2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi ezt a videót. Nem vagyok egy érzelmes ember ilyen videók láttán, de ezt a videót nézve elérzékenyültem. Sosem vettem észre, hogy Puyol ennyire alap nálam hogy a csapat tagja legyen, de a videó nézése közben rádöbbentem, hogy nélküle a Barca nem olyan lesz számomra, mint ezelőtt. A Kapitány tipikusan egy olyan játékos akit az ember ki sem emel, mert alapból úgy gondolkodik róla, hogy hát ez alap tőle, ezért meg sem említik. Pedig amit itt mutatott nálunk, az sokszor emberfeletti volt. Nagyon sajnálom, hogy ilyen szomorúan ér véget a karrierje, és sajnos nem önszántából.palesz77 írta:Carles Puyol - The Last of His Kind | Tribute
Hiányozni fog az öreg nagyon.Mivel én még csak 2005/06 óta drukkolok a csapatnak, így teljes generációváltást nem éltem még át, de Puyi és Valdes kiválása után olyan mintha "eltűnne" végleg az a csapat amelyiket megszerettem. Ez nem ugyan az, mint amikor 08/09-re megújultunk, akkor a kapitány, és a többi nagy név - Marquez, Xavi, Iniesta, Leo, Eto'o stb - maradtak. Persze tudom, hogy a három törpe még itt fog játszani jövőre is, de valami mégis egészen más lesz.. Persze aki már 20 éve a csapatnak drukkol most biztos jól szórakozik ezen, mert átélt már egypár generációváltást, de nekem érdekes érzés lesz, hogy jövőre ekkora klubikonok már a keretben sem lesznek, és mások próbálják meg átvenni a szerepüket majd. Fura belegondolni, hogy szép lassan teljesen eltűnik az a Barca amelyikbe még anno beleszerettem..
Nálam anno Rivaldo kiválásával történt meg ugyan ez. Ő általa szerettem megy a klubot és mikor elmérgesedett közte és van Gaal közt a viszony és elment a Milanba, akkor marha mérges voltam. Pedig már ott volt a csapatban Puyi és Xavi is kb 2-3 éve, de akkor az ő neveik még semmit sem jelentettek. Aztán a szimpatikus viselkedésükkel és teljesítményükkel észrevétlenül belopták magukat a szívembe az évek során.palesz77 írta:Carles Puyol - The Last of His Kind | Tribute
Hiányozni fog az öreg nagyon.Mivel én még csak 2005/06 óta drukkolok a csapatnak, így teljes generációváltást nem éltem még át, de Puyi és Valdes kiválása után olyan mintha "eltűnne" végleg az a csapat amelyiket megszerettem. Ez nem ugyan az, mint amikor 08/09-re megújultunk, akkor a kapitány, és a többi nagy név - Marquez, Xavi, Iniesta, Leo, Eto'o stb - maradtak. Persze tudom, hogy a három törpe még itt fog játszani jövőre is, de valami mégis egészen más lesz.. Persze aki már 20 éve a csapatnak drukkol most biztos jól szórakozik ezen, mert átélt már egypár generációváltást, de nekem érdekes érzés lesz, hogy jövőre ekkora klubikonok már a keretben sem lesznek, és mások próbálják meg átvenni a szerepüket majd. Fura belegondolni, hogy szép lassan teljesen eltűnik az a Barca amelyikbe még anno beleszerettem..
terrer írta:Bartrának adnám. Kellő motiváció lenne számára szerintem.messideco írta:Kié lesz az ötös mez majd?
Remélhetőleg az új középhátvédünké (Mangala,plíííz).messideco írta:Kié lesz az ötös mez majd?
Masi.messideco írta:Kié lesz az ötös mez majd?
Hát ő maga azt mondta, h edző nem annyira lenne, de az utánpótlásban szívesen dolgozna.visca el barca írta: én már látpom lelki szemeim előtt ahogy full edző cuccban, síppal a nyakában osztja az észt vmelyik edzőpályán.
de ha a nagyokhoh nem megy és vmelyik utánpótlás együttesnél is szívesen látnám, biztos tudná motiválni a sok nyikhajt
én már látpom lelki szemeim előtt ahogy full edző cuccban, síppal a nyakában osztja az észt vmelyik edzőpályán.miihii írta:Remélem nem sokáig lesz távol a pályáktól és találkozhatunk még vele a képernyőn, illetve a klubnál.
Ittvan angolul:divadka írta:Srácok valaki tudna ehhez a videóhoz angol, vagy magyar feliratot készíteni ?neobarca írta:Itt a Barcás vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=tXYuMQGMSE4#t=194" target="_blank
Sztem nagyon jó![]()
Srácok valaki tudna ehhez a videóhoz angol, vagy magyar feliratot készíteni ?neobarca írta:Itt a Barcás vidi:
http://www.youtube.com/watch?v=tXYuMQGMSE4#t=194" target="_blank
Sztem nagyon jó![]()