Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is erre gondoltam, mert ez most éppen terítéken is van és próbálkozik is a vezetőség Neymar sorsától függetlenül. Én a brazilért befolyó pénzre és a posztjának a pótlására gondoltam elsősorban. Szerintem tőle függetlenül is lesz egy kis jövés-menés...Cestus írta:
Valószínűleg ha egyáltalán összejön most a transzfer, tényleg csak augusztus végén. Addig viszont nyugodt szívvel eladhatnánk a többi felesleges játékost és hozhatnánk 1-2 embert. Így azért reálisan mehetnénk a kupáért a kövi szezonban is, ha meg Valverde összerakja a játékot meg tűzben tartja a népet, akkor a bajnokságért is.
Sajnos Valverde tuti, hogy bukik, ha megint csak kupa lesz. Kár érte, mert lehet, hogy egy normálisan összerakott kerettel hülyére nyerte volna magát és fantasztikus edző lett volna. Persze ne temessük előre a szezont, de nagyon rossz pozícióból indul az ember.MessiNeymarSuarez írta:Én egyedül azért marasztaltam volna Neymart, mert 99% hogy idén nem tudjuk még a KP-t sem erősíteni, nemhogy még Neymar helyettest találni...Ez a szomorú, szerintem senki sem így képzelte a nyarat, hogy még tovább gyengülünk, ahelyett hogy Verratti, Coutinho kalibert hoztunk volna, és eséllyel mehettünk volna mindegyik trófeában.
Így azért lesznek elég nagy gondok...Nem lennék Valverde helyében.
Valószínűleg ha egyáltalán összejön most a transzfer, tényleg csak augusztus végén. Addig viszont nyugodt szívvel eladhatnánk a többi felesleges játékost és hozhatnánk 1-2 embert. Így azért reálisan mehetnénk a kupáért a kövi szezonban is, ha meg Valverde összerakja a játékot meg tűzben tartja a népet, akkor a bajnokságért is.P.U.Y.O.L. írta:Nem csak a következő szezont kell nézni, ha tényleg elhúzódik és csak augusztus végén távozik, akkor is jól jöhetünk ki hosszútávon belőle. Annyira meg nem lenne gyenge a mostani (Neymar nélküli) keret sem, hogy az EL helyekért izzadjunk.
Abból jönnénk ki a legrosszabbul.Tomsa írta:Az a szomorú, hogy a végén tényleg kénytelen lesz a klub leülni tárgyalni, mert ezek után nem maradhat, rengeteg kárt okozott és még okozhat is.
Nem, innen szerintem oltári hülyeség lenne megtartani. Klub > játékos, ezt a szintet meg már rég túllépte ez a saga. Nem akkora arc ő, hogy a Barcának kelljen térdre ereszkedni azért, hogy maradjon.pezZy írta:Srácok, csak én lennék marhára csalódott, ha végül itt maradna ?
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de valamiért így érzek..
Ez mi? Ilyet tehetnek, hogy nem fogadják ők el? Mire fel?Messias2 írta:RAC1:
PSG will be forced to negotiate with Barça since La Liga have announced that they won't accept payment of release clause.
A bizakodáson azt érted, hogy megy a búsfenébe, ugye?Nero. írta:
A mai nyilatkozatok bizakodásra adnak okot, ha pedig holnap ott lesz az edzésen akkor már nagyon inkorrekt lenne eligazolni.
Az UEFA-nak nincs hatásköre ebben a kérdésben, ezek állami törvények, azaz az állami törvényhozások hatáskörébe tartoznak. Ahhoz, hogy ezt egységesíteni lehessen, meg kellene, hogy valósuljon a Európai Unió fejlődésének következő (utópikus) állomása, a politikai unió. De ez már lassan off lesz.MessiNeymarSuarez írta:Viszont egységesíthetnék már igazán az egészet, milyen már hogy a PL-ben és a Franciáknál sincs kötelező kivásárlási ár, de a Spanyoloknál van?
Ha menni akar és kifizetik a pénzt legálisan akkor valóban nincs beleszólásunk, azonban ha tiszta úton nem tudnak fizetni (ami nagyon valószínű) akkor nem kell egyezkednünk velük.Normandia írta:Csak hogy az a különbség, hogy nekünk barcának nincsen beleszólásunk, ha lepengetik a lét és Ney is menni akar. Nincs olyan, hogy nem eladó. Az meg bocsi, de nevetséges, hogy kétes bizniszből származó pénz nem játszik. Azt ugyanis nem mi döntjük el. A kompenzációra felajánlott játékosokra mondhatunk nemet egyértelműen, azt vissza lehet utasítani.Nero. írta: ntibi: Ez is jogos. Most kéne azt csinálni mint velünk a PSG vagy a Liverpool hogy azt mondjuk nem eladó,kétes biznisz meg kiszórt PSG játékosok nem érdekelnek és viszlát.
Semedoval már amúgy összeölelkezett a Clasico után, remélem tényleg elsimították az ügyet.Barcaforever írta:Szerintem egyértelmű, hogy menne csak nem tud (még) nagyon gáz a részéről, ha holnap tényleg lemegy edzeni.... én engedném már, szerintem innentől kezdve nem lehet fegyelmezni úgyse, biztos ezek után le lehetne cserélni majd és szó nélkül tűrné... szerintem Ő megpróbál(t) a csapat felé nőni, csak a szomorú szituáció, hogy senkit se tudunk hozni a helyére, aki még csak megközelítőleg a posztján helyettesítené. Ez a leggázabb számomra.
Csak hogy az a különbség, hogy nekünk barcának nincsen beleszólásunk, ha lepengetik a lét és Ney is menni akar. Nincs olyan, hogy nem eladó. Az meg bocsi, de nevetséges, hogy kétes bizniszből származó pénz nem játszik. Azt ugyanis nem mi döntjük el. A kompenzációra felajánlott játékosokra mondhatunk nemet egyértelműen, azt vissza lehet utasítani.Nero. írta: ntibi: Ez is jogos. Most kéne azt csinálni mint velünk a PSG vagy a Liverpool hogy azt mondjuk nem eladó,kétes biznisz meg kiszórt PSG játékosok nem érdekelnek és viszlát.
Pénzügyileg igen, de a pályán nem biztos. Egyik legjobb emberünket vesztjük akkor el, úgy hogy pótolni sem biztos hogy sikerül még a több sebből vérző KP-t sem, nemhogy még Neymart is...Bob_Marley írta:Pénzügyileg és morálisan is a legjobb lenne ha minél hamarabb nyélbe ütnénk az üzletet. Sajnos az Atletico játékosok kizárva, pedig Koke-Carrasco-Griezmann hármasból bárki jöhetne, de nem feltétlen kell nagy kaliber. Lejjebb valaki írta, én is így látom, a legfontosabb, hogy csapatként összegyúrja őket Valverde, ebbe az egyénieskedő, fejben zilált nem fér bele.
Az UEFA elvileg már lenyilatkozta hogy megvizsgálták és nem tartják kizártnak a transzfert mert nagy bevételeik vannak.ntibi67 írta:Én a következőképpen látom ezeket a Neymar körüli pénzügyi variációkat.
Neymar kivásárlási ára 222M,ez kétféle képpen fizethető ki.
1.Neymar saját magát vásárolja ki,ehhez kell a Qatari reklám szerződés (adóval 333M).
Igy Neymar ingyen igazolna a PSG-be.Erre gondolom egyből ugrana az UEFA,rejtett finanszírozás miatt.
2.A PSG fizeti ki a kivásárlási árat.Ehhez viszont nincs bevételi oldalon fedezete.Ezért szeretnének bevonni az üzletbe játékost is.
Személyes véleményem.Mivel minket csak egy játékosuk érdekelne,akinél teljesen elzárkóztak a tárgyalától,így nem tárgyalnék velük.Ha nincs Verratti,más szóba sem jöhet.Szóval szerintem,büntetés nélkül nem tudják megvenni.Kivéve ha az elnökségünk asszisztálna nekik.Mivel már voltak büntetve,igy a nemzetközi porondról való kizárást kockáztatnák meg.
Mondjuk ezen a nyáron sok különbség nincs a saját véleményed meg a spanyol/olasz sajtó cikkei közt, mert nagyjából mindenféle forrás nélkül kész tényként közlik a saját fantáziájukat.visca el barca írta:ezt hol olvastad?