Most azért kéne haragudni Messire mert nem tud minden meccset megnyerni nekünk fölényesen és nem viszi a hátán a csapatot mint ahogy azt évek óta teszi?
Valóban igen látványosan rossz passzban van, kimondottan rossz döntéseket hoz, az egyébként célravezető önzősége most hátrányának számít stb stb stb.
Én még ott tartok, hogy nagyvonalúan átsiklok ezek fölött mert ő tényleg megérdemli

amit eddig csinált az emberfeletti és hogy most nem tudja csinálni már ilyen hamar elfogy a türelem vele szemben?? Elég hálátlanok vagyunk nem?
A kritika jogosnak is mondható lenne ha mondjuk már hónapok óta tartana ez az állapot, de még szerintem nem itt tartunk.
És bizony sajnos ott tart a csapat hogy ha Messi nem dönti el a meccseket, kupákat akkor rajta kívül senki nem képes erre sajnos. Ez itt a probléma nem az ő rosszabb formája szerintem.
Szerintem most sokkal nagyobb probléma az hogy egyetlen egy csatár társa sem képes még csak momentumokra sem levenni a terhet a válláról. Ha neki nem megy a csapatnak sem megy ez igen nagy baj. Mi lesz ha hónapokra lesérül?? Kiesünk minden kupasorozatból vagy mi?