Lionel85 írta:
Lehet, hogy nagyobb szintet nem ütne meg egy játékos, viszont stabilabb teljesítményt nyújt. Korábban is kiemeltem, hogy olyan játékos kell, aki elsősorban a védelemben nyújt kiemelkedőt és utána foglalkozik a támadásokkal. Végtére is ezért jobbhátvéd. Megértem én azt, hogy nagy hagyománya van annak a Barcelona játékában, hogy a szélső hátvédek rendszeresen segítik a támadásokat, de ezzel nagy lehetőséget is kínálnak egyben az ellenfélnek, ha kontráznak. Az elmúlt két évben könnyen sebezhető a védelmünk, ezért fontos feladat lenne stabilizálni azt. Ez valamilyen szinten a támadójáték rovására menne, de talán kevesebb gólt is kapnánk. A támadószekció szerintem van annyira kreatív, hogy a középpályával kiegészülve eredményes támadójátékot tud játszani. Hátul viszont elengedhetetlen a stabilitás, ezért olyan játékos kell, aki megbízható. Tehát nem feltétlenül Alvés-szintű sztár kell, elég lenne egy kevésbé fényezett játékos, de az legyen korrekt védő.
És te tudsz ilyet mondani a jelenlegi piacon, akire reális esélyünk is van megszerezni? Aki amellett hogy stabilan védekezik, képes olyan kényszerítőkre, mint amilyeneket Alves szokott csinálni nehéz helyzetekben sokszor? Mert azzal nem mennénk sokkal többre, ha hozunk egy jobbhátvédet, aki stabilan védekezik, de összjátékban 0 és így totál elvesztenénk a jobboldalt. Montoya esetében is az sokaknak a legnagyobb gondja - vagy legalábbis az volt, amíg védekezésben még többet mutatott, egy ideje valamiért all in visszaesett -, hogy támadásban sokkal gyengébb mint Alves, és nagyon érződött a Brazil hiánya, pedig a srác még ebben a stílusban is nevelkedett, úgyhogy érti ezt a játékot.. Amúgy lehet tényleg ilyen jobbhátvéd kéne mint amilyet írsz, de én nem tudnék olyan nevet mondani a jelenlegi piacról, aki jó korba van, jól védekezik, képes lenne itt jól játszani, és megszerezhető kategória.. Piszczeket bevallom nem ismerem, lehet pont ő lenne a megoldás, de még szóba se került a neve a csapattal pletyka szinten se ha jól emlékszem.