Andrés Iniesta

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Erxy
Entrenador del Barça

2012.09.12. 19:54:45

Hivatalos, Iniesta 10-15 napig nem lesz bevethető, ugyanis megsérült a combizma. Hát ez remek..
Kép
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.02. 15:03:30

bence-barca írta:
zola8787 írta: On: kapja Ini, de Messi fogja.
Vagy CR...
Tegyük hozzá, ő is ugyanúgy megérdemelné... szvsz, Messinél jobban megérdemelné egy picikével.
Én azért mondanám messit mert ő jobban a csapat vezére volt mint a realnak roncika.leo mellet nálunk senki se tudta gólokba megközelíteni őt ha neki nem
ment gondba voltunk míg a realnal ha Cr nek nem ment ott volt Higany vagy
(és)Benzema
am ha a fontos meccseket nézzük szerintem a csapat legjobbja ini volt ne csak ezért de ő érdemelné :D
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.02. 15:03:13

gergo9 írta:
Tocy írta: Nem a zsenije a lényeg, mivel nem képességre adják a bogyót, akkor 2004 óta kb csak Ronaldinho és Messi kapta volna. Hanem az adott évben mutatott teljesítményre, címekre, gólokra. Abban meg Van Nistelrooy-nak volt elég.
Viszont azon kívül semmi egy szimpla lesipuskás volt, mondjuk abból az egyik legjobb. Húzócímekből(bl,válogatott torna) sem volt egy sem. Kvalitásról nem is beszélve. Aranycipőre sem emlékszem.
Úgy kilóg ebből a sorból hogy nem igaz.
Nem értünk egyet, de hagyjuk inkább. Eto'-nál én jobb játékosnak tartottam mindig is pl. Vagy Sevcsenko sem volt jobb, pedig ő Aranylabdát kapott úgy, hogy nem jutott ki a válogatottjával az EB-re, és BL-t sem nyert.
gergo9
Director del Fútbol

2012.09.02. 14:45:49

Tocy írta: Nem a zsenije a lényeg, mivel nem képességre adják a bogyót, akkor 2004 óta kb csak Ronaldinho és Messi kapta volna. Hanem az adott évben mutatott teljesítményre, címekre, gólokra. Abban meg Van Nistelrooy-nak volt elég.
Viszont azon kívül semmi egy szimpla lesipuskás volt, mondjuk abból az egyik legjobb. Húzócímekből(bl,válogatott torna) sem volt egy sem. Kvalitásról nem is beszélve. Aranycipőre sem emlékszem.
Úgy kilóg ebből a sorból hogy nem igaz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.02. 14:21:38

zola8787 írta: On: kapja Ini, de Messi fogja.
Vagy CR...
Tegyük hozzá, ő is ugyanúgy megérdemelné... szvsz, Messinél jobban megérdemelné egy picikével.
zola8787
Director del Fútbol

2012.09.02. 14:08:57

Azért kapta Ini,mert Argentína nem európa :roll: , nem kárpótlás,egyszerűen sajnálatos módon amíg Messi egész évben csúcsformában van nem fogja más kapni az aranylabdát,megosztani pedig nem lehet,így az egyetlen esélyes Ő maradt.Na most hol a sok margitista aki annyira éltette roncikát hogy majd idén aranylasztit nyer?Még európában sincs sehol :lol:
Ne korbácsold a kedélyeket :)
Ezen a honlapon Barcás és Realos békésen megél egymás mellett (személyesen viszont... :twisted: :lol: )

On: kapja Ini, de Messi fogja.
blupatrik
Jugador del Barça

2012.09.02. 13:37:07

Gareth Tello írta:Én is nagyon örülnék, ha Don Andrés kapna egy aranylabdát, de szerintem is kicsi arra az esély, hogy ez pont idén legyen. Igaz, hogy nyert a válogatottjával egy Európa-bajnokságot, de ha egy "ember" (jelen esetben Messi) ilyen elképesztő mennyiségű gólt rúg, nem lehet másnak adni az elismerést.
Szvsz az is lehetséges, hogy ezzel az UEFA-díjjal akarták kárpótolni Iniestát, amiért nem ő kapja majd az Aranylabdát, annak ellenére, hogy megérdemelné.
Azért kapta Ini,mert Argentína nem európa :roll: , nem kárpótlás,egyszerűen sajnálatos módon amíg Messi egész évben csúcsformában van nem fogja más kapni az aranylabdát,megosztani pedig nem lehet,így az egyetlen esélyes Ő maradt.Na most hol a sok margitista aki annyira éltette roncikát hogy majd idén aranylasztit nyer?Még európában sincs sehol :lol:
zola8787
Director del Fútbol

2012.09.02. 13:18:21

gergo9 írta:
Tocy írta: Nem kapott Henry, Van Nistelrooy, Raúl, Del Piero, Totti, Xavi sem fog már...akkor mi az igazságtalan?
Van Nistelrooy :lol:
De a többi felsoroltnál is nagyobb zseninek tartom Ini-t.
Azért egy Iniestát nem lehet összehasonlítani egy Del Pieroval. Teljesen más poszt, más ország, más stílus, más idő.
Nem mindig az kapja meg a lasztit, aki megérdemli.
Valaki a tv-ben mondta nem is olyan rég, hogy csinálna 1 olyan szabályt, hogy 1 játékos csak 1szer kaphat aranylabdát. Támogatnám az ötletét, mert ha azt nézzük tényleg ki nyújtja a legnagyobb teljesítményt, még jó pár évig Messi és Ronaldo között dőlne el.
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.02. 12:49:45

gergo9 írta:
Tocy írta: Nem kapott Henry, Van Nistelrooy, Raúl, Del Piero, Totti, Xavi sem fog már...akkor mi az igazságtalan?
Nem a zsenije a lényeg, mivel nem képességre adják a bogyót, akkor 2004 óta kb csak Ronaldinho és Messi kapta volna. Hanem az adott évben mutatott teljesítményre, címekre, gólokra. Abban meg Van Nistelrooy-nak volt elég.
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.02. 12:15:05

Decemberig még sok minden történhet... Címeket nem lehet nyerni, de eredményesség, forma, mind valamelyest befolyásolhatnak dolgokat...
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.02. 12:12:37

Én is nagyon örülnék, ha Don Andrés kapna egy aranylabdát, de szerintem is kicsi arra az esély, hogy ez pont idén legyen. Igaz, hogy nyert a válogatottjával egy Európa-bajnokságot, de ha egy "ember" (jelen esetben Messi) ilyen elképesztő mennyiségű gólt rúg, nem lehet másnak adni az elismerést.
Szvsz az is lehetséges, hogy ezzel az UEFA-díjjal akarták kárpótolni Iniestát, amiért nem ő kapja majd az Aranylabdát, annak ellenére, hogy megérdemelné.
gergo9
Director del Fútbol

2012.09.02. 12:01:53

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2012.09.02. 11:45:34

Nehéz úgy odaadni a díjat másnak, hogy van egy minden kétséget kizáróan legjobb Messi. De Iniesta zseni, akinek a stílusa, és játéka megérett arra, hogy bekasszírozza az aranyzsugát.
Persze nem tudhatjuk mi lesz még a szavazásig, -lesz pl. egy clasícó-de ha mindhárman hozzák az átlagot, nekem meggyőződésem, hogy most Ini kapja.
Úgy látszik Ronaldo a rakat gólja ellenére nem meggyőző vmiért. Tán a folyamatos görcsölése miatt. Már kiveszett belőle a zseni, mint írtam korábban, inkább robotszerű figura lett.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PPP
Barça B

2012.09.01. 15:50:23

nagyiibarca írta: de nyáron volt egy EB amin győzelemre vezette a spanyolokat és a torna legjobbja lett (xavi is így volt 2008-ban de ott ronci bl győzelme sokatt segítet
neki)
2010ben pedig vb győztesek voltak a spanyolok. iniesta lőtte a győztes gólt a vb döntőben, messi meg ugyebár úgy szerepelt ott, ahogyan a válogatottban megszokhattuk tőle, flop. mégis ő kapta. szóval akkor nem számított a válogatott siker, most meg igen? :lol: iniesta ugyanúgy bajnok lett a barcával, annyi h messi gólkirály volt abban az évben.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.01. 15:30:05

mivel ők ma a legjobbak és mindenki felett állnak? most ez úgy írtad ide mintha Messi meg Cr nem érdemelte volna meg és hát nekik ugyis van kapjon már egyet Iniesta is.. Igen megérdemelné de ugyanugy Messi is az emberfeletti gólszámmal, Ronaldo meg ugyanugy sokat rúgott meg nyert egy bajnokságot.[/quote]

messi és cr is megérdemelné hacsak a klubcsapatban mutatoot teljesítméyt
és elért erdményeket nézzük akkor 1.cr (bajnoki cím) 2.messi 3.iniesta
de nyáron volt egy EB amin győzelemre vezette a spanyolokat és a torna legjobbja lett (xavi is így volt 2008-ban de ott ronci bl győzelme sokatt segítet
neki)

Igen és akkor már az egész eddigi pályafutását lehetne díjazni az aranylabdával dehát azcsak egy szezonra szól.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
18Barca99
Capitá del Barça

2012.09.01. 15:00:26

nagyiibarca írta:Ez igaz hogy ők nem kaptak de amikor ezek a játékosok a topon voltak
akkor kapott Shevchnko,Nedved,Ronaldo,Owen,Dinho de most az elmult 4
évben csak Leo és Cr kaptak
pedig ugyanúgy megérdemelné iniesta és xavi
is a címet mert ha ők nem lennének messi se fickándozna így.
mivel ők ma a legjobbak és mindenki felett állnak? most ez úgy írtad ide mintha Messi meg Cr nem érdemelte volna meg és hát nekik ugyis van kapjon már egyet Iniesta is.. Igen megérdemelné de ugyanugy Messi is az emberfeletti gólszámmal, Ronaldo meg ugyanugy sokat rúgott meg nyert egy bajnokságot.
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.01. 14:53:46

Tocy írta:
nagyiibarca írta: Az aranylabdát is szerintem andrésnak kellene kapnia ha egy ilyen játékos
mint ő nem kap aranylabdát az szinte már csalás.
Nem kapott Henry, Van Nistelrooy, Raúl, Del Piero, Totti, Xavi sem fog már...akkor mi az igazságtalan?
Ez igaz hogy ők nem kaptak de amikor ezek a játékosok a topon voltak
akkor kapott Shevchnko,Nedved,Ronaldo,Owen,Dinho de most az elmult 4
évben csak Leo és Cr kaptak pedig ugyanúgy megérdemelné iniesta és xavi
is a címet mert ha ők nem lennének messi se fickándozna így.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.09.01. 14:43:16

nagyiibarca írta: Az aranylabdát is szerintem andrésnak kellene kapnia ha egy ilyen játékos
Nem kapott Henry, Van Nistelrooy, Raúl, Del Piero, Totti, Xavi sem fog már...akkor mi az igazságtalan?
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.09.01. 14:28:35

"Rengetegen hívtak és gratuláltak a díjátadás után - mondta a Marcának Iniesta. - Édesapámmal is beszéltem, mert nem tudott velem tartani Monacóba. Cristiano Ronaldo gratulált, csakúgy, mint mások. Ez a díj további motivációt jelent, hiszen azt jelenti, elismerik és értékelik az ember munkáját."
Ezen meglepődtem hogy Ronaldo gratulált(egyébként van miért) ininek
Az aranylabdát is szerintem andrésnak kellene kapnia ha egy ilyen játékos

Igaz ha valaki(k) úgy teljesítenek mint Ronci és Messi akkor melletük nagyon
nehéz aranylasztit kapni,de remélem azért az EB legjobbja és Az ÉV játékosa
címek segítenek ininek.
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.09.01. 09:50:27

visca el barca írta:az aranylabdát biztos megfogja kapni. bármennyire is utálom ennyit már tényleg megérdemel...
Off:
Megérdemelné... Viszont meg érdemelte volna pl. Henry is, még sem kapta meg soha sem... Szerintem az hogy ki érdemelné meg egy dolog. :)
Lehet meg is nyerné, de szerencsétlenségére pont idén volt egy Eb, ahol-bár CR is jól szerepelt-megint a Spanyolok nyerték a tornát, és vitathatatlanul a legjobb játékos Iniesta volt. Nálam egy Eb, Vb siker előrébb helyezendő, mint egy Bajnoki cím begyűjtése. Már csak azért is, mert minden profi Futballista álma, hogy Világ és/vagy Európa/AFK/CA győztes legyen, szerintem ez kb egyértelmű. Illetve 4 évente rendezik meg, és 1 játékosnak max 3 tornája van a pályafutásában...
Még a Bl győzelem segíthetné Ronaldót a díj ítélésénél, mivel ez nem volt meg, kár is folytatni.
Iniesta érdemelte meg a legjobban (ha lehet ilyet mondani)és kapta is meg jogosan.
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
mess2009
Director del Fútbol

2012.09.01. 09:17:53

Messi mellett a kedvencem Ini, úgyhogy nagyon örülök a sikerének, rá szolgált az én szememben is! gratulálok!!!
C.Ronaldo: ellentmondásos egyéniség, de tény, hogy tehetséges fickó Messi mögött még el lesz egy darabig.... az hogy sok embernek még tetszik is ez a zselés majom, hát....nekem nyóc!
daffy
Madridista

2012.09.01. 08:22:57

Rivaldo11 írta:Belőlem bizony kivált. Kárörvendő vagyok? Lehet, de vállalom ha erről van szó. Csak rá kell nézni, kihaénnem gyökér...mindig is az volt. Ha másért nem, a Campban mutatott gólöröméért már megérte látni az arcát :D
Ini meg maximálisan esélyes az aranyzsugára, remélem meg is nyeri.
azzal kiröhögtetné magát a szövetség,hogy 2 éve nem xavi nyert. ugyan ez volt a felállás
Alcantara
Director del Fútbol

2012.08.31. 16:56:13

CR-nek aranylabdája sem lenne, ha az első megnyert EB évében, amikor Xavi tanárian játszott egész évben és a nagy tornán, megkaphatta volna teljesen megérdemelten, az őt megillető díjat!!!
Csakhogy akkor a média a kis b.zit sztárolta, mert eladhatóbb volt.
recrea
Llegenda del Barça

2012.08.31. 15:52:48

SuperMessi írta:Gyerekek ez nem annyira bonyolult. 2011 januárjában változott a rendszer. Az aranylabdáról már nem az újságírók döntenek, hanem a szakma, az edzők, és a csékák. Őket nem érdeklik a címek, csak az hogy ki a legjobb játékos, ezért is nyert akkor Messi és nem Iniesta. Onnantól kezdve az UEFA legjobb játékosa díjről döntenek az újságírók, magyarul ez az aranylabda, amit Cannavaro is elnyert a VB győzelem miatt. Most Iniesta az EB siker ill. kicsit talán a VB siker meg úgy az elmúlt évek miatt is nyerhetett, hiába a 60, meg a 73 gól. Bármennyire is megérdemelne CR egy egyéni díjat, továbbra is Messi a legjobb játékos, ezért ő fog nyerni megint januárban. Ennyi.
Köszönjük a magyarázatot, tényleg nem annyira bonyolult, kezdem érteni (remélem a többiek is), így most már tudom, h hiába is szurkolok Iniestának. :oops: :P

A "szakmáról" mondjuk tudnék vitázni. Én csak azt mondom, h jobban tetszett a régi rendszer.
MatyiG
Adminisztrátor

2012.08.31. 15:40:41

SuperMessi írta:Gyerekek ez nem annyira bonyolult. 2011 januárjában változott a rendszer. Az aranylabdáról már nem az újságírók döntenek, hanem a szakma, az edzők, és a csékák. Őket nem érdeklik a címek, csak az hogy ki a legjobb játékos, ezért is nyert akkor Messi és nem Iniesta. Onnantól kezdve az UEFA legjobb játékosa díjről döntenek az újságírók, magyarul ez az aranylabda, amit Cannavaro is elnyert a VB győzelem miatt. Most Iniesta az EB siker ill. kicsit talán a VB siker meg úgy az elmúlt évek miatt is nyerhetett, hiába a 60, meg a 73 gól. Bármennyire is megérdemelne CR egy egyéni díjat, továbbra is Messi a legjobb játékos, ezért ő fog nyerni megint januárban. Ennyi.
Ámen!
Azért én még mindig jobban örülnék egy Iniesta sikernek. :P
Nálam ő a legjobb játékos.
Válasz küldése