Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.09. 12:02:43

Azért itt sokan elég rendesen kisarkítják a dolgokat.Nem az lett mondva hogy rajta uszott el a tegnapi meccs,mert az hazugság is lenne.Mi annyit mondtunk,hogy Messi az elmúlt pár hónapban igen nagyképüvé,kényelmessé és lustává vált.Kösz
önhető ez a 2 megnyert aranylasztinak és a temérdek elismerésnek,amiket mostanában kapott.Kicsit elszaladt vele a ló,jólenne ha visszatalálna végre a helyes útra!
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2012.01.09. 09:53:38

Semmi gond nincs azzal, hogy vannak rosszabb meccsei, ettől még Ő a világ legjobbja, ez nem is kérdés! Az már egy másik dolog, hogy Őt is le lehet cserélni! Azt hiszem tegnap le is kellett volna, persze Pep jobban tudja ezt, de nem volt véletlen, hogy a cseréknél többször mutatták Messit, és mindig nézett ki a partvonalhoz! Szerintem Ő is érezte, hogy ez kevés! Azt már nem tudjuk meg, hogy mi lett volna, ha ez történik! Én nem gondolom, hogy temetni kellene a csapatot! Van hátrány, de sok van még hátra! De ha nem lesz meg a bajnokság, ez a csapat akkor is jobb, mint a Madrid! Amikor 5 év alatt 3 BL-t nyert a Madrid, akkor is Barcás voltam, és mindig az is maradok! Valahogy nem tudok azok ellen fordulni akik annyi örömet szereztek már nekem! Persze, hogy mérges vagyok, meg dühös, mert nem nyertek, de mindig nem nyerhetnek!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
d
Entrenador del Barça

2012.01.09. 09:35:47

El kell adni, nem vitás. Ma megkapja az aranylasztit, az dobhat az árán.
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.09. 01:16:37

peccerta írta:
Initom írta:lasasn csinálhatunk egy, 'ki a divatdukker' topicot.

ne offoljatok ezt most fejezzétek be.
aki egy éve drukkol a csapatnak az is lehet olyan fanatikus mint aki 20 éve,sőt.
Tehát,pszt.
Soha nem lehet és nem is lesz olyan drukker!

Amikor arról beszélünk:több mint egy club,pontosan ezeket a dolgokat értik alatta!

Ezért nem szeretjük azokat akik ha baj van bűnbakot keresnek,nem kell,van ott egy Gardiola majd eldönti mi a baj és változtat rajta,nekünk egy dolgunk van:kitartani mellettük és drukkolni fikázás nélkül!!!!
vigyük át valahova...
Mellesleg,honnan tudod,hogy nincs olyan drukker mint te?
holott sok dologban egyet értek veled,de ez áááh.
Mi jogon becsmérled te a másikat hogy mekkora drukker? :)
ismered? nem.
Akkor meg? ne ítélj pár apró dolog alapján.
Mindenki(a 'fajtánk beli') azt hiszi hogy ő a legfanatikusabb.
De ez így természetes. De ezért becsmérelni...
Ez olyan mintha 100 métert lefutod 12 másodperc alatt,jön a másik,de te előre megmondod,hogy rosszabb lesz az eredménye...
Abi & Tito
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:40:30

Initom írta:lasasn csinálhatunk egy, 'ki a divatdukker' topicot.

aki egy éve drukkol a csapatnak az is lehet olyan fanatikus mint aki 20 éve,sőt.
Tehát,pszt.
Soha nem lehet és nem is lesz olyan drukker!

Amikor arról beszélünk:több mint egy club,pontosan ezeket a dolgokat értik alatta!

Ezért nem szeretjük azokat akik ha baj van bűnbakot keresnek,nem kell,van ott egy Gardiola majd eldönti mi a baj és változtat rajta,nekünk egy dolgunk van:kitartani mellettük és drukkolni fikázás nélkül!!!!
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:32:20

sjd írta:
peccerta írta: Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Remélem azért másodszorra csak átjött, hogy nem azért fikáztam, mert "éppen ma" nem ment neki a játék

Azon meg hogy ki a divatdrukker, majd mondjuk 10 év és ne egy meccs távlatában gondolkodjunk el.
Igazad van!Az átjött hogy egy többszörös aranylabdásról alkotsz negatív véleményt,én nem merném ezt megtenni,főleg azért nem,mert ezerszer bizonyított és már csak ezért sem mernék véleményt alkotni,főleg nem rosszat.Te tudod mit mondasz és mindezt miért teszed!Kinek a pap,kinek a pap né! A divatdrukkert mindenki értse ahogy akarja,de ismétlem,én Romário óta drukker vagyok!!!!!
Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
Initom
Entrenador del Barça

2012.01.09. 00:28:25

lasasn csinálhatunk egy, 'ki a divatdukker' topicot.

Tehát,pszt.
Abi & Tito
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:26:53

sjd írta:
peccerta írta: Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Remélem azért másodszorra csak átjött, hogy nem azért fikáztam, mert "éppen ma" nem ment neki a játék

Azon meg hogy ki a divatdrukker, majd mondjuk 10 év és ne egy meccs távlatában gondolkodjunk el.
Lassan 20 éve vagyok barca drukker:) ahogy gondolod:)
Cruyff

sjd
Llegenda del Barça

2012.01.09. 00:20:19

peccerta
Jugador del Barça

2012.01.09. 00:06:21

sjd írta:
peccerta írta:
sjd írta: Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
Lehet,de én inkább azt látom:ilyenkor kellenek bűnbakok,holott ez egy csapat,és nem akármilyen hajtós ellenféllel játszottunk!
Erre csak azt a részt tudom reagálni ismét, amit idéztél is tőlem.
Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Cruyff

Initom
Entrenador del Barça

2012.01.09. 00:03:16

Ejj :roll:
Nem csodálkozok,hogy nem fut érte,megteheti kész. Neki más feladata nincs,mint MINDEN idegszálával a gólszerzésre koncentrálni.
Egyszerűen nem értek pár embert.De ha sétált volna végig és rúg hármat akkor ezzel a dologgal senki nem foglalkozna.

Az aranylasztit holnap meg simán megkapja.
Abi & Tito
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.09. 00:02:42

peccerta írta:
sjd írta: Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
Lehet,de én inkább azt látom:ilyenkor kellenek bűnbakok,holott ez egy csapat,és nem akármilyen hajtós ellenféllel játszottunk!
Erre csak azt a részt tudom reagálni ismét, amit idéztél is tőlem.
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:59:34

sjd írta:
peccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket
Nem. Amikor jól játszik, akkor azt jegyezzük meg, amikor meg nem, akkor azt. Ennyi.

Amikor leírja mindenki, hogy milyen zseniális, akkor én sem megyek hőbörögni, hogy "akkor is dicsőítitek, ha rosszul játszik?", mert kb. el lennék küldve a fenébe

Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.

Messi,ok nem ment,Savi ugyan csak nem ment,rajtuk kívül volt még 9 játékos és egy edző egy vezetőség stb.Ink azt látom egyszerűbb elverni a port néhány emberen és törvényszerű hogy ezek a sztárok lesznek.
Cruyff

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.01.08. 23:57:05

Messi egy remek csatár, akinek kell, hogy kiszolgálják, valóban dühítő amit olykor leművel (többek között nálam ezért nincs top 3ban), de ne vegyük el tőle azt, hogy rengeteg gólt lő!És ha már valaki azt írja, hogy inkább ne kapná meg az aranylabdát (nálam Xavi és Iniesta is játéktudásban amúgy is előtte van) az viszont nem állja meg a helyét, mert az évet tekintve viszont még ha a meccsek nagy részében láthatóan keveset mozog, de ha hozzákerül a labda bevágja!Szóval 1 meccsből egész évet tekintve kiindulni dőreség!

Még formahanyatlásról sem lehet nála beszélni, mert alapvetően ez a játéka, ma viszont abszolút kedvtelen is volt!Máskor sem éri el talán még a felét sem futásban azt amit Xaviék csak lő 2 gólt, ma ez nem jött össze!
Kép
Kép
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.01.08. 23:53:58

peccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket
Nem. Amikor jól játszik, akkor azt jegyezzük meg, amikor meg nem, akkor azt. Ennyi.

Amikor leírja mindenki, hogy milyen zseniális, akkor én sem megyek hőbörögni, hogy "akkor is dicsőítitek, ha rosszul játszik?", mert kb. el lennék küldve a fenébe

Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
dak900
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:50:36

Sanama írta:
Ilúvatar írta:Messi nem volt most formában. Pont az espanyol ellen. Kár érte...

Én nem szidom Messit, mert ő emberből van.
Azon mi a forma,hogy futok vagy sétálok? Meghalok-e minden labdáért,vagy oldják meg a többiek?

A forma az ami Villaval van, küzdj, hajt, de nem megy...A végeredmény ugyanaz,de az út nem mindegy!
Teljesen egyet értek, egy ilyen meccsen legalább a futás látszatát kelthette volna... :roll:
Galen
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:49:19

peccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket?

Fáradt,ő is ember hagy legyen már neki-nekik is [auto_cenzúra] meccsük.

Nem lehet a Madridot mindenben megverni,képtelenség lenne,de majd ott azon a szinten eldöntik mi a fontos,nekünk meg az a dolgunk hogy minden bajban drukkoljunk és szeressük a Barcát.
a drukkolásban meg a szeretetben nincs is hiány
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:48:43

Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket?

Fáradt,ő is ember hagy legyen már neki-nekik is [auto_cenzúra] meccsük.

Nem lehet a Madridot mindenben megverni,képtelenség lenne,de majd ott azon a szinten eldöntik mi a fontos,nekünk meg az a dolgunk hogy minden bajban drukkoljunk és szeressük a Barcát.
Cruyff

Sanama
Llegenda del Barça

2012.01.08. 23:47:38

Ilúvatar írta:Messi nem volt most formában. Pont az espanyol ellen. Kár érte...

Azon mi a forma,hogy futok vagy sétálok? Meghalok-e minden labdáért,vagy oldják meg a többiek?

A forma az ami Villaval van, küzdj, hajt, de nem megy...A végeredmény ugyanaz,de az út nem mindegy!
Deus
Boixos Nois

2012.01.08. 23:43:42

Messi nem volt most formában. Pont az espanyol ellen. Kár érte...

KépKép
peccerta
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:42:34

Galen írta:
peccerta írta:Ezt nem hiszem el!
Azt-azokat bántjátok akik évek alatt húzták ezt a csapatot,csak azért mert ma nem ment nekik?
Vicc kategória amit ti csináltok.Maradjatok csendben vagy drukkoljatok másnak.!
SZerintem az, hogy az agyonnyert meccseken a 65-70 percben lehozod a pályáról, hogy kevésbé égjen ki, fogyjon el mentálisan/fizikálisan nem bűn, sőt.
Ne csak 4-5 évig akarjunk használni egy ekkora zsenit mint Messi....

A csapat a saját tökén áll idegenben, ezt kár vitatni, és ebben kb minden játékos benne van.
Persze
És mindezt mondod azért mert ma nem nyertünk.Mit tudsz te ezekről az emberekről a fáradsági szintjükről? Milyen club dolgokról beszélsz,honnan tudod mire kell tartalákolnunk stb?Gondolod okosabb vagy mint egy Barca vezetőség vagy Gardiola......

Ne már
Cruyff

Pavel
Entrenador del Barça

2012.01.08. 23:40:20

Aki Messit szidja az nem normális.
Nehogy már miatta játszottunk ma így.
Jövőhéten rúg négyet. Akkor meg ő lesz a király.
Galen
Jugador del Barça

2012.01.08. 23:38:30

peccerta írta:Ezt nem hiszem el!
Azt-azokat bántjátok akik évek alatt húzták ezt a csapatot,csak azért mert ma nem ment nekik?
Vicc kategória amit ti csináltok.Maradjatok csendben vagy drukkoljatok másnak.!
SZerintem az, hogy az agyonnyert meccseken a 65-70 percben lehozod a pályáról, hogy kevésbé égjen ki, fogyjon el mentálisan/fizikálisan nem bűn, sőt.
Ne csak 4-5 évig akarjunk használni egy ekkora zsenit mint Messi....

A csapat a saját tökén áll idegenben, ezt kár vitatni, és ebben kb minden játékos benne van.
aynas
Capitá del Barça

2012.01.08. 23:37:58

nem az a baj, hogy rosszul játszott. az akrást nem lehetett látni rajt. kíváncsi lennék ezen a meccsen mennyit futott.
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.01.08. 23:37:10

Replay írta:Azok után, amennyit megtett a csapatért Messi, most pedig volt egy rossz meccse, undoritó dolog, hogy egyesek bejönnek hőbörögni.
Ha megnéznétek,én még 1:0-nál irtám amit irtam,tehát eredménytől függetlenül.Nem a mai teljesítménye hozta ki ezt belőlem,pontosabban nem csak a mai.Idén végig ezt látni tőle,ezt a flegma,lusta,elkényelmesedett stílust,ami nekem nagyon nemjön be :!:
Kép
Válasz küldése