Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
baas11 írta:Hát igen ,elég sokat kell sajnos besegítenie a többieknek is + a saját feledata...na ehhez már tényleg öreg.de lelkesedése példaértékű még mindig.
De a f**m ki van amikor "szerencsétlent" minden meccsen össze-vissza rakosgatják a hátsó szekcióban ... ez a halálom
TZS írta:Én nem azt mondom hogy a legjobb képességű az egész világon, ne értsük már rögtön félre!albicelesteX írta:Én egyetértek lm19-el!Szerintem sem a legjobb képességű védő!
Csak azt, hogy igenis megvannak a képességei, és nem csupán a hatalmas szíve, és küzdeni tudása, akarása miatt tart ott, ahol!
Én nem azt mondom hogy a legjobb képességű az egész világon, ne értsük már rögtön félre!albicelesteX írta:Én egyetértek lm19-el!Szerintem sem a legjobb képességű védő!
Azért ez a képesség hidd el meg van Puyolnak, mert ehhez a szinthez ez alap, kötelező!lionelmessi19 írta:Sajnos Puyolt sosem a képességei tartották ezen a szinten... van amikor egyszerűen nem elég az a mérhetetlen nagy gránátvörös-kék szíve.
Ma iszonyat gyengék voltak Rafával együtt, akinél viszont már megszokhattuk a hullámzó tejesítményt. Néha egészen tanári, néha pedig mintha nemtudná hogy mi az a labda.
De Puyol és Marquez nem egy szintet képvisel...noname írta:Puyol egyelőre jobb ha még pihen.Marquez is túl korán tért vissza és láthattuk mit művelt!
Az a hsz még előtte iródottLeoMessi90 írta:Ha nem tudnád Piqué pirosat kapott az elöző bajnokin!t.henry5511 írta:Segáz ottvan Piqué meg Caceres am Milito mikor lessz ujra harcrakész?
Ha nem tudnád Piqué pirosat kapott az elöző bajnokin!t.henry5511 írta:Segáz ottvan Piqué meg Caceres am Milito mikor lessz ujra harcrakész?
Varatrix írta:
Érzésem szerint Cáceres a gáz!
Amennyit szerintem tud a kölyök, azzal az erővel maradhatott volna Oleuger is!
Puyollal meg nem szabad elkapkodni!
Gijon ellen nem kell játszania!
Érdekesség! Nem tudom írták e már! De a Gijon állítólag tele van F.Alonso volt osztálytársaival!
Érzésem szerint Cáceres a gáz!t.henry5511 írta:Segáz ottvan Piqué meg Caceres am Milito mikor lessz ujra harcrakész?