Szerintem ő az egyetlen Barcás (kettő, Puyol), akit elismernek, hovatovább kedvelnek is és szívesen látnák Madridban, ebben biztos vagyok.S.Agüero írta:Ahogy látom a Madridistán sem sokan ismerik el...messideco írta:Igen, Iniesta azon kevés labdarúgók közé tartozik, akiket az egyetemes futballvilág kedvel (kivétel talán pár Chelsea szurkolót), legalábbis én így látom![]()
Nekem ő a legszimpatikusabb játékos, ezért is a kedvencem.
Tehát ő a kedvenced, de S.Agüero a nicked és Alba van az avádon és a sigeden is?S.Agüero írta:Ahogy látom a Madridistán sem sokan ismerik el...messideco írta:Igen, Iniesta azon kevés labdarúgók közé tartozik, akiket az egyetemes futballvilág kedvel (kivétel talán pár Chelsea szurkolót), legalábbis én így látom![]()
Nekem ő a legszimpatikusabb játékos, ezért is a kedvencem.
Ahogy látom a Madridistán sem sokan ismerik el...messideco írta:Igen, Iniesta azon kevés labdarúgók közé tartozik, akiket az egyetemes futballvilág kedvel (kivétel talán pár Chelsea szurkolót), legalábbis én így látom
+1.Teljesítmény alapján Messi volt elötte,a címek alapján meg IniRivaldo11 írta:Grat Ini! Nagyon megérdemelted!A madridisták kivannak, szerintük cé megérdemelte volna..."mit kéne még csinálnia, hogy megnyerje a díjat? "
Semmit. Egész egyszerűen nem elég jó hozzá.
:DDDD kösziDeus írta:...
Mondjuk Iniesta se nem válogatott se nem klubtársa, őszinte örömre ezért nem lett volna sok oka. Iniesta megérdemelte (főleg az eb-n mutatott játéka alapján), viszont sok embert nem értek, akik jobban örülnek annak, hogy Ronaldo hoppon maradt, mint hogy az egyik játékosuk megnyerte a díjat...Messi őszintén örült, hogy Ini nyert, CR meg olyan savanyú képet vágott, amilyet csak Ő tud.
És ez így is van rendjéncorol írta:Szegény CR - [auto_cenzúra] lehet sose nyerni, mert ezek a kutya Barcások mindig ott vannak előtte.