Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Brutális, ahogy érzi a kaput. Írtam már, pályafutása elején mondogattam, nagyon ügyes, piszok tehetséges, csak kevés gólt lő.sopisz írta:Messi ott folytattam ahol abba hagyta. Lehet nem szóltak neki hogy új szezon van,de lehet nem is érdekli
Valencia ellen majd folytathatja a sorozatot.krampusz írta:Félelmetes: A spanyol élvonalban még egyetlen játékos sem tudott legalább két gólt szerezni az első két forduló mérkőzésein – egészen mostanáig.![]()
![]()
Remélem szerdánBarcaman1993 írta:Idén megdönti?
De felkészült vagy....
Nyilván, de ez majdnem az összes statisztikában hülyén van benne. Nézd meg pl a livescore-t, vagy a soccerbotot. A 90. perccel vége a világnak. Ha valaki ezek alapján csinálja meg a statot (és elképzelhető, mert a soccerbot pl egy elég megbízható oldal), akkor pont az jön ki amit írtam.Andris írta:Már mért tartana? a 91. percet 91. percnek hívják, 92 92 és így továbbHAnonymus írta:Tekintve, hogy a 90. perc rendszeresen 3-4 percig tart, az összes többi meg 1 percig, ezért szerintem a 90. percben.
Már mért tartana? a 91. percet 91. percnek hívják, 92 92 és így továbbHAnonymus írta:Tekintve, hogy a 90. perc rendszeresen 3-4 percig tart, az összes többi meg 1 percig, ezért szerintem a 90. percben.
Ugyanez Ronaldo-nál Madrid mezben:Roncikáéra is kíváncsi vagyok
Oké, rendben...de melyik percben rúgta a legtöbbször a gólt?!Barcaman14 írta:1-2-10-14-15-46-61-69. A számsor azokat a játékperceket jelenti, amelyekben Messi még nem lőtt gólt a Barca első csapatában pályafutása során.
Ma mondjuk pótolhatná a hiányosságait!
Ez milyen durva már?... Ki vette a fáradságot, hogy összeállítson ilyen adatot?Barcaman14 írta:1-2-10-14-15-46-61-69. A számsor azokat a játékperceket jelenti, amelyekben Messi még nem lőtt gólt a Barca első csapatában pályafutása során.

Ez kész..mi adat nem létezik :dBarcaman14 írta:1-2-10-14-15-46-61-69. A számsor azokat a játékperceket jelenti, amelyekben Messi még nem lőtt gólt a Barca első csapatában pályafutása során.

Ez komoly???Barcaman14 írta:1-2-10-14-15-46-61-69. A számsor azokat a játékperceket jelenti, amelyekben Messi még nem lőtt gólt a Barca első csapatában pályafutása során.

Pep-nél volt a biankó, most tavasszal. Messi-nél Moratti próbálkozott be, és közölte vele, hogy a Barca olyan sokat tett érte, a családjáért, az egészségéért, hogy Ő ezt csak úgy tudja viszonozni, ha itt játszik. Neki nem számít a pénz. Az, amit a Barca Ő érte tett, megfizethetetlen. A legenda szerint Moratti itt Messi kezébe csapott, és rendkívül nagyra értékelte, gratulált neki, hogy egy gyerek ilyen gesztussal él a klubja felé, és meg se próbálta tovább győzködni.Sanama írta:Nem volt már olyan, hogy egy üres csekket toltak Messi orra alá?! Vagy az Pepnél volt?
Lényegtelen, szerintem Messi innen akkor menne csak el, ha a Barca küldené.
Aki nem akarja megérteni, hogy kb. itt adták meg neki az élethez a lehetőséget, az ne értse, de a Messi-Barca kapcsolat sokkal több, mint munkáltató-alkalmazott viszony.

Ez kb olyan, mint ha én kölyök koromban ígéretes játékos lettem volna, és a Nyírsuli (A Nyíregyháza Spartacus ifiképzője) szól, hogy a Real le akar igazolni engem, akkor megmondtam volna, hogy sajnálom, de nem megyek. Akkor is, ha ez lett volna az egyetlen lehetőség. Ha a Nyírsuli minden áron el akart volna adni, mert ugye ők csak a pénzt látták volna bennem, akkor közöltem volna, hogy inkább bontsunk szerződést, de én nem igazolok a Real-ba. Én se adnám el soha a lelkemet....blupatrik írta: Én biztos nem engedném el,de megvan a kivásárlási ára,és bármennyire tiszteli szereti imádja és lojális a barca felé,szerintem ha felkínálnának neki egy heti mondjuk 10 billió eurót nem tudom mit szólna:D Szerintem megköszönné a részvételt a barcában,hazudik aki azt mondja hogy nem így tenné a helyében,de szerencsére nem vagyunk ebben a helyzetben![]()

Ja, csak mi nem böfögjük tele ezzel a világsajtót kétnapontablupatrik írta: http://barcanoticias.blog.hu/2012/08/21 ... na_masolat
Nagyon unszimpatikus nyilatkozat és az egész ember,de valahol megértem az ősi Brazi-Argentin ellentét miatt is,végülis mi is Dzsudzsákot éltetjük egy román vagy egy török játékos ellen.

Kupákkal meg mégúgysem.Enjoy írta:Srácok, évek óta annyit keres, hogy az ük-ük-ük-ük unokáit is el tudná tartani. (Rendes fizetésénél több $-t bezsebel a reklámokból, felkérésekből..stb).
Őt már nem lehet pénzzel motiválni...
Szerintem ebből kifolyólag ez a téma lezárható