Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nana!corol írta: Kurdt:
- 1. idézőjelben van a sunyi jelző!
- 2. az iróniát nem érezted!
- 3. félreértetted az eredeti szándékomat.))
Irónia ember, irónia...szszabolcs19 írta:Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Te nem vagy eszednél!!! Ez biztos!!!
Kurdt:kurdt írta:szszabolcs19 írta:Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Így van, nem történt drasztikus változás a személyiségében, elég nagy sarkítás olyan jelzőket használni hogy, sunyi vagy arrogáns stb...lui1698 írta:Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?
Jó, hogy nem várjátok el tőle, hogy ugyan úgy viselkedjen, mint 17 évesen mikor először játszott a csapatban.
Nézzetek meg bárkit akit jelenleg a világ legjobbjai közé sorolnak, és mondjatok egyet ezek közül aki kevésbé van """"elszállva"""", mint ez a gyerek.
2 méterrel mindenki előtt jár, és tisztában van vele, ehhez képest azért ennyi jellemváltozás szerintem belefér.
szszabolcs19 írta:Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Már ne is haragudj meg, de te Hül...e vagy!!! Ezt úgy nevezik, hogy poén, még ha a srácnak először rosszul is esett, illetve adományozás!Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.
Én tudok egy példát a "sunyiságra". Van egy pályamunkás a Barcánál, aki egy szakadt robogóval járt dolgozni, ami füstölt mint a veszedelem. Pique és Messi kitalálták, hogy megviccelik, egyik nap felgyújtották a motorját, ami - ahogy kell - porig égett. Emberünk már éppen sírva fakadt, látva a járművét pusztult állapotban. Erre a két "alattomos, sunyi" tréfamester egy vadonatúj motort toltak be neki, csak úgy. Hát ennyit a sunyiságról és a Barca szellemről.barca99 írta:De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.Sanama írta:Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.
Nyilván változott, de ennyi siker után totál abnormális elvárás, hogy ne változzon meg az ember.
Úgy gondolom, hogy aki messit lesunyizza, az nem százas v. csak az irigység beszél belőle, ill. egy rosszindulatú f@llosz. Egyesek a Pep és Cesc között lezajló szituba is belelátnak valami rosszatLionel Kicsi Messi írta:Sajnos vannak ilyen szurkolók, akik rosszul élik meg azt , hogy megváltozott kicsit, mert tényleg megváltozott, de szerintem egyátalán nem lett vészes a pályán való viselkedése, annak ellenére, hogy mennyi mindent megnyert/elért, a legnagyobb rivális oldalán ott van, hogy milyen is lehetett volna, ha ennél jobban fejébe száll a siker és ahhoz a személyhez képest ÜBER SZERÉNY ember maradt, mellesleg ha így lövi tovább a gólokat Messi, akkor üsse kő legyen ilyensziryboy írta:Eszem megáll! mindig van egy félcédulás aki szapulja Messi viselkedését![]()
Nem is értem, az ilyen mit keres itt? mert hogy szurkolónak nem tudom nevezni az is biztos. Egy fantasztikus meccs után is folyton belekel kössenek valamibeAz biztos SZVSZ, hogy visszaváltozni (tudom nem valami pokemonról beszélünk, hogy változni
) olyanná, mint amilyen volt nem fog.
Az igazi kérdés az, h hogyan viselte volna, ha Sanchez ugyanígy beszól neki, amikor Messi volt góltalan idegenben, és Alexis lövögette a gólokatbarca99 írta: Az odaszólás szerintem megint csak természetes, amatőr szinten minimális tétért küzdve is teljesen mindennapos. Ha ezek után viszont tényleg igaz lenne, hogy csak azért sem passzol, az már tényleg gáz lenne.
Ez valószínűleg így van. Idén már annyit volt a pályán, mintha lenyomott volna egy bajnokságot (38 fordulót) az első perctől az utolsóig. Még március sincs.Laci7 írta:Persze lehet, hogy ennek is megvan az oka, erőtartalékolás stb...
Nem ad másnak a sütijéből, leereszti a csapattársai autóinak kerekeit, lereszeli a stoplikat a cipőikről, álmában levág egy tincset Puyol hajából, kiphotoshoppolja Piquét Shakira mellől és magát teszi oda... Szerintem ezekre gondolhatnak azok akik a sunyi szót használják.barca99 írta:De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.
Engem egyedül az zavar, ahogy kiosztja a társakat. Tegnap is úgy odaszólt Alexisnek a 2. félidőben valami helyzet után. Aztán lehet, hogy csupán a puszta véletlen műve, de az eset után 90%-ában nem Sánchznek passzolt amikor közte és egy másik csapattárs között lehetett választani - igen, direkt figyeltem, és igen, Sánchez ugyan úgy üres volt mint a társ. Remélem tényleg csak a véletlen műve, és nem "megsértődött" ott hirtelen.. Azt már meg se említem, hogy Alexis az eset után olyan lett mint egy félős kisgyerek, az első félidőben bemutatott cselek helyett áttért megint a 100%-ig biztos passzokra..barca99 írta:
De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.
Nyilván változott, de ennyi siker után totál abnormális elvárás, hogy ne változzon meg az ember.
De ez miben mutatkozik meg? Ha ütnének sem tudnék most olyat mondani, ami miatt például sunyi lenne.Sanama írta:Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.
Sajnos vannak ilyen szurkolók, akik rosszul élik meg azt , hogy megváltozott kicsit, mert tényleg megváltozott, de szerintem egyátalán nem lett vészes a pályán való viselkedése, annak ellenére, hogy mennyi mindent megnyert/elért, a legnagyobb rivális oldalán ott van, hogy milyen is lehetett volna, ha ennél jobban fejébe száll a siker és ahhoz a személyhez képest ÜBER SZERÉNY ember maradt, mellesleg ha így lövi tovább a gólokat Messi, akkor üsse kő legyen ilyensziryboy írta:Eszem megáll! mindig van egy félcédulás aki szapulja Messi viselkedését![]()
Nem is értem, az ilyen mit keres itt? mert hogy szurkolónak nem tudom nevezni az is biztos. Egy fantasztikus meccs után is folyton belekel kössenek valamibe
Huha. Állítólagos törzsdrukker létedre elég keményen nyitottál itt a fórumon. Mindjárt a második kommenteddel bezúztál egy nagyot a Messi-rajongók arcába. Ez a hányinger azért hosszú távon nem lesz túl kellemes, márpedig Messi barátunk valószínűleg még jópár évig "riogat" majd téged a játékával. Úgyhogy szerintem vagy próbálj vele megbarátkozni vagy jó lesz szimpatikusabb csapatot keresnisenzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek
Belefér,de sokan nem látják, hogy már nem u.a mint 3éve,hanem sunyibb,stb.lui1698 írta:Amúgy azon tényleg van aki meglepődik, hogy sok hosszú év után, mikor lejátszotta a világot a pályáról, lőtt több száz gólt, megnyert mindent amit lehetséges (többször), hogy bizonyos tekintetben megváltozott a viselkedése?
Jó, hogy nem várjátok el tőle, hogy ugyan úgy viselkedjen, mint 17 évesen mikor először játszott a csapatban.
Nézzetek meg bárkit akit jelenleg a világ legjobbjai közé sorolnak, és mondjatok egyet ezek közül aki kevésbé van """"elszállva"""", mint ez a gyerek.
2 méterrel mindenki előtt jár, és tisztában van vele, ehhez képest azért ennyi jellemváltozás szerintem belefér.