szerintem a Barca-Milanra gondoltnagyi írta:itt csak én érzek egy kis képzavart?bali 15 írta:...A Milan elleni meccsen hihetetlen volt...

nagyi írta:bali 15 írta:...A Milan elleni meccsen hihetetlen volt...
itt csak én érzek egy kis képzavart?
Eddig még reménykedtem, h látni fogm még a régi Dinhot. De úgy látszik naiv voltam. Ő már sose lesz a régi...sajnos.Ronaldinho0408 írta:szerintem az elmúlt néhány meccsen egész szép dolgokat láthattunk tőle.
Itt főleg a madridi meccsre gondolok a róma ellen is jó volt az utolsó napoli elleni bajnokit sajnos nem láttam de szerintem vannak bíztató jelek.
http://www.youtube.com/watch?v=RCZOer2wS-o
amikor megnéztem ezt a videót nagyon örültem annak amit láttam.
Hát igen,ő egy nagy ikonná kezdte kinőni magát...na de mindegy, szerintem, az én véleményem szerint, Ronaldinho csak akkor lesz megint igazi önmaga így a foci világába, ha újra itt játszik. Teli önbizalommal,akarással és alázattal.Barcaforever írta:Nézem ezt a videót és csak csóválom a fejem.
http://www.youtube.com/watch?v=M3qMxYINgNc
Hol van ez a lendület,üdeség, lazaság?Hihetetlen számomra.
Nagyon kíváncsi lettem volna, egy ilyen Ronaldinho-ra, Eto'ora vagy Ibrára és egy mostani Messire.![]()
Szerintem igen. A Milanban igencsak szükség van rá, hogy tudják játszani az a semmit amit szoktak.bali 15 írta:Szerintetek pályára lép holnap?
Bocsi, tudom, hogy kettőnél több idézet, de nem hosszúak és ide tartoznak!szbalint88 írta:igen és ők egyhuzamban 100-200m t futnak, egy meccsen meg átlag 10 km-t kell...LG írta:Nem hinném, h ez lehet a legnagyobb probléma, a sprintereknek is rengeteg izom van a lábukon.balazsfoci írta:
Te Úristen! Ezen a képen a lába olyan mint egy lónak. Én sztem ez is az oka annak hogy így lelassult. Túl sok izmot szedett fel a lábára.
igen és ők egyhuzamban 100-200m t futnak, egy meccsen meg átlag 10 km-t kell...LG írta:Nem hinném, h ez lehet a legnagyobb probléma, a sprintereknek is rengeteg izom van a lábukon.balazsfoci írta:
Te Úristen! Ezen a képen a lába olyan mint egy lónak. Én sztem ez is az oka annak hogy így lelassult. Túl sok izmot szedett fel a lábára.
Nem hinném, h ez lehet a legnagyobb probléma, a sprintereknek is rengeteg izom van a lábukon.balazsfoci írta:
Melyik szakember mondja ezt, most már kíváncsi vagyok. Csak nem a Várhidineymar írta:At évszázad játékos( vaélaha volt legjobb) csak azért nem szubjektív, mert 2000-ben lezártak egy korszakot( évszázadot) és Pelének adták a díjat. Ha majd lesz egy nálánál jobb ebben az év században , majd az is kap egy díjat.
Ami meg azt illeti hol nehezebb egy támadó dolga, ezen nehéz vitakozni ( nem is velem kéne9 hanem a sok szakemberrel aki mind azt mindja, hogy a legnehezebb Olaszországban. Kaká és Ibra sem volt állandóan Topon, az olasz bajnokságban. Hangsúlyozom, nem azt állítom, hogy Roni olyan mint anno, csak annyit mondtam, hogy még mindig tud egy csapat haszm nára lenni és jobban mint Seedorf és Pirlo.
Vakok közt..... Erre ennyit tudok mondani. Emberek vegyétek már észre, hogy ez az ember bár a képességei alapján talán a világ legjobbja, de a munkája alapján az első 50-ben sem nagyon van benne.neymar írta:Ja és valaki írta , hogy egysetlen teljesítmény nem ok arra, hogy megváltoztassa a véleményét. Nos ebben a szezonban már harmadszor csapata legjobbja. (Siena, Atalanta, Roma az olasz lapok osztályzatai alapján) . Az elöző szezonvan pedig ősszel a csapata legjobbja volt az osztályzatok alapján, aztán valami történt közte és Ancelotti közt. a kispadról Roni sosem lesz jó
Hát egyet kell, hogy értsek a kiemelt résszel, mert ugyan azt nem tudom, hogy jelen pillanatban mennyit edz az egykori kedvenc, de eddig nem vitte túlzásba sajnos! Nem vagyok Dinho ellenes, de lássuk be 28-29 évesen nem lehet kifogás az olasz védők hozzáállása, ebben a korban még ugyanazt tudná nyújtani mint korábban a Barcában. Kaká is 8 kg izmot szedett fel és csak a teljesítményén látszott meg, nem tudták letolni az olasz védők a labdáról csak szabálytalanul. Roninak korábban sem volt vékony a combja, ezért nem állja meg a helyét a kijelentés miszerint emiatt lassult le. Nagyon kemény munkát kellene beleraknia, de vissza tudna jönni, HA AKARNA! Tudom, hogy nagyon sokan szeretitek, de nem kellene kifogásokat keresnetek, miért "auto cenzura" az egykori kedvenc.Kalap1988 írta:A görnyedtséget úgy értettem, hogy régen edzett rendesen és normálisan, szálkás volt, erőtől duzzadó és robbanékony. Ma pedig csak izmot szedett magára, nem fut eleget, egyszerűen lassú és épp ettől a nem jó vagy elégséges edzéstől görnyedt meg, butaság, hogy az idősek görnyednek meg, lehet valakinek rossz a tartása rossz edzésmódszertől is. Nála inkább a focistához méltó kemény edzés hiányzik.balazsfoci írta:
Te Úristen! Ezen a képen a lába olyan mint egy lónak. Én sztem ez is az oka annak hogy így lelassult. Túl sok izmot szedett fel a lábára. Az meg hogy görnyedt egy hülyeség. Az öregek kezdenek meggörnyedni nem pedig a 30 éves fiatalemberek. Mitől görnyedne? Mert nem a piától az biztos mert akkor a fél ország lehajolva járkálna.
A görnyedtséget úgy értettem, hogy rgen edzett rendesen és normálisan, szálkás volt, erőtől duzzadó és robbanékony. Ma pedig csak izmot szedett magára, nem fut eleget, egyszerűen lassú és épp ettől a nem jó vagy elégséges edzéstől görnyedt meg, butaság, hogy az idősek görnyednek meg, lehet valakinek rossz a tartása rossz edzésmódszertől is. Nála inkább a focistához méltó kemény edzés hiányzik.balazsfoci írta:
Te Úristen! Ezen a képen a lába olyan mint egy lónak. Én sztem ez is az oka annak hogy így lelassult. Túl sok izmot szedett fel a lábára. Az meg hogy görnyedt egy hülyeség. Az öregek kezdenek meggörnyedni nem pedig a 30 éves fiatalemberek. Mitől görnyedne? Mert nem a piától az biztos mert akkor a fél ország lehajolva járkálna.
Az hogy Pirlo meg Seedorf is [auto_cenzúra], nem teszi jobbá Ronit. Ne a mostani Roma elleni meccsből induljál ki, most játszott a legjobban a Milanban. Az aranylabdás formában lévő R10-nek nem okozott volna problémát az olasz bajnokság sem ( mint ahogyan más nagy -támadó szellemű- játékosnak sem okoz, okozott...lásd: Totti, Kaká, Ibra..stb.) A valaha volt legjobb játékos cím egyrészt szubjektív, másrészt a megfogalamazás miatt sem lehet behatárolni, szóval értelmetlen ilyen címeket kiosztani. Hogy csak egy példát mondjak, tehát 2000-ben odaítélték ezt a díjat, de ha mondjuk Messi még nyerne 10 aranylabdát, meg 15 bajnokságot meg 3 VB-t, akkor utána az előző játékosra aggatott cím hitelét veszítené. Aztán jöhetne egy ennél is jobb teljesítmény és így tovább..persze ez csak elméleti síkon.neymar írta:Már nem tudom melyikötök, volta ki a Ronit temette és nem vaszi észre, hogy egy SEEdorf és Pirlo sokkal.sz...abb Roninál. Az Ő figyelmébe ajánlom a Roma elleni meccset, ha már a korábbi Milan meccseket elmulasztotta. Természetesen Roni valóban nem lesz azon a szinten mint a Barcában, de mint már korábban említettem, így is sokat tehet a Milánért. Ráadásul azt sem szabad elfejteni, hogy Olaszországban egy támadó helyzet sokkal rosszabb mint spanyolban. Nagyobb hangsúlyt fektetnek a "kaszálásra" és így azt várni Ronitól , hogy ugyanazt nyújtsa mint a Barcában nos ez a blődség. Ami a valaha volt legjobbat illeti, nos azt már 2000-ben eldöntötték: Pelé a valaha volt legjobb. Nm eértek egyetazzal sem, hogy az utobbi évekbenfelgyorsult a futball. Ezt valaki elhintette és ezt szajkózzák. Ez a felgyorsulás, már vagy 20 éve bekövetkezett. Az meg, hogy Ronit nem kazsálták volna eleget? Nos ez is tévedés nézzed, meg a Chelsea elleni meccseket pl. , hogy a Boulahruz nevű gyilkos mit művelz Ronival. Épp , hogy az volt a baj nagyon is hagyták, hogy ronit faragják( talán ez is az oka , hogy kissé hitevesztett lett, sok más mellett). A másik Ronit a Barca az első 3 évében szinte minden meccsen játszatta, legyen az tétmeccs, vagy túrameccs. Nézzétek, meg , hogy Messivel mennyivel jobban bánnak. Sokszor fordult elő tavaly is, hogy csak 1 félidőt játszott. Roni kiégésében nyilván ez is szrepet játszott,természetesn a fő hibás Ő maga , de azért vannak enyhítő körülmények is kedves "ítészek".