Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha az így van, akkor reméljük terveznek még több gyereket is, mondjuk 11-et, h meglegyen a focicsapat. Bár 10 is elég lesz, 1 helyet lehet hagyni a keresztfiának is, aki mint tudjuk Agüero fia, és Maradona unokája.ki tudja, lehet hogy az új jövevény miatt játszik ilyen extázisban...Csak igy tovább Messi!!!
A számból vettedd ki a szót, most akartam linkelni én is.
Hát ja, meg mondjuk a feje olyan mintha elkapta volna a Chernobil...Mindegy, Dél-Amerikai csapatoknak ritkán vannak jó edzőik, gondoljunk csak Dunga-ra, a volt Brazil szövetségi kapitányra, a Hollandok megtanitották őket repülőjegyet venni...szánalom volt az egész.??
ki az a mindenki?
és mit bizonyított most?
én nem ismerem ezt a sabella-t, de mikor kinevezték utánaolvastam kicsit, és hát többek között azt a nem éppen hízelgő infót találtam róla, hogy eredetileg az al-jazira edzője lett volna, csak aztán amikor megkereste az argentin szövetség, kihátrált a szerződésből.
ez alapján nem tűnik valami nagy koponyának.
egyébként pedig a dél-amerikai edzők, vagy legalábbis akik otthon dolgoznak, sehol nincsenek taktikailag az európai stratégákhoz, csak meg kell nézni az ottani bajnokságokat.
alapjában véve szerintem jellemző a dél-amerikaiakra, hogy túlbecsülik a bajnokságukat, a játékosaikat, ez látszik azon ahogy például neymar-t már messi-vel hasonlítgatják, holott a cipőjét nem viheti, vagy ahogy a santos tényleg elhitte hogy megver minket, ehhez képest az utóbbi évek legkönnyebb meccsét játszottuk velük.. ez lehet hogy az edzőik megítélésére is igaz, azt hiszik hogy még mindig elit játékosaik, szakembereik vannak, pedig nem.
sabella akkor bizonyít, ha tétmeccsen 'lemeccsel' egy komoly európai válogatottat, de erre nem sok esélyt látok.
??Lionel85 írta:Mikor kinevezték Sabellát, mindenki savazta, hogy nem ilyen edző kell ide. Most hirtelen mindenki őt tartja a megfelelő embernek a posztra. Még arról is volt szó, hogy európai embert akarnak a válogatott élére. Igenis jók a dél-amerikai szakemberek is!
Maradonánál mindenképp jobb edző, de nálam nem olyan nehéz annak lenni. De majd meglátjuk, h mit tud majd a VB-n, a szervezet Európai csapatok ellen.Lionel85 írta:Mikor kinevezték Sabellát, mindenki savazta, hogy nem ilyen edző kell ide. Most hirtelen mindenki őt tartja a megfelelő embernek a posztra. Még arról is volt szó, hogy európai embert akarnak a válogatott élére. Igenis jók a dél-amerikai szakemberek is!
Messi pedig increible!!!
Ebben igazad van.P.U.Y.O.L. írta:Igazad van, bár az sem mindegy, hogy a mindenkori kapitány védekező középpályást játszat vele vagy csatárt. Így már mindjárt más a játék képe.LG írta:Eddig sztem jogosan kritizálva volt, h a válogatottban keveset mutat, mostanában viszont ott is nagyon megy neki. Persze igazán nagy áttörést a VB-n érhet majd el.
Igazad van, bár az sem mindegy, hogy a mindenkori kapitány védekező középpályást játszat vele vagy csatárt. Így már mindjárt más a játék képe.LG írta:Eddig sztem jogosan kritizálva volt, h a válogatottban keveset mutat, mostanában viszont ott is nagyon megy neki. Persze igazán nagy áttörést a VB-n érhet majd el.
Pont nincs benne az ismétlésben, de a támadás elején Marcelot eteti meg, de nagyon, egy testcsellelDeus írta:Messi mesterhármasának egyike:
http://www.youtube.com/watch?v=K5m8QDBcmLU&feature=plcp
Nem gyenge
egyrészt, más részt mascherano miatt, harmadrészt pedig nekem szimpatikus a focijuk, főleg a támadók. (igen, higuain és di maria játéka is tetszik a válogatottban, nagyot játszanak leoval és kunnalEzért lesz az, hogy hiába vagyok Spanyol drukker, de most kivételesen a 2014 -es VB -n Argentínának fogok szurkolni Messi miatt.
Ezért lesz az, hogy hiába vagyok Spanyol drukker, de most kivételesen a 2014 -es VB -n Argentínának fogok szurkolni Messi miatt.shutterisland írta:egy válogatott sikerrel a világ valaha volt legjobb játékosai közé lépne, bár a szememben már így is az elit lista tagja.