Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Énis észre vettem hogy már őszül....Waynee féle hajbeültetés nem ártanapitta19 írta:Srácok, tegnap lettem figyelmes rá, mintha őszülni kezdett volna. Nos kérdezném a nagyérdeműt, hogy csak én vettem észre, és ezáltal vaknak leszek titulálva, vagy pedig már más is felfigyelt erre. Nem negatívumként, csak észrevételként jegyeztem meg.
már én is észrevettem régebben, nincs még benne a korban, nem sok mindent jelent; van egy 15 éves ismerősöm és már őszül...pitta19 írta:Srácok, tegnap lettem figyelmes rá, mintha őszülni kezdett volna. Nos kérdezném a nagyérdeműt, hogy csak én vettem észre, és ezáltal vaknak leszek titulálva, vagy pedig már más is felfigyelt erre. Nem negatívumként, csak észrevételként jegyeztem meg.
Én nem vettem észre.pitta19 írta:Srácok, tegnap lettem figyelmes rá, mintha őszülni kezdett volna. Nos kérdezném a nagyérdeműt, hogy csak én vettem észre, és ezáltal vaknak leszek titulálva, vagy pedig már más is felfigyelt erre. Nem negatívumként, csak észrevételként jegyeztem meg.
Meg van erősítveGareth Tello írta: Songot meg simán be lehetne rakni tékápénak szvsz, az Arsenalban a tavalyi szezonban 14 gólpasszt adott, ami elég jó. Ahogy emlékszem, Wengernél többet ment fel a támadásokkal (Game megerősítését kérem az ügyben), tehát szerintem itt is meg lehetne oldani.
Ha meg minden kötél szakad, jöhet Cesc.![]()
Néha feljönni a támadásokkal, és Iniesta szerepkörét eljátszani ég és föld. Ugye ezt ti sem gondoljátok komolyan? Song jó játékos, de van neki saját posztja, ahol jól teljesít, nem teheted be, hogy játszon Iniestát, ugyanúgy ahogy nem teheted be a kapuba sem, hogy most ő védjen, mert jó játékos.Gareth Tello írta:Egyetértek, minden nélküle felálló Barça által vívott mérkőzésen látszik a hiánya. Talán azért, mert hihetetlenül magas színvonalon tud teljesíteni, ráadásul meccsről meccsre, a rossz forma illetve a hullámvölgy ismeretlen fogalom az ő szótárában.Mihu írta:
Nagy szerencse, hogy Thiago már felépült, ő talán tudja majd pótolni, bár én sem gondolom, hogy Tito rögtön a kezdőbe rakná.
Songot meg simán be lehetne rakni tékápénak szvsz, az Arsenalban a tavalyi szezonban 14 gólpasszt adott, ami elég jó. Ahogy emlékszem, Wengernél többet ment fel a támadásokkal (Game megerősítését kérem az ügyben), tehát szerintem itt is meg lehetne oldani.
Ha meg minden kötél szakad, jöhet Cesc.![]()
Egyetértek, minden nélküle felálló Barça által vívott mérkőzésen látszik a hiánya. Talán azért, mert hihetetlenül magas színvonalon tud teljesíteni, ráadásul meccsről meccsre, a rossz forma illetve a hullámvölgy ismeretlen fogalom az ő szótárában.Mihu írta:Zseniális...sokszor nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne nagyobb érvágás. Messi vagy Iniesta sérülése. Egyszerűen annyira meghatározó játékosa ennek a Barcának, annyira meg tudja teremteni a különbséget, hogy az valami hihetetlen. És 2004-2005-ben még mint a világ legjobb cserejátékosáról beszéltünk. Getafe ellen idegenben még vele se lett volna könnyű, nélküle viszont...hajajjjjjÉs a nagyobbik probléma, hogy csak Fabregas a cseréje...
Megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem követtem az Arsenal meccseit. Songra akarok kilyukadni. Ellenünk is csak egyszer láttam játszani, amikor kikaptunk 2-1-re, de már nem emlékszem, hogy hogy játszott. Nem tudná valamennyire pótolni esetleg? Nem tudná eljátszani a támadó középpályás szerepét? Thiago tuti nem lesz kezdő, mivel még nincs meg hozzá az erőnléte. Cesc szereplése esetén meg komolyan féltem a TV-met...
Hát, nem egy tipikus támadó középpályás, de Busquets-nél kicsivel jobb a támadásban. De inkább VKP. Fabregasnak játékra van szüksége és bizalomra, szerintem játsznia kellene. Idővel majd ismét belelendül.Mihu írta:Zseniális...sokszor nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne nagyobb érvágás. Messi vagy Iniesta sérülése. Egyszerűen annyira meghatározó játékosa ennek a Barcának, annyira meg tudja teremteni a különbséget, hogy az valami hihetetlen. És 2004-2005-ben még mint a világ legjobb cserejátékosáról beszéltünk. Getafe ellen idegenben még vele se lett volna könnyű, nélküle viszont...hajajjjjjÉs a nagyobbik probléma, hogy csak Fabregas a cseréje...
Megmondom őszintén, hogy egyáltalán nem követtem az Arsenal meccseit. Songra akarok kilyukadni. Ellenünk is csak egyszer láttam játszani, amikor kikaptunk 2-1-re, de már nem emlékszem, hogy hogy játszott. Nem tudná valamennyire pótolni esetleg? Nem tudná eljátszani a támadó középpályás szerepét? Thiago tuti nem lesz kezdő, mivel még nincs meg hozzá az erőnléte. Cesc szereplése esetén meg komolyan féltem a TV-met...
Csak a szokásos FIFA-vírus...Erxy írta:Hivatalos, Iniesta 10-15 napig nem lesz bevethető, ugyanis megsérült a combizma. Hát ez remek..