Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vigyük át valahova...peccerta írta:Soha nem lehet és nem is lesz olyan drukker!Initom írta:lasasn csinálhatunk egy, 'ki a divatdukker' topicot.
ne offoljatok ezt most fejezzétek be.
aki egy éve drukkol a csapatnak az is lehet olyan fanatikus mint aki 20 éve,sőt.
Tehát,pszt.
Amikor arról beszélünk:több mint egy club,pontosan ezeket a dolgokat értik alatta!
Ezért nem szeretjük azokat akik ha baj van bűnbakot keresnek,nem kell,van ott egy Gardiola majd eldönti mi a baj és változtat rajta,nekünk egy dolgunk van:kitartani mellettük és drukkolni fikázás nélkül!!!!
Soha nem lehet és nem is lesz olyan drukker!Initom írta:lasasn csinálhatunk egy, 'ki a divatdukker' topicot.
ne offoljatok ezt most fejezzétek be.
aki egy éve drukkol a csapatnak az is lehet olyan fanatikus mint aki 20 éve,sőt.
Tehát,pszt.
Igazad van!Az átjött hogy egy többszörös aranylabdásról alkotsz negatív véleményt,én nem merném ezt megtenni,főleg azért nem,mert ezerszer bizonyított és már csak ezért sem mernék véleményt alkotni,főleg nem rosszat.Te tudod mit mondasz és mindezt miért teszed!Kinek a pap,kinek a pap né! A divatdrukkert mindenki értse ahogy akarja,de ismétlem,én Romário óta drukker vagyok!!!!!sjd írta:Remélem azért másodszorra csak átjött, hogy nem azért fikáztam, mert "éppen ma" nem ment neki a játékpeccerta írta: Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Azon meg hogy ki a divatdrukker, majd mondjuk 10 év és ne egy meccs távlatában gondolkodjunk el.
Lassan 20 éve vagyok barca drukker:) ahogy gondolod:)sjd írta:Remélem azért másodszorra csak átjött, hogy nem azért fikáztam, mert "éppen ma" nem ment neki a játékpeccerta írta: Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Azon meg hogy ki a divatdrukker, majd mondjuk 10 év és ne egy meccs távlatában gondolkodjunk el.
Remélem azért másodszorra csak átjött, hogy nem azért fikáztam, mert "éppen ma" nem ment neki a játékpeccerta írta: Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!
Lehet igazad van.mindenesetre én azt gondolom,főleg ilyen helyzetben kell kitartani egy csapat melett és nem fikázni embereket azért mert éppen ma,nem ment neki a játék!Tudod,ilyenkor gondolkodik el az ember,mi az hogy divat drukker,és ezt nem sértésnek szánom!sjd írta:Erre csak azt a részt tudom reagálni ismét, amit idéztél is tőlem.peccerta írta:Lehet,de én inkább azt látom:ilyenkor kellenek bűnbakok,holott ez egy csapat,és nem akármilyen hajtós ellenféllel játszottunk!sjd írta: Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
Erre csak azt a részt tudom reagálni ismét, amit idéztél is tőlem.peccerta írta:Lehet,de én inkább azt látom:ilyenkor kellenek bűnbakok,holott ez egy csapat,és nem akármilyen hajtós ellenféllel játszottunk!sjd írta: Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
Lehet,de én inkább azt látom:ilyenkor kellenek bűnbakok,holott ez egy csapat,és nem akármilyen hajtós ellenféllel játszottunk!sjd írta:Nem. Amikor jól játszik, akkor azt jegyezzük meg, amikor meg nem, akkor azt. Ennyi.peccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket
Amikor leírja mindenki, hogy milyen zseniális, akkor én sem megyek hőbörögni, hogy "akkor is dicsőítitek, ha rosszul játszik?", mert kb. el lennék küldve a fenébe
Idáig idegenben 1 gól a teljesítménye, és a Clasico-n kívül nehezen tudnám még egy meccsről teljes szívvel kijelenteni ezek közül, hogy a a góltalanság ellenére jó volt.
Nem. Amikor jól játszik, akkor azt jegyezzük meg, amikor meg nem, akkor azt. Ennyi.peccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket
Teljesen egyet értek, egy ilyen meccsen legalább a futás látszatát kelthette volna...Sanama írta:Azon mi a forma,hogy futok vagy sétálok? Meghalok-e minden labdáért,vagy oldják meg a többiek?Ilúvatar írta:Messi nem volt most formában. Pont az espanyol ellen. Kár érte...
Én nem szidom Messit, mert ő emberből van.
A forma az ami Villaval van, küzdj, hajt, de nem megy...A végeredmény ugyanaz,de az út nem mindegy!
a drukkolásban meg a szeretetben nincs is hiánypeccerta írta:Akkor is fikázzátok amikor egyedül dönt el meccseket?
Fáradt,ő is ember hagy legyen már neki-nekik is [auto_cenzúra] meccsük.
Nem lehet a Madridot mindenben megverni,képtelenség lenne,de majd ott azon a szinten eldöntik mi a fontos,nekünk meg az a dolgunk hogy minden bajban drukkoljunk és szeressük a Barcát.
Azon mi a forma,hogy futok vagy sétálok? Meghalok-e minden labdáért,vagy oldják meg a többiek?Ilúvatar írta:Messi nem volt most formában. Pont az espanyol ellen. Kár érte...
Én nem szidom Messit, mert ő emberből van.
PerszeGalen írta:SZerintem az, hogy az agyonnyert meccseken a 65-70 percben lehozod a pályáról, hogy kevésbé égjen ki, fogyjon el mentálisan/fizikálisan nem bűn, sőt.peccerta írta:Ezt nem hiszem el!
Azt-azokat bántjátok akik évek alatt húzták ezt a csapatot,csak azért mert ma nem ment nekik?
Vicc kategória amit ti csináltok.Maradjatok csendben vagy drukkoljatok másnak.!
Ne csak 4-5 évig akarjunk használni egy ekkora zsenit mint Messi....
A csapat a saját tökén áll idegenben, ezt kár vitatni, és ebben kb minden játékos benne van.
SZerintem az, hogy az agyonnyert meccseken a 65-70 percben lehozod a pályáról, hogy kevésbé égjen ki, fogyjon el mentálisan/fizikálisan nem bűn, sőt.peccerta írta:Ezt nem hiszem el!
Azt-azokat bántjátok akik évek alatt húzták ezt a csapatot,csak azért mert ma nem ment nekik?
Vicc kategória amit ti csináltok.Maradjatok csendben vagy drukkoljatok másnak.!
Ha megnéznétek,én még 1:0-nál irtám amit irtam,tehát eredménytől függetlenül.Nem a mai teljesítménye hozta ki ezt belőlem,pontosabban nem csak a mai.Idén végig ezt látni tőle,ezt a flegma,lusta,elkényelmesedett stílust,ami nekem nagyon nemjön beReplay írta:Azok után, amennyit megtett a csapatért Messi, most pedig volt egy rossz meccse, undoritó dolog, hogy egyesek bejönnek hőbörögni.