Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azt én sem igazán értem. Ha jól emlékszem olyan 40 gól körül termelt a bajnokságban és azzal lett gólkirály. Gondolom nagyjából ugyanennyit rúghatott tavaszi-őszi rendszerben is. A BL/BEK elsőséget, ha jól tudom pont Messi/Nistelrooy/Altafini tartják 14-el, míg Falcao rekordjáig a 2. számú kupában Falcao azt hiszem 16, vagy 17 góllal. Érdekes adat, nem tudom, hogyan jöhetett neki össze.shutterisland írta:én eddig csak a pelé rekordról tudtam...hát...a müller féle necces lesz nagyon.
de hogy a fenébe rúgott ő 85 gólt egy naptári évben ?!
16-nál, aztán jött a (szerk.ozsimiki írta:Ma is szerzett két szép gólt, tavaly ilyenkor pontosan mennyi gólnál tartott?
Így tovább Leo!
Bocs, hogy rövid lesz... marhaság.soprano_p írta:nem akarok korai lenni, de nekem az a city féle sportigazgatói igazolás gyanús. nem vagyok hardcore barca fan, nem követem messi minden lépését sem, de úgy gondolom pep mehet a city be, simán kifizetik messi árát, neymar meg lehet az új megasztár a barca nál
Guardiolát nem tudom ott elképzelni, inkább United, vagy Milan. Attól meg egyáltalán nem tartok, hogy Messi elszerződne. Nincs rá semmi oka, a játéka ide passzol tökéletesen. Nem is úgy tűnik a pályán, mint aki rosszúl érezné magát.soprano_p írta:nem akarok korai lenni, de nekem az a city féle sportigazgatói igazolás gyanús. nem vagyok hardcore barca fan, nem követem messi minden lépését sem, de úgy gondolom pep mehet a city be, simán kifizetik messi árát, neymar meg lehet az új megasztár a barca nál
Én értem az indokaidat, és alapvetően jogosnak is tartom őket, csak most szerintem kicsit túlzás, hogy gyakorlatilag ülsz a gép előtt arra várva, hogy mikor fogja valaki jogtalanul vádolni a Realt, hogy gyorsan kijavíthasd. Ráadásul szvsz a legutóbbi esetben mindez eléggé szőrszálhasogatóan tetted, mert ebben a topikban még senki nem is hozta összefüggésbe a cikkel a csapatot.daffy írta: én csak azt gondoltam,hogy ha valaki valamiről véleményt formál,akkor veszi a fáradtságot és utána néz. pedig nem.az ilyenekből nem egyszer keletkezik egy gyönyörű lánc és a vége az,hogy ismét a real volt a suttyó,pedig nem,hanem az,aki elsőként nem olvasta/értelmezte a cikket
nem. én csak azt gondoltam,hogy ha valaki valamiről véleményt formál,akkor veszi a fáradtságot és utána néz. pedig nem.az ilyenekből nem egyszer keletkezik egy gyönyörű lánc és a vége az,hogy ismét a real volt a suttyó,pedig nem,hanem az,aki elsőként nem olvasta/értelmezte a cikket. a "buta" meg megy utána és jön a lavina. kár lenne érte,ezért vettem a fáradtságot és az utóbbi kb 24 órában kijavítottam az esetlegesen hibás gondolatmenetet. kérjek bocsánatot?sjd írta:Daffy, most ne már, komolyan azt gondolod, hogy szerintünk ezt Mourinho és és CR ötölte ki az öltözőben egy délutáni edzés után?![]()
Szvsz ennyire kár belekötni abba, hogy a klub firkász-szurkolótáborára "madridi"-ként hivatkozott valaki. (Még mindig fennáll a kérdés, miért, nem azok?) Gyakorlatilag elvárod, hogy egy netes fórumon mindenki a legmesszebbmenőkig pc módon fogalmazzon, és jól láthatóan elkerülje azt, hogy ezeket a dolgokat összefüggésbe hozza a klub hivatalos kommunikációjával. Mellesleg ez utóbbi is hagyott bőven kívánnivalókat maga után az utóbbi időszakban (pl. Mourinho bármelyik sajtótájékoztatója), hogy a madridi (hopp, megint leírtam) sajtó "Photoshop kezdőknek" kurzusáról már ne is beszéljünk.
pedig én ezt úgy értelmezem. ezen nem veszünk össze,mert annyira nem foglalkoztat,csak gondoltam jobb,ha mindenki előtt tiszta az ügy.recrea írta: Érted te, amit mondok...senki nem írta, h a Real Madrid CF-nek bármi köze van az egészhez, csak azt, h madridi kezdeményezés. Ez azért tágabb fogalom.
Érted te, amit mondok...senki nem írta, h a Real Madrid CF-nek bármi köze van az egészhez, csak azt, h madridi kezdeményezés. Ez azért tágabb fogalom.daffy írta:"szánalmas madridi támadásról"recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
"albicelesteX írta:
LINK
Undorító ez az egész Madrid úgy ahogy van..."
"szánalmas madridi támadásról"recrea írta: Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.
Senki nem mondta/írta daffy, h ez a real támadása.daffy írta:nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmányarecrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
nyugodtan vegyétek magatokra,hisz a barcáról szól,de nem a real támadása,csak egy blog/oldal koholmányarecrea írta: Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.
Hányinger ez az írás.
Akkor olyan, mint bármelyik katalán médium, mégis az önérzetes real drukkerek minden cikket magukra vesznek, amit a lejárató katalán média közöl.daffy írta:hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
Csak én érzem úgy, hogy az Aranylabda szavazásnál be akarják sározni Messit?
Szánalmas vergődés, remélem fizet aki ilyeneket kitalál, és megjelentet!
Nem értem (mondhatni hibát találtam a szövegben). Ez egy sevillai vagy egy malagai oldal? (Úgy gondolom, azért a Real még nem jutott el oda, hogy önmagában képviseli Madridot vagy a madridistákat - kvázi nyugodtan lehet elég sok tőlük független dologra mondani, hogy madridi)daffy írta:hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
hibát találtam a szövegben. NEM madridi támadásról van szó. ez csak egy internetes oldal,amelynek annyi köze van a realhoz,hogy lehoz madridos híreket is.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.
Én abszolút támogatom a kezdeményezést, vegyék el visszamenőleg Messi összes Tour de France győzelmét, és tiltsák el a kerékpársporttól örökre.#David Villa# írta:Kinek mi a véleménye erről a szánalmas madridi támadásról megint? Miszerint Messi ugyanazt a szert kapta, mint Amstrong, meg ugyanaz az orvos dolgozott a Barcának stb.