maister6000cm3 írta:Ronaldo de Assis Moreira vagy ismertebb nevén Ronaldinho Gaúcho a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa! Ezt nem azért írom mert a kedvencem, hanem mert lényeglátó vagyok. Ezen a magas futball szinten egy focista nem veszíti el a képességeit, maximum nem használja ki azokat és ennek az oka a motiválatlanság! Ronaldinho nem öreg, a képességei megvannak, csupán a hajtóerő hiányzott belőle, nem volt benne bizonyítási vágy. Ebben a az újjáalakuló Milanban ujra motivációt kapott, hiszen őrá számít az új edző elsősorban, mint irányítóra! És nem tudom elképzelni hogy két olyan remek csatárral mellette mint Pato és Huntelaar ne lenne képes visszanyerni formáját. Márpedig az utóbbi meccsein azt látom, hogy az akaraterő megvan benne, a képességei adottak és jó úton halad egy bombajó forma felé. És ne jöjjön senki azzal hogy nem lesz olyan jó mint régen... Egy másik csapatban egy másik játékstílusban, de képes ugyan azon a szinten teljesíteni mint 5 éve nálunk!
Világ legjobbja volt akkori években, most hiába vannak még benne a képességei ha nem hozza ki, így nem az. Arról is meg van a véleményem, hogy egy ilyen szintű focistának ennyi év kelljen,h újra motiválni tudja magát...persze még az sem biztos,h idén a régi Ronniet láthatjuk.
Nagyon tud bosszantani az a TÉNY,hogy a valaha volt legnagyobbak között említhetnék Piros betűkkel írva, ehelyett eddig úgy néz ki, hogy volt 3 nagyon jó éve, ahol már-már egyedülállót nyújtott,és utána ennyi. persze nekünk örömteli,h pont a BARCAban volt ez az időszaka, ahogy sajnos a hanyatlásának kezdetéé is.
márpedig hogy valaki igazán halhatatlan legyen (nem csak Barcásoknak), szerintem kevés a 3-4 jó év.
viszont remélem,h jobb lesz, még ha a milánban akkor is.