Ousmane Dembélé
Tegnap 14 labdavesztés. Adjunk neki szabad utat most. Akkor jöhet Torres, ő meg kérhet csilliókat valamelyik sejkcsapattól. Win-win
Az semmi! A szomszédom azt hallotta, hogy 80 milla!Tobias88 írta: ↑2022.01.08. 12:55:24Ha ez igaz, télen se adjuk el de szerintem csapata se lesz jövőreUpdate #Dembélé: Been told that Xavi was nearly speechless when he got the information what the player demands for a contract extension: €43m before tax per year + €7m add ons. Just one of the reasons why a transfer to #FCBayern is almost impossible.![]()
Ezek szerintem újságírói túlzások. Nem szabad ezeknek hitelt adni.
Nyugtával a napot!
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Annak ellenére, h Dembi ellen beszéltem sokat, azért nem gondolom, h ez így egy az egyben igaz. Valószínűleg emelést akar (nekem önmagában már ez sem tetszik mondjuk az itteni 5 éve után
), de a klubnak érdeke, h azt kommunikálja (a rajongóknak) Dembi elengedése esetén, h vmi őrült nagy fizut kért (hogy a vezetőink mentsék a saját bőrüket), úgyhogy elosztanám vagy tízzel az ilyen pletyókat.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Valahogy meg kellene egyezni vele. Hasonló profil nincs a piacon, ha lenne, az ára minimum egy 100as. Lehet ekézni, de tény, messze benne van a legtöbb veszély, és igen, ha sikerülne rendbe tenni Prunáéknak, akár a legnagyobb célokra törő csapatnak is kulcsembere lehet. Vagy megegyezünk, vagy ingyen megy.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ellenpéldának Ferran Torres meg 5-6 körül írt alá asszem, lejjebb adva a Citys fizujából. Annyit hozzá fog tudni tenni, mint Dembélé, az tuti.Tobias88 írta: ↑2022.01.08. 12:55:24Ha ez igaz, télen se adjuk el de szerintem csapata se lesz jövőreUpdate #Dembélé: Been told that Xavi was nearly speechless when he got the information what the player demands for a contract extension: €43m before tax per year + €7m add ons. Just one of the reasons why a transfer to #FCBayern is almost impossible.![]()
Ha ez igaz, az sajna tényleg elég rossz az egész csapatmorálnak, meg elárulna valamit Dembélé egójáról is. Messi szintű fizu, lehet, hogy ilyesmi kép is él magáról magában.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ha ez igaz, télen se adjuk el de szerintem csapata se lesz jövőreUpdate #Dembélé: Been told that Xavi was nearly speechless when he got the information what the player demands for a contract extension: €43m before tax per year + €7m add ons. Just one of the reasons why a transfer to #FCBayern is almost impossible.

94:39 6 - 1
Jelenleg a legveszélyesebb támadónk szerintem Jutgla. (Az egészségesek közül) a teljes keretben meg Fati.
- Andris
- Adminisztrátor
Amíg Depay és Abde volt mellette a pályán, addig is ő volt a legveszélyesebb.Chino írta: ↑2022.01.06. 15:15:40Azt szerintem senki sem vitatja, hogy a képességei ne lennének kiválóak vagy ne kellene ennek a csapatnak. Mondjuk azt állítani, hogy most ő a legveszélyesebb támadónk az alapvető, csak ifiből meg B-csapatból feljött fiatalok (na jó, Jutglá 22) vannak mellette, ha nem így lenne az már régen rossz.Andris írta: ↑2022.01.06. 13:03:21Szeritnem meg kéne tartanunk.![]()
Továbbra is úgy látom, hogy sok hülye húzása, butasága ellenére a legveszélyesebb támadónk, és amúgy is hihetetlen képességei vannak.
A konkrét helyzetben pedig az van, hogy csak áron alul tudnánk eladni, és nem is maradna (perpill) éppkézláb támadónk.
De tény ami tény, nagyon jó játékos.
Egy Fati-Torres-Dmbélé trió nagyon adná, de ez egy elég bonyolult helyzetté vált.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
De ne csak a gólokat nézzük, hanem azt is, hogy mekkora a kontraszt a támadójátékunkban vele és nélküle. Számomra nagy szembetűnő, hogy mennyivel veszélyesebbek vagyunk vele, és akkor is így van, ha a gólokat éppenséggel nem ő lövi.
Abban egyetértek, hogy jobb volt 18 őszén, amikor nem csak lendületet hozott, de a lövései is beakadtak. Ha oda sikerülne visszatalálnia, akkor szerintem mindenki elégedett lenne. Viszont Xavi kezei alatt egyértelműen újra éledezik, én bizakodó vagyok. Aztán lehet, hogy jön holnap a hír, hogy edzésen megsérült három holnapra....
Abban egyetértek, hogy jobb volt 18 őszén, amikor nem csak lendületet hozott, de a lövései is beakadtak. Ha oda sikerülne visszatalálnia, akkor szerintem mindenki elégedett lenne. Viszont Xavi kezei alatt egyértelműen újra éledezik, én bizakodó vagyok. Aztán lehet, hogy jön holnap a hír, hogy edzésen megsérült három holnapra....
- bence0330
Én csak azt várom, hogy még ha már csak fél évet is tölt itt esetleg, akkor is társuljanak számok és eredmények a veszélyességéhez, mint '18 őszén, akkor nagyot ment látványra és eredményességre is. Idén egyelőre csak látványra. Jutglá névtelenül a semmiből érkezve több gólt lőtt kevesebb idő alatt (324 perc alatt 2 gól, Dembélé 482 perc alatt 1 gól, bár van két gólpassza is)Chino írta: ↑2022.01.06. 15:15:40Azt szerintem senki sem vitatja, hogy a képességei ne lennének kiválóak vagy ne kellene ennek a csapatnak. Mondjuk azt állítani, hogy most ő a legveszélyesebb támadónk az alapvető, csak ifiből meg B-csapatból feljött fiatalok (na jó, Jutglá 22) vannak mellette, ha nem így lenne az már régen rossz.Andris írta: ↑2022.01.06. 13:03:21Szeritnem meg kéne tartanunk.![]()
Továbbra is úgy látom, hogy sok hülye húzása, butasága ellenére a legveszélyesebb támadónk, és amúgy is hihetetlen képességei vannak.
A konkrét helyzetben pedig az van, hogy csak áron alul tudnánk eladni, és nem is maradna (perpill) éppkézláb támadónk.
Egy Fati-Torres-Dmbélé trió nagyon adná, de ez egy elég bonyolult helyzetté vált.
És oké, hogy körbelövi a kaput, ezt lehet veszélyesnek tekinteni, de még ilyen veszélyes beindulásokban sem emelkedik ki olyan sokkal például Abde előtt. De Jutglát is idevehetném, akinek sok szép megmozdulása volt, pl. LDJ első kapufájánál a minap parádés labdát adott, és a gólja előtt is pont olyan szólót vágott ki, mint Dembélé, csak még szerencsepotya sem kellett ahhoz, hogy gól legyen belőle.
Egyetértek, jó játékos, tényleg a legjobb jelenleg, de egyelőre messze nem emelkedik ki annyira a két nevenincs fiatal előtt, mint kéne. Vannak meccsek, mikor egyenesen jobbak a fiatalok. És közben ők csapatszinten nem csesznek el annyi mindent.
A sebessége és a kétlábassága nyomán nyilván tényleg kiemelkedőek a képességei, csak kamatoztatni is kéne őket, ennél sokkal jobban, mint amit eddig idén sikerült kihozni belőle. Nyilván ha lesz középen egy érkező minőségi játékos, akkor a vonal felé elhúzott cselei is többet érhetnek, mert lesz, aki érkezzen rájuk.
De ezzel is az a gond, hogy oké, partnerekkel majd ki lehet hozni belőle többet, de ez jelzi, hogy valahogy mégsem olyan igazi klasszis a csávó. Összehasonlításképp Fatinak nem kell 2 hónapot szenvednie, még belejön, hanem páer perc alatt meglövi a gólját. Nem kell 20-at lőnie, hogy gólt rúgjon, nem kellenek társak, egy romhalmaz csapatban támadótárs nélkül is simán vagdossa őket. És Dembélének ilyen financiális igényekkel igenis valami ilyesmit kéne hoznia, egyedül is el kéne tudnia dönteni meccseket, nem csak nagy ritkán, mint talán most a kupán.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Chino
- Llegenda del Barça
Azt szerintem senki sem vitatja, hogy a képességei ne lennének kiválóak vagy ne kellene ennek a csapatnak. Mondjuk azt állítani, hogy most ő a legveszélyesebb támadónk az alapvető, csak ifiből meg B-csapatból feljött fiatalok (na jó, Jutglá 22) vannak mellette, ha nem így lenne az már régen rossz.Andris írta: ↑2022.01.06. 13:03:21Szeritnem meg kéne tartanunk.![]()
Forca Barca!!!!
- Guille
- Capitá del Barça
Egyrészt igen, másrész, ha felépül Fati, Depay a balosra, Torres és Abde a jobbosra és na adj isten, még egy 9-esünk is lenne végre, akkor azért bőven lehetne élni nélküle. De jelen helyzetben valóban látványos és fájó, hogy ő a vakok között a félszemű támadásban, senki más nem képes egy 1 v. 1-et mégcsak megpróbálni sem a csapatban. Ja meg kapura lőni persze.Andris írta: ↑2022.01.06. 13:03:21Szeritnem meg kéne tartanunk.![]()
Nyárig játsszon, és vagy megsérül (és dönthetünk majd hogy óccsóér hosszabbítunk, vagy még azt sem), vagy tartja a formáját, egészséges marad, és még happy end is lehet a vége.
Nyilván ha a fizuját nem bírjuk kigazdálkodni, vagy Torres igazolását nem tudjuk megoldani Umtiti, Coutinho elpasszolásával, akkor a kényszer szülhet más helyzetett.
De jelenleg úgy érzem, hogy nemtudom mi lenne a csapattal, ha ő is kiesne a kezdőből bármi okból. Attól függetlenül, hogy továbbra se szimpatizálok vele.
Szóval szerintem csak akkor létfontosságú, ha tartósan kiesik a többi támadó, vagy nem tudunk igazolni mást.
- Andris
- Adminisztrátor
Szeritnem meg kéne tartanunk.
Nyárig játsszon, és vagy megsérül (és dönthetünk majd hogy óccsóér hosszabbítunk, vagy még azt sem), vagy tartja a formáját, egészséges marad, és még happy end is lehet a vége.
Nyilván ha a fizuját nem bírjuk kigazdálkodni, vagy Torres igazolását nem tudjuk megoldani Umtiti, Coutinho elpasszolásával, akkor a kényszer szülhet más helyzetett.
De jelenleg úgy érzem, hogy nemtudom mi lenne a csapattal, ha ő is kiesne a kezdőből bármi okból. Attól függetlenül, hogy továbbra se szimpatizálok vele.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
A különbség az sajnos, hogy a kapitányok egyébként elég sokat adtak ennek a klubnak, míg Dembélé nem adott sem régebben, sem a 8-2 idején, sem azóta.
A 8-2 után egy hasonló szavazáson a szurkolók Messit leszámítva a kapitányokkal kezdték volna nagytakarítást, aztán látjuk, hogy még mindig itt vannak.
Volt ma egy szavazás a sport-on, mi legyen vele. 52% még télen elsózná, 25% a lelátóra küldené, 13% szerződést bontana, 10% játszatná. (kb. 25.000 szavazat) Hát nem fog népszerűségi versenyt nyerni. Ebből már nem lesz visszaút, mennie kell mindenképp.
Még egyszer: lehet, hogy a Barcelona-menedzsment kommunikációja az, hogy Dembélé nem válaszol az ajánlatra, de ha egymás mellé rakod a történéseket, kijön belőle a Spiderman-mém (képet lehet linkelni a fórumba? mindegy, itt egy link, senki se csinál hasonlót, ne töröljék inkább... https://i.kym-cdn.com/entries/icons/ori ... Ao3ovC.jpg)Chino írta: ↑2022.01.05. 16:27:18A Barca tett egy végső ajánlatot, Alemany is megerősítette, ami most (elég régóta) Sissokoéknál van. Többször is adott a vezetőség ultimátumot, hogy válaszoljanak és döntsenek. (Torres sajtótájékoztatóján is beszélt erről) Ez máig nem történt meg.
Ez nem megegyezés kérdése. Már most is sokkal tovább húzták mint kellene. Már 5 hónapja ezzel sz..kodnak és az sem véletlen, hogy Xavi is máshogy nyilatkozik és szintén felszólítja Dembélét, hogy tegyen erőfeszítéseket.
Dembélé kapott egy Barcelona-ajánlatot, az ügynöke azt mondta, hogy ők helyette egy jobbat szeretnének, mire a Barcelona azt mondja nem, nem kapjátok meg. Ez az ajánlat, amit kaptatok a legvégső ajánlat - mire az ügynöke megerősíti, ők valami mást szeretnének. Szóval ez szimplán azt jelenti, hogy a játékos nem fogadta el a szerződést, csak szeretnék, ha nála lenne a fekete péter a Ferrán Torres-regisztráció csúszása miatt.
- Chino
- Llegenda del Barça
A Barca tett egy végső ajánlatot, Alemany is megerősítette, ami most (elég régóta) Sissokoéknál van. Többször is adott a vezetőség ultimátumot, hogy válaszoljanak és döntsenek. (Torres sajtótájékoztatóján is beszélt erről) Ez máig nem történt meg.jclayton írta: ↑2022.01.05. 14:48:13Ezt miből gondolod, hogy rajta ülnek? A Barcelona tett egy ajánlatot, ami elfogadhatatlan a játékos számára, miközben Dembélé ügynöke egy másik ajánlatot, ami érthető okokból elfogadhatatlan a klub számára. Ez nem várakoztatás és a klubb sakkban tartása, hanem úgy hívják, hogy nincs megegyezés.
Ez nem megegyezés kérdése. Már most is sokkal tovább húzták mint kellene. Már 5 hónapja ezzel sz..kodnak és az sem véletlen, hogy Xavi is máshogy nyilatkozik és szintén felszólítja Dembélét, hogy tegyen erőfeszítéseket.
Forca Barca!!!!
Ezt miből gondolod, hogy rajta ülnek? A Barcelona tett egy ajánlatot, ami elfogadhatatlan a játékos számára, miközben Dembélé ügynöke egy másik ajánlatot, ami érthető okokból elfogadhatatlan a klub számára. Ez nem várakoztatás és a klubb sakkban tartása, hanem úgy hívják, hogy nincs megegyezés.
Aztán vagy az történik, hogy Dembélé hirtelen aláír valahová egy előszerződést, vagy semmi nem történik nyárig, esetleg a klub/játékos jön egy új javaslattal, ha megunják a dolgot. Nagyon elméleti esetben (mondjuk ha már megint megsérül) Dembélé szól a Barcelonának, hogy áll-e még a téli javaslat, mire visszaszólnak neki valami olyasmit, hogy bocsánat, azóta feleződött az összeg.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Hát ennyi. Még André Gomesnél számolgattam régebben, hogy ha a gyerek a Barcás évei után soha többet nem focizik sehol, és nem fekteti be a pénzét, csak a malacperselybe beteszi azt, amit itt megkeresett, akkor is élete végéig havonta 5-10 misi forint között költhet belőle (a pontos számra már nem emlékszem, de a nagyságrend ekörül volt. Azzal nem számolva persze, h a forint mennyit inflálódik az euróhoz képest), pedig ő nem is keresett valami jól.Guille írta: ↑2022.01.05. 13:28:25Amúgy ezen gondolkodtam én is tegnap, bár inkább Umtiti kapcsán. Mert értem én, hogy más szinten nyomorognak és 35 éves korukig kell pénzt keresniük (bár ez is kamu, mert miért ne dolgzhatnának utána is, mint az emberek?), de könyörgöm, addig megvehetnek 20 ingatlant, amit kiadnak, csinálhatnak vállalkozásokat, van egy brandjük csak a hírnevük miatt, reklámértékük van, ingyen kapnak meg akármit, végtelen kapcsolati tőkéjük van, úgy fektetik be a pénzt, ahogy csak akarják. Olyan előnyben vannak nemcsak egy átlagemberrel, de még egy dúsgazdag vezetővel szemben is, amit mi felfogni sem tudunk. Szóval nem tudok részvétet érezni anyagilag a focisták iránt, hiába imádom a sportot. Olyan szinten túl vannak fizetve, nincs még egy ilyen "szakma" a bolygón gyakorlatilag.NovaProspekt írta: ↑2022.01.05. 12:59:19Itt kis túlzással nem a fizuemelésről-csökkentésről kellene vitatkozni, hanem a gyereknek fülét-farkát be kellene húznia és azt lesnie, hogyan tudja viszonozni a klubnak azt, h ÖT ÉVEN KERESZTÜL tűrték ezt a helyzetet. Persze, a piac az piac, ajánlatok-ellenajánlatok blablabla, de nekem a bőr sülne le a képemről, ha ilyen öt év után még követelőzni kezdenék, függetlenül attól, ki hibás itt, meg ki nem. És nem kenyérre kell neki a pénz. Ha csak az eddig itt felvett fizuját betette alacsony kockázatú befektetésekbe, azok is hoznak neki annyit már, h soha ne legyen anyagi gondja.
5 hónapig ülnek és gondolkodnak, majd képesek a végén arra hivatkozni, hogy ugyan ők nagyon alá akarták írni a szerződést, de Torres jövetele mindent megváltoztatott. (kb. dec 28.-án lett hivatalos) Ezt tényleg elhiszi bárki?
- bence0330
Nem, de azért csak 8-szor lépett pályára össz-vissz, és abból 4-szer kezdőként. Bő 400 perccel nem ciki még az a 2 gólpassz 0 gól, lőtt emlékeim szerint két kapufát is, a gól inkább pech, hogy nem jött össze. Meg eddig mintha inkább az lenne a szerepe, hogy oké, lőjön, ha úgy van, de inkább szélesítsen, rázzon le pár embert, és adja be. Ezeket nem csinálta rosszul, sok veszélyt teremtett. De ezt megcsinálná más is, tán akár még egy zöldfülő Akhomach is, max kicsit gyengébben, és kb ingyen. No meg egy ilyen Ilias féle legalább letámad és védekezik is.
Nyilván szerintem is húzzon már el innen a fenébe, Trincaót vagy Colladot is szívesebben nézném, Torresről nem is beszélve. Csak gondoltam ennyiben megvédem kicsit.

- Guille
- Capitá del Barça
Amúgy ezen gondolkodtam én is tegnap, bár inkább Umtiti kapcsán. Mert értem én, hogy más szinten nyomorognak és 35 éves korukig kell pénzt keresniük (bár ez is kamu, mert miért ne dolgzhatnának utána is, mint az emberek?), de könyörgöm, addig megvehetnek 20 ingatlant, amit kiadnak, csinálhatnak vállalkozásokat, van egy brandjük csak a hírnevük miatt, reklámértékük van, ingyen kapnak meg akármit, végtelen kapcsolati tőkéjük van, úgy fektetik be a pénzt, ahogy csak akarják. Olyan előnyben vannak nemcsak egy átlagemberrel, de még egy dúsgazdag vezetővel szemben is, amit mi felfogni sem tudunk. Szóval nem tudok részvétet érezni anyagilag a focisták iránt, hiába imádom a sportot. Olyan szinten túl vannak fizetve, nincs még egy ilyen "szakma" a bolygón gyakorlatilag.NovaProspekt írta: ↑2022.01.05. 12:59:19Itt kis túlzással nem a fizuemelésről-csökkentésről kellene vitatkozni, hanem a gyereknek fülét-farkát be kellene húznia és azt lesnie, hogyan tudja viszonozni a klubnak azt, h ÖT ÉVEN KERESZTÜL tűrték ezt a helyzetet. Persze, a piac az piac, ajánlatok-ellenajánlatok blablabla, de nekem a bőr sülne le a képemről, ha ilyen öt év után még követelőzni kezdenék, függetlenül attól, ki hibás itt, meg ki nem. És nem kenyérre kell neki a pénz. Ha csak az eddig itt felvett fizuját betette alacsony kockázatú befektetésekbe, azok is hoznak neki annyit már, h soha ne legyen anyagi gondja.
- NovaProspekt
- Entrenador del Barça
Sztem is nagyon gáz amit csinálnak Dembiék. Ha ez nem gáz, akkor mi az? A gyerek kb. 250 misijébe van a klubnak eddig (és gondolom a kezeléseit is kiperkálta neki a klub) úgy, h 5 év alatt semmit nem adott a csapatnak. Itt kis túlzással nem a fizuemelésről-csökkentésről kellene vitatkozni, hanem a gyereknek fülét-farkát be kellene húznia és azt lesnie, hogyan tudja viszonozni a klubnak azt, h ÖT ÉVEN KERESZTÜL tűrték ezt a helyzetet. Persze, a piac az piac, ajánlatok-ellenajánlatok blablabla, de nekem a bőr sülne le a képemről, ha ilyen öt év után még követelőzni kezdenék, függetlenül attól, ki hibás itt, meg ki nem. És nem kenyérre kell neki a pénz. Ha csak az eddig itt felvett fizuját betette alacsony kockázatú befektetésekbe, azok is hoznak neki annyit már, h soha ne legyen anyagi gondja.
Amúgy én már sok-sok hónappal ezelőtt itt Dembi ellen írtam, amikor felmerült a kérdés, h ő a szimpatikus jóindulatú hülyegyerek-e vajon, vagy a léhűtő semmirekellő hülyegyerek. Nekem inkább az utóbbi opció volt a vesszőparipám, de már akkor is leszögeztem, h nagyon kíváncsi leszek majd arra, h a lejáró szerződése meghosszabbítása kapcsán hogyan fog viselkedni a gyerek. Nos ha hihetünk a pletykáknak, sajnos eddig pontosan úgy viselkedik, mint amit már akkor kinéztem belőle...
Amúgy én már sok-sok hónappal ezelőtt itt Dembi ellen írtam, amikor felmerült a kérdés, h ő a szimpatikus jóindulatú hülyegyerek-e vajon, vagy a léhűtő semmirekellő hülyegyerek. Nekem inkább az utóbbi opció volt a vesszőparipám, de már akkor is leszögeztem, h nagyon kíváncsi leszek majd arra, h a lejáró szerződése meghosszabbítása kapcsán hogyan fog viselkedni a gyerek. Nos ha hihetünk a pletykáknak, sajnos eddig pontosan úgy viselkedik, mint amit már akkor kinéztem belőle...