, hogy elhiggyük neki? Kinek higgyünk, ha nem egy olyan embernek, akin látszik, hogy abban leli az örömét, hogy hétről hétre boldoggá teheti a szurkolókat, és nem pedig a fizetése teszi boldoggá?
Nyugodjon meg mindenki, maradni fog.
culinho
Capitá del Barça

2012.10.28. 11:56:25

soprano_p írta:nem akarok korai lenni, de nekem az a city féle sportigazgatói igazolás gyanús. nem vagyok hardcore barca fan, nem követem messi minden lépését sem, de úgy gondolom pep mehet a city be, simán kifizetik messi árát, neymar meg lehet az új megasztár a barca nál
Guardiolát nem tudom ott elképzelni, inkább United, vagy Milan. Attól meg egyáltalán nem tartok, hogy Messi elszerződne. Nincs rá semmi oka, a játéka ide passzol tökéletesen. Nem is úgy tűnik a pályán, mint aki rosszúl érezné magát.
soprano_p
Barça C

2012.10.28. 11:29:29

nem akarok korai lenni, de nekem az a city féle sportigazgatói igazolás gyanús. nem vagyok hardcore barca fan, nem követem messi minden lépését sem, de úgy gondolom pep mehet a city be, simán kifizetik messi árát, neymar meg lehet az új megasztár a barca nál
culinho
Capitá del Barça

2012.10.28. 11:27:17

Ami a rekordokat illeti, Peléét hamar megdönti, de a csúcs Müller 1982-ből 85 gól egy naptári évben. Még 12 kell, nagyjából ugyanennyi mérkzésen, reméljük meglesz.

Pele 1000 hivatalos gólja (én kérdésesnek tartom h jó a szám) megdönthetetlen.
Deus
Boixos Nois

2012.10.28. 01:31:13

Kép
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.27. 23:53:30

Ma is szerzett két szép gólt, tavaly ilyenkor pontosan mennyi gólnál tartott?

Így tovább Leo!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.24. 15:44:05

daffy írta: én csak azt gondoltam,hogy ha valaki valamiről véleményt formál,akkor veszi a fáradtságot és utána néz. pedig nem.az ilyenekből nem egyszer keletkezik egy gyönyörű lánc és a vége az,hogy ismét a real volt a suttyó,pedig nem,hanem az,aki elsőként nem olvasta/értelmezte a cikket
Én értem az indokaidat, és alapvetően jogosnak is tartom őket, csak most szerintem kicsit túlzás, hogy gyakorlatilag ülsz a gép előtt arra várva, hogy mikor fogja valaki jogtalanul vádolni a Realt, hogy gyorsan kijavíthasd. Ráadásul szvsz a legutóbbi esetben mindez eléggé szőrszálhasogatóan tetted, mert ebben a topikban még senki nem is hozta összefüggésbe a cikkel a csapatot.
Szerintem elég normális kommunikáció tud kialakulni itt anélkül is, hogy külön kijavítanál mindenkit, aki rosszul értelmez egy forrást. :wink:

Na mind1, részemről ez is több szájtépés volt, mint amennyit megért, meggyőzni nem akarlak, ha akarod, úgyis érted, amire gondoltam.
daffy
Madridista

2012.10.24. 15:20:36

sjd írta:Daffy, most ne már, komolyan azt gondolod, hogy szerintünk ezt Mourinho és és CR ötölte ki az öltözőben egy délutáni edzés után? :D
Szvsz ennyire kár belekötni abba, hogy a klub firkász-szurkolótáborára "madridi"-ként hivatkozott valaki. (Még mindig fennáll a kérdés, miért, nem azok?) Gyakorlatilag elvárod, hogy egy netes fórumon mindenki a legmesszebbmenőkig pc módon fogalmazzon, és jól láthatóan elkerülje azt, hogy ezeket a dolgokat összefüggésbe hozza a klub hivatalos kommunikációjával. Mellesleg ez utóbbi is hagyott bőven kívánnivalókat maga után az utóbbi időszakban (pl. Mourinho bármelyik sajtótájékoztatója), hogy a madridi (hopp, megint leírtam) sajtó "Photoshop kezdőknek" kurzusáról már ne is beszéljünk.
nem. én csak azt gondoltam,hogy ha valaki valamiről véleményt formál,akkor veszi a fáradtságot és utána néz. pedig nem.az ilyenekből nem egyszer keletkezik egy gyönyörű lánc és a vége az,hogy ismét a real volt a suttyó,pedig nem,hanem az,aki elsőként nem olvasta/értelmezte a cikket. a "buta" meg megy utána és jön a lavina. kár lenne érte,ezért vettem a fáradtságot és az utóbbi kb 24 órában kijavítottam az esetlegesen hibás gondolatmenetet. kérjek bocsánatot?
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.24. 15:16:58

Daffy, most ne már, komolyan azt gondolod, hogy szerintünk ezt Mourinho és és CR ötölte ki az öltözőben egy délutáni edzés után? :D
Szvsz ennyire kár belekötni abba, hogy a klub firkász-szurkolótáborára "madridi"-ként hivatkozott valaki. (Még mindig fennáll a kérdés, miért, nem azok?) Gyakorlatilag elvárod, hogy egy netes fórumon mindenki a legmesszebbmenőkig pc módon fogalmazzon, és jól láthatóan elkerülje azt, hogy ezeket a dolgokat összefüggésbe hozza a klub hivatalos kommunikációjával. Mellesleg ez utóbbi is hagyott bőven kívánnivalókat maga után az utóbbi időszakban (pl. Mourinho bármelyik sajtótájékoztatója), hogy a madridi (hopp, megint leírtam) sajtó "Photoshop kezdőknek" kurzusáról már ne is beszéljünk.
daffy
Madridista

2012.10.24. 15:12:34

recrea írta: Érted te, amit mondok...senki nem írta, h a Real Madrid CF-nek bármi köze van az egészhez, csak azt, h madridi kezdeményezés. Ez azért tágabb fogalom.
pedig én ezt úgy értelmezem. ezen nem veszünk össze,mert annyira nem foglalkoztat,csak gondoltam jobb,ha mindenki előtt tiszta az ügy.

nem érdekel,hogy messit mivel kezelték. a tehetsége nem attól van. az lehet,hogy hónapokat lenne sérült nélküle,de ez van. mindenkit tömnek mindennel,cr-t is,messit is. majd 5 év múlva betiltják a mostaniakat és kész. nincs ebből hiszti
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.24. 15:09:38

daffy írta:
recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
"szánalmas madridi támadásról"

"albicelesteX írta:
LINK
Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van..."
Érted te, amit mondok...senki nem írta, h a Real Madrid CF-nek bármi köze van az egészhez, csak azt, h madridi kezdeményezés. Ez azért tágabb fogalom.

Ettől függetlenül, amivel anno Messit kezelték, az ma doppingnak számít. Na most, ez nem egyenlő azzal, h ő doppingolt. Mégha egyesek így is értelmezik.
daffy
Madridista

2012.10.24. 15:00:38

recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
"szánalmas madridi támadásról"

"albicelesteX írta:
LINK
Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van..."
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.24. 14:56:56

daffy írta:
recrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmánya
Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
daffy
Madridista

2012.10.24. 14:51:56

recrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmánya
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.24. 14:37:42

daffy írta:
#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.

Csak én érzem úgy, hogy az Aranylabda szavazásnál be akarják sározni Messit?
Szánalmas vergődés, remélem fizet aki ilyeneket kitalál, és megjelentet!
hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.
Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.24. 14:27:29

daffy írta:
#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.

hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.
Nem értem (mondhatni hibát találtam a szövegben). Ez egy sevillai vagy egy malagai oldal? (Úgy gondolom, azért a Real még nem jutott el oda, hogy önmagában képviseli Madridot vagy a madridistákat - kvázi nyugodtan lehet elég sok tőlük független dologra mondani, hogy madridi)
A második mondatban tetszik az eufemizmus, "lehoz madridos híreket IS". Konkrétan csak madridos híreket hoznak el, ahogy nézem. (bocs, javítom magam, van egy cikk, amelyben Montoyát lopással vádolják - mit ne mondjak, elegáns)
Egyébként felhívnám a figyelmedet, hogy az eredeti hsz-ben sehol nem lett megemlítve a klub hivatalos kommunikációja, de azért lelkesen siettél (egy kicsit talán erőltetett módon is) elhatárolni azt. :D
daffy
Madridista

2012.10.24. 14:11:53

sjd
Llegenda del Barça

2012.10.24. 13:58:16

Én abszolút támogatom a kezdeményezést, vegyék el visszamenőleg Messi összes Tour de France győzelmét, és tiltsák el a kerékpársporttól örökre.
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.24. 13:47:41

Lewandowski:

Igaz az, hogy Cristiano Ronaldot többre tartod Messinél?

Igen, mert tudom, hogy Cristianonak többet kellett dolgoznia Messinél azért, hogy erre a szintre jusson. Minden, amit elért, kőkemény munkának köszönheti.

A végén még Leo lesz a hibás azért, mert Isten áldotta tehetségnek született :lol: :lol: :lol:
Kép
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.10.24. 13:42:59

Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.

MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.23. 23:29:33

Szabikat jól lövi tényleg.

Ma amúgy csak én vettem észre rajta, hogy valahogy kedvetlen volt? Bíróra fogott mindent, meg idegesen játszott, sétálgatott. Nem akarta a győzelmet most annyira, mint máskor.
Válasz küldése