Csak esetleg a megnevezett úriembernél az verte ki pont a biztit, hogy a spanyol szövetség nem csinált semmit. Vélhetően ő is arra gondolt, hogy ezt futballon belül kell elintézni, de mivel nem történt semmi, nem nézte tétlenül és cselekedett.LG írta:De ennyi erővel nagyon sok futballistát be lehetne perelni, szándékos, aljas szabálytalankodásokért. Pl. anno ugye Zidane-t is simán.
Egyet értek vele, h az ilyen nem futballpályára való, de nem gondolom, h a polgári perek lennének a megoldások rá. Sztem a futballon belül kéne ezeket büntetni, igen komoly eltiltással. Pl. Pepénél mivel már visszaeső, simán mehetett volna egy fél év pihenő. Annak sztem lenne visszatartó ereje.
Leo Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça

De ennyi erővel nagyon sok futballistát be lehetne perelni, szándékos, aljas szabálytalankodásokért. Pl. anno ugye Zidane-t is simán.Leomessi14 írta:Egy hamburgi jatekost egy hasonloan brutalis tettert TOBB civil is beperelt szoval van meg ilyen mashol is .De ugyse esz belole semmi(leagalabbis ami szamitana foci szempontbol).Lionel85 írta:Civil ember perelte be Pepét Messi kéztaposása miatt
>>Cikk<<
Ilyet se sűrűn hallani, érdekes lehet a végkifejlet, bár nem tudom, mennyire a média kitalációja. Mondjuk nem lepődök meg rajta, ha végül elsikálódik az ügy...
Egyet értek vele, h az ilyen nem futballpályára való, de nem gondolom, h a polgári perek lennének a megoldások rá. Sztem a futballon belül kéne ezeket büntetni, igen komoly eltiltással. Pl. Pepénél mivel már visszaeső, simán mehetett volna egy fél év pihenő. Annak sztem lenne visszatartó ereje.

-
- Entrenador del Barça
Egy hamburgi jatekost egy hasonloan brutalis tettert TOBB civil is beperelt szoval van meg ilyen mashol is .De ugyse esz belole semmi(leagalabbis ami szamitana foci szempontbol).Lionel85 írta:Civil ember perelte be Pepét Messi kéztaposása miatt
>>Cikk<<
Ilyet se sűrűn hallani, érdekes lehet a végkifejlet, bár nem tudom, mennyire a média kitalációja. Mondjuk nem lepődök meg rajta, ha végül elsikálódik az ügy...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Civil ember perelte be Pepét Messi kéztaposása miatt
>>Cikk<<
>>Cikk<<

- MatyiG
- Adminisztrátor
már linkeltem előtted már pár hsz-el.Deus írta:Egyik legjobb Messi videó amit valaha láttam, Lebo Akatio -tól. Ajánlom mindenkinek!
http://www.youtube.com/watch?v=Yozvl3y2 ... re=related
Nagyon érzelemdús.

Az Anzsi Mahacskala bejelentette igényét Lionel Messire és Cristiano Ronaldóra Roberto Carlos tolmácsolásában: http://bit.ly/yTayl9
"Nehéz lenne választani közülük. Amikor közelebb leszünk a szerződésük lejáratának időpontjához, tenni fogunk egy-egy próbát a leigazolásukra" - mondta a Real-ikon a Radio Marcának.
Fontos tudni: az argentint 2016-ig, a portugált 2015-ig köti kontraktusa a Barcához, illetve a Realhoz.

- Andris
- Adminisztrátor
Odaig olvastam, hogy 'az AS cimlapja'...zizou fan írta:Nem a reklám miatt, de itt is érdeklődésre tarthat számot ez a cikk:
Messi a Real Madridba igazolhatott volna
A durva, hogy madridista letedre nem jutottal meg idaig, es meginkabb h a cikk iroja sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- shutterisland
- Director del Fútbol
úristen...végig rázott a hideg, komolyan majdnem a könnyeimmel küszködtem.Deus írta:Egyik legjobb Messi videó amit valaha láttam, Lebo Akatio -tól. Ajánlom mindenkinek!
Nagyon érzelemdús.
- Deus
- Boixos Nois
Egyik legjobb Messi videó amit valaha láttam, Lebo Akatio -tól. Ajánlom mindenkinek!
Nagyon érzelemdús.
Nagyon érzelemdús.

- TrogAir
- Jugador d'estrella
Ezt a képet én is láttam, óriási

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
-
- Entrenador del Barça
Szép mese.zizou fan írta:Nem a reklám miatt, de itt is érdeklődésre tarthat számot ez a cikk:
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen, már van egy ilyesmi topik, oda lökjed őket Ilú...Cali írta:
Pl az "Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx" topicban jó helyük lenne, úgyis ki van már halva. Vagy csak linkeket kéne bedobálni...
okés? mert bírom őket én is,mint sokan mások, szóval legalább meglesz mind majd egy helyen.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador del Barça
Nem a reklám miatt, de itt is érdeklődésre tarthat számot ez a cikk:
Félreértés ne essék, nekem nem a gifekkel van bajom, ha laptopról vagyok, mindegyiket megnézem. Csak a telefonom adatforgalmát ölték meg... 
Pl az "Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx" topicban jó helyük lenne, úgyis ki van már halva. Vagy csak linkeket kéne bedobálni...

Én sem telefonról olvasom az oldalt és bírom a gifjeidet!Deus írta: Értem... Akkor leállok a gif szállítással.
Szerintem az lenne a jó megoldás, ha csak belinkelnéd őket...

Your village called. Their idiot is missing.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én meg szeretem őket és nem telefonról netezek...Deus írta:Cali írta: Ezeket a gifeket nem lehetne máshova belinkelni? Telefonról is sokat olvasom a fórumot, de totál belassítja és az adatforgalmam is megölte, így, hogy beraktál ide 6ot, plusz akármilyen játékos topicjába megyek, mindenhol ezek fogadnak...Ha valaki nagyon kíváncsi rájuk, úgyis megnézi egy semleges topicban is. Bocs a kötekedésért, de kicsit felcseszett, hogy ezek a képek miatt túlléptem az adatforgalmam...
Értem... Akkor leállok a gif szállítással.
szerk: Most vettem észre, hogy tök ugyanezt a kommentet írtad le lejjebb is... Bocs, hogy elkerülte a figyelmem!
vmi köztes megoldást lehetne keresni... Il, kérdezd meg vmelyik rendfőnököt mi legyen

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Deus
- Boixos Nois
Cali írta: Ezeket a gifeket nem lehetne máshova belinkelni? Telefonról is sokat olvasom a fórumot, de totál belassítja és az adatforgalmam is megölte, így, hogy beraktál ide 6ot, plusz akármilyen játékos topicjába megyek, mindenhol ezek fogadnak...Ha valaki nagyon kíváncsi rájuk, úgyis megnézi egy semleges topicban is. Bocs a kötekedésért, de kicsit felcseszett, hogy ezek a képek miatt túlléptem az adatforgalmam...
Értem... Akkor leállok a gif szállítással.
szerk: Most vettem észre, hogy tök ugyanezt a kommentet írtad le lejjebb is... Bocs, hogy elkerülte a figyelmem!

Akkor még egyszer... 
Ha valaki nagyon kíváncsi rájuk, úgyis megnézi egy semleges topicban is. Bocs a kötekedésért, de kicsit felcseszett, hogy ezek a képek miatt túlléptem az adatforgalmam...

Ezeket a gifeket nem lehetne máshova belinkelni? Telefonról is sokat olvasom a fórumot, de totál belassítja és az adatforgalmam is megölte, így, hogy beraktál ide 6ot, plusz akármilyen játékos topicjába megyek, mindenhol ezek fogadnak...Deus írta:

nekem nagyon photoshopnak tűnik.
aztán könnyen lehet, hogy tévedek

madridista
-
- Entrenador del Barça
Valami nem stimmel.Messinek valogatott nelkul van 50 golja, es pld legutobb Svajc ellen 3-at lott.shutterisland írta:idei szezon : (beleveszek minden tétmeccset, válogatottat is)Cr mennyinél is tart? 45?
messi : 46 meccs, 51 gól, 26 gólpassz.
ronaldo : 40 meccs, 42 gól, 11 gólpassz.

válogatottnál is tétmeccset írja, svájc elleni bari volt. (bár hirtelen nem ugrik be,h kivel játszott tét meccset Argentína,de biztos volt,és 1 gólt lőtt) Ozsi

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
-
- Jugador d'estrella
Emlékszem mikor Eto'o 2005 nyarán azt nyilatkozta, hogy 50 gólt szeretne lőni a szezonban és mi lehetetlennek tartottuk. Nem is jött össze neki. Ez az ember meg már március elején tart ennyinél. Brutális.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
- shutterisland
- Director del Fútbol
idei szezon : (beleveszek minden tétmeccset, válogatottat is)Cr mennyinél is tart? 45?
messi : 46 meccs, 51 gól, 26 gólpassz.
ronaldo : 40 meccs, 42 gól, 11 gólpassz.