Ernesto Valverde
80% of Barça's socis think that Valverde must be renewed. [Mundo Deportivo]
Taps. Mondjuk a socik szerint a Rosell-Bartomeu rezsim is totál rendben van, úgyhogy annyira nem lepődom meg. Barcelonában úgy látszik tényleg csak a bajnokság és a kupa számít, a BL meg le van ejtve. Mondjuk, hogy a mutatott játék sem osztja meg a szurkolókat, az elkeserítő.
Taps. Mondjuk a socik szerint a Rosell-Bartomeu rezsim is totál rendben van, úgyhogy annyira nem lepődom meg. Barcelonában úgy látszik tényleg csak a bajnokság és a kupa számít, a BL meg le van ejtve. Mondjuk, hogy a mutatott játék sem osztja meg a szurkolókat, az elkeserítő.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Teljesen egyetértek. Maradjunk a tegnapi mérkőzésnél. Végig látványosan szenvedett a Busi/Raki kettős, mégis fenn hagyja őket és lehozza azt Dembélét (akit hülyeségei miatt nem igazán kedvelek) de tegnap végre kapott időt és jól is teljesített. Becseréli azt a Denist, aki egy labdát nem volt képes megjátszani. Nem húzza meg a harmadik lehetséges cserét, akár időnyerés céljából is, pedig az utolsó percekben mindent egy lapra tett fel a PSV.Zsono írta:....A csapatnak nagyon kellene egy olyan edző, aki a fejekben képes rendet tenni (a világ legmagasabb, így kényelmes fizetései mellett/ellenére).
Amit az elnökségnek tehát látni kellene, Valverde nem ez az edző, és nem is fejlődik ilyen irányba.
A stílusa emberileg is kifogásolható. Egy lehívott játékos nem érdemel egy kézfogást, pacsit, vállveregetést, néhány köszönő szót? Tudom kezdettől nem ezt csinálja, de látva más edzők magatartását nagyon feltűnő.
Nem elvárható mindenkitől, hogy Simeone, vagy Klopp mintájára tuningolja a csapatot (bár nem ártana), de ez a faarc, amivel végig kíséri a történéseket, számomra döbbenet.
És ugye nem tudjuk mi van az öltözőben, mi van az edzéseken, miként ítélik meg a játékosok a helyzetet, bár nem túl biztató jelenetek, azért arra utalnak, hogy nincs minden rendben.
Csak vicceltemcrixus írta:Ez szerintem nem teljesen igaz. Tőlünk a legutóbbi példa amikor Gaymar ment el és mégis egy eredményesebb szezont produkáltunk utána. Pont Valverde-vel. De előtte távozott már Ibra, R10, Eto'o, Xavi stb.zola8787 írta:Szidhatjátok szegényt, de abba nem gondoltok bele, hogy egy csapat sem bírná el egy nagy sztár távozását. Ott a Real, CR nélkül gyengék.

Pusztán csak a véleményem írom, mint sem cáfolhatatlan kinyilatkoztatásnak szánom.
Kétféle Barcelonát látok. Az egyikben Messi játszik.
Vitathatatlan zsenije napjainkra lett a legmeghatározóbb a csapat szempontjából. Bár a többi labdarúgó sztárhoz képest nagyságrendekkel kevesebb a "hisztis" megnyilvánulása, vagy a nyilvánosan látható "megmondó" szerepvállalása, nyilván a legtöbb edző rá, illetve játékára formálja a csapatot, a taktikát. Messi - bár minden játékos társa szerint - csapatember, a csapat vezére a pályán, és azon kívül is. Egyfajta alá-fölé rendeltség van jelen közte és a csapat (benne a mostani edzővel) között, ha játszik. Ezzel nem él vissza, sőt, tudja, hogy olykor csak ő tudja hozni a meccseket. Meg is teszi.
Nincsenek már mellette azok a társak, játékosok és edzők, akik az ő játékát is irányították a maguk játékával (Iniesta, Xavi, a régi Busi), vagy taktikájával. (Bizonyos passzok csak ezektől ez emberektől jöttek az előre játékban, abban, amikor még jóval közelebb játszott a kapuhoz Messi.)
Valverde nincs azon edzői és emberi képességek birtokában, mint Guardiola. Ezt látni - még a kinevezés előtt - az elnökség feladata és felelőssége.
Van a másic Barca, amikor Messi sérült. (ezt sosem kívánom, sőt)
Még Neymár ittlétekor egy őszi sérülésnél látszott, nélküle is eredményes volt a csapat. Az elmúlt hetekben ugyanez történt, igaz, már szürkébb játékkal. A pályán lévőknek így már nem Messinek, vagy a rá formált játéknak kellett megfelelni. Van, aki ilyenkor egyénieskedik (még Coutinho is), mert hogy itt az ideje megmutatni, miért is van a Barcában. Van, aki csapatember marad (pl. Rakitic). Valverde ilyenkor kicsit jobban tudja érvényesíteni elképzeléseit, már amennyi van. Nem kevés az, csak ne feltétlenül Barca kompatibis, a keret, és a játék tradíciók szempontjából. Igaz, ekkor sem hoz idejében meghozott, az eredmény jelentősen befolyásoló döntéseket. (Guardiola van, hogy 3 formációt játszat egy mérkőzésen belül, ha azt kívánja meg a helyzet. Mert reagál, kezdeményez, irányít.)
Messi szerintem elfogadna egy olyan edzőt, aki irányítja őt, szakmai felkészültsége, emberi tulajdonságai alapján. A csapatnak nagyon kellene egy olyan edző, aki a fejekben képes rendet tenni (a világ legmagasabb, így kényelmes fizetései mellett/ellenére).
Amit az elnökségnek tehát látni kellene, Valverde nem ez az edző, és nem is fejlődik ilyen irányba.
A korábbi Barcelona egyfajta feddhetetlenségben élt. Mindennek volt következménye, mert a közösség, és a klub emberi, sportemberi szempontból is nagyon erős volt. Kihágások, szabályszegések nélkül éltek, és tudtak a játékra koncentrálni. Szerették játszani, amit tudnak.
Mára jogosítvány nélkül vezető, bíróság elé állított védőnk a következő meccsen is játszani fog (játsszon is persze), az elnökség hibái miatt átigazolási időszakokból vagyunk kizárva. Igazolunk nagy szakmai és gazdasági deficittel, és egyes játékosok, amint kiszabadulnak ebből a kettősségből, megtáltosodnak. Mások végleg eltűnnek. Megváltozott a Barca, és ráadásul most két arcú. Sok jó játékossal, de számomra igen kérdéses, bizonytalan jövővel. Pár éve pl. egy Las Palmas - Barcelona meccs futballünnep volt, mer mindkét csapat játszott, tisztelte egymást, és szórakoztatta a közönséget. Emlékeim szerint talán egy szabálytalanság volt (les nem számít ide...). És a végén mindenki mosolygott. Még a vesztes is.
Kétféle Barcelonát látok. Az egyikben Messi játszik.
Vitathatatlan zsenije napjainkra lett a legmeghatározóbb a csapat szempontjából. Bár a többi labdarúgó sztárhoz képest nagyságrendekkel kevesebb a "hisztis" megnyilvánulása, vagy a nyilvánosan látható "megmondó" szerepvállalása, nyilván a legtöbb edző rá, illetve játékára formálja a csapatot, a taktikát. Messi - bár minden játékos társa szerint - csapatember, a csapat vezére a pályán, és azon kívül is. Egyfajta alá-fölé rendeltség van jelen közte és a csapat (benne a mostani edzővel) között, ha játszik. Ezzel nem él vissza, sőt, tudja, hogy olykor csak ő tudja hozni a meccseket. Meg is teszi.
Nincsenek már mellette azok a társak, játékosok és edzők, akik az ő játékát is irányították a maguk játékával (Iniesta, Xavi, a régi Busi), vagy taktikájával. (Bizonyos passzok csak ezektől ez emberektől jöttek az előre játékban, abban, amikor még jóval közelebb játszott a kapuhoz Messi.)
Valverde nincs azon edzői és emberi képességek birtokában, mint Guardiola. Ezt látni - még a kinevezés előtt - az elnökség feladata és felelőssége.
Van a másic Barca, amikor Messi sérült. (ezt sosem kívánom, sőt)
Még Neymár ittlétekor egy őszi sérülésnél látszott, nélküle is eredményes volt a csapat. Az elmúlt hetekben ugyanez történt, igaz, már szürkébb játékkal. A pályán lévőknek így már nem Messinek, vagy a rá formált játéknak kellett megfelelni. Van, aki ilyenkor egyénieskedik (még Coutinho is), mert hogy itt az ideje megmutatni, miért is van a Barcában. Van, aki csapatember marad (pl. Rakitic). Valverde ilyenkor kicsit jobban tudja érvényesíteni elképzeléseit, már amennyi van. Nem kevés az, csak ne feltétlenül Barca kompatibis, a keret, és a játék tradíciók szempontjából. Igaz, ekkor sem hoz idejében meghozott, az eredmény jelentősen befolyásoló döntéseket. (Guardiola van, hogy 3 formációt játszat egy mérkőzésen belül, ha azt kívánja meg a helyzet. Mert reagál, kezdeményez, irányít.)
Messi szerintem elfogadna egy olyan edzőt, aki irányítja őt, szakmai felkészültsége, emberi tulajdonságai alapján. A csapatnak nagyon kellene egy olyan edző, aki a fejekben képes rendet tenni (a világ legmagasabb, így kényelmes fizetései mellett/ellenére).
A korábbi Barcelona egyfajta feddhetetlenségben élt. Mindennek volt következménye, mert a közösség, és a klub emberi, sportemberi szempontból is nagyon erős volt. Kihágások, szabályszegések nélkül éltek, és tudtak a játékra koncentrálni. Szerették játszani, amit tudnak.
Mára jogosítvány nélkül vezető, bíróság elé állított védőnk a következő meccsen is játszani fog (játsszon is persze), az elnökség hibái miatt átigazolási időszakokból vagyunk kizárva. Igazolunk nagy szakmai és gazdasági deficittel, és egyes játékosok, amint kiszabadulnak ebből a kettősségből, megtáltosodnak. Mások végleg eltűnnek. Megváltozott a Barca, és ráadásul most két arcú. Sok jó játékossal, de számomra igen kérdéses, bizonytalan jövővel. Pár éve pl. egy Las Palmas - Barcelona meccs futballünnep volt, mer mindkét csapat játszott, tisztelte egymást, és szórakoztatta a közönséget. Emlékeim szerint talán egy szabálytalanság volt (les nem számít ide...). És a végén mindenki mosolygott. Még a vesztes is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zsono 2018.11.27. 13:57:23-kor.
Ez szerintem nem teljesen igaz. Tőlünk a legutóbbi példa amikor Gaymar ment el és mégis egy eredményesebb szezont produkáltunk utána. Pont Valverde-vel. De előtte távozott már Ibra, R10, Eto'o, Xavi stb.zola8787 írta:Szidhatjátok szegényt, de abba nem gondoltok bele, hogy egy csapat sem bírná el egy nagy sztár távozását. Ott a Real, CR nélkül gyengék.
Nyilván gond hogy a játék képe nem az igazi, sőt unalmas sokszor de az igazi probléma az, hogy a csapat már fejben sem erős. Iniesta távozása nem lehet ürügy az olyan meccsekre, pontvesztésekre, mint a Girona, Leganés, Bilbao, Betis elleni. 10 pontot buktunk ezeken a meccseken, 4-et hazai pályán.
Valverde-vel pedig a csapat a tavalyihoz képest kifejezetten visszalépett. Ez pedig ezzel a kerettel elfogadhatatlan. Nálam egyértelműen távozna a szezon végén, ha nem lesz 180, de legalább 90 fokos fordulat ezen a téren.
Szidhatjátok szegényt, de abba nem gondoltok bele, hogy egy csapat sem bírná el egy nagy sztár távozását. Ott a Real, CR nélkül gyengék.
Hiányzol Paulinho.
Hiányzol Paulinho.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Áthoztam...Sinya22 írta:Imádom,hogy valaki mindig mártírnak állítja be.A problémák nagy része az ő sara,ha tavaly annyira dicsérve volt,mert szűk kerettel hozta a meccseket,idén meg jobb kerettel is gázul játszunk,akkor a csúnya rossz szurkolóknak semmi nem jó. Verhetetlen érvek. Remélem tényleg hosszabbítanak vele,legalább heti másfél órám felszabadulna. Bízni lehet,hogy majd a 3. szezonjában nem szenvedés lesz,csak nem érdemes.
Egyetértek! Aki már tavaly kritikával élt vele szemben, az félreállt azon érvek mentén, hogy majd jövőre nézzük meg mi lesz, ha igazolhat olyanokat akiket Ő akar. Itt vagyunk látjuk, nem tetszik! Nem tragikusak az eredményeink, de ez önmagában nekem rettenetesen kevés.
Amióta Ernesto az edző nem szakadok szét, hogy megnézzem a meccseket: ha későn van a meccs, és fáradt vagyok vagyok, inkább alszom, ha van más program, lehet azt választom inkább.
Sok kritika érte Luchot, jogosak is persze, de akkor még egy Mise szentségével ért fel a egy meccs...

Borzasztó néha nézni ezt a játékot, és a frusztráció egyre érezhetőbb a játékosokon is. Ezek olyan dolgok, amiket nehéz észérvekkel alátámasztani, viszont ezáltal cáfolni sem lehet ugyanígy.
Valverde azt mondja hiányzik a szikra, hát szerintem is.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lucho első évében volt legalább koncepció. Valverde még azt sem képes eldönteni másfél év után sem, hogy 4-4-2-ben játsszunk vagy 4-3-3-ban, látványosan nem találja idén Messi helyét sem, mióta visszatért.
Az éjjel soha nem érhet véget!
A BL-re semmi esélyt nem látok jelenleg. Nincsenek nagyon jó meccseink, viszont van sok rossz és egy BL-ben elég egy rossz mérkőzés. Plusz idegenben valahogy nem megy igazán a csapatnak évek óta. Szerintem amit itt látunk az oda kevés lesz.geridoss írta:Jó neked, én jelenleg a bajnokságot sem látom tutira ilyen csapatszintű védelemmel.MatyiG írta: simán elképzelhetőnek tartom a triplázást is akár.
Kupa idén több a hiba, mint tavaly úgyhogy itt is lehetnek bőven gondok, plusz ugye januárban vannak a főleg kupafordulók, az akkori teljesítményen sok fog múlni.
Bajnokság, itt lehet keresnivalónk, egy jó Dembelével főleg, és azért a padon is van egy-két olyan játékos, aki még tud újat mutatni, ha szükség van rá.
Egyébként én pl Xaviban nem látom azt, hogy ő lenne a Barca számára a tökéletes edző a közeljövőben.Valahogy túl nyugodt személyiség, ő ehhez a poszthoz.
Én nem hiszem,hogy innen fölfelé vezetne az út,inkább lefelé. Tavaly legalább tényleg működött a védekezés(igaz sokszor szerencsénk volt,ami most meg nincs),idén ez sem. És nem a szép foci hiánya a legnagyobb baj,hanem az hogy novemberre már van 3 olyan pontvesztésünk(Girona,Bilbao,Betis) ami egyáltalán nem fér bele,akármennyire is veszítik a pontokat az ellenfelek. Pár éve pont ezért buktuk el a bajnokságot,mert otthon jöttek a pontvesztések az Alaves,Malaga stb csapatoktól. Aztán sokat értünk vele,hogy a Tico megvolt oda vissza,vagy a Real ellen 4 pont.
Ezeket a pontvesztéseket én nem formaingadozásnak tudom be,hanem hogy tényleg nincs semmilyen játékunk,ahogy Csaba is írta. Csak fel van pakolva folyamat ugyanaz a 9-10 ember,és majd lesz valami alapon játsszunk. Ez a keret (szerintem) bőven top3, és ez megy.
Nem mondom hogy semmit nem nyerünk idén,mert a bl-ben bármi történhet,de ha tippelnem kellene akkor nem leszünk bajnokok idén,mert a stabil teljesítmény nincs meg,a bl meccsekre akár oda is tehetik magukat,ahogy tették a spurs ellen. De ott amúgy is 1000 féle képpen alakulhat egy párharc.
Most azt hogy rotálhatna többet azt már kifejtettem párszor,most kihullott pár emberünk,kénytelen lesz. Várom a "Semedo/Malcom/Dembelé/Munir nem barca szintű " kommenteket a meccsek alatt,mert esetleg hirtelen nem tudnak majd top formát hozni
Bár Dembelé 10 percekkel is többet ér pár kirobbanthatatlan játékosunknál,szóval lassan megint új indokot kell keresni,miért is nem kezdő még mindig az egyik legveszélyesebb emberünk.
Ezeket a pontvesztéseket én nem formaingadozásnak tudom be,hanem hogy tényleg nincs semmilyen játékunk,ahogy Csaba is írta. Csak fel van pakolva folyamat ugyanaz a 9-10 ember,és majd lesz valami alapon játsszunk. Ez a keret (szerintem) bőven top3, és ez megy.
Nem mondom hogy semmit nem nyerünk idén,mert a bl-ben bármi történhet,de ha tippelnem kellene akkor nem leszünk bajnokok idén,mert a stabil teljesítmény nincs meg,a bl meccsekre akár oda is tehetik magukat,ahogy tették a spurs ellen. De ott amúgy is 1000 féle képpen alakulhat egy párharc.
Most azt hogy rotálhatna többet azt már kifejtettem párszor,most kihullott pár emberünk,kénytelen lesz. Várom a "Semedo/Malcom/Dembelé/Munir nem barca szintű " kommenteket a meccsek alatt,mert esetleg hirtelen nem tudnak majd top formát hozni

- MatyiG
- Adminisztrátor
Hát én sem tutira.geridoss írta:Jó neked, én jelenleg a bajnokságot sem látom tutira ilyen csapatszintű védelemmel.MatyiG írta: simán elképzelhetőnek tartom a triplázást is akár.

- geridoss
- Director del Fútbol
Jó neked, én jelenleg a bajnokságot sem látom tutira ilyen csapatszintű védelemmel.MatyiG írta: simán elképzelhetőnek tartom a triplázást is akár.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ja, nem így értettem. Pont erre gondoltam, hogy Paulával csak ezt lehetett játszani eredményesen, ő erre volt jó, másra nem. Most viszont Cou, Demb és Malcom van itt, akik többre lennének hivatottak a stabil játéknál, EV-nek ez meg már nem megy.Vidallal lehetne Paula szerepkörét pótolni, kicsit túlértékelt lett a brazil itt, nem volt akkora kunszt. Volt egy taktikai utasítása amit betartott.
Bár én még várnék vele, simán elképzelhetőnek tartom a triplázást is akár.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Vidallal lehetne Paula szerepkörét pótolni, kicsit túlértékelt lett a brazil itt, nem volt akkora kunszt. Volt egy taktikai utasítása amit betartott.MatyiG írta: Mondjuk ha ezt nézzük, nálunk élvezetesebb és eredményesebb focit az utóbbi másfél évben talán csak a City játszott, szóval nem széles a választék.
Be tudná más is.
Ez meg tök szubjektív, de pl szerintem nem igaz. Liverpool, Tham is élvezetes focit tolt, nem csak a city.
Bár kinek mi a szép, élvezetes ugye.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MatyiG
- Adminisztrátor
Ez az egyik, másik meg az, hogy ez a keret többre hivatott a stabilitásnál, mint amivel tavaly rendelkezett. Tavaly még belefért, mert egyrészt nem volt olyan mély, másrészt olyan erős a keret, mint most.Tavalyi játékkal szerintem idén is simán eredményesek lennénk, csak az meg nem tetszik a többségnek.
Paulinhóval lehetett tolni a tavalyi játékot, Coutinhóval, Dembélével és Malcommal viszont az nem megy már, én itt látom a problémát.
Mondjuk ha ezt nézzük, nálunk élvezetesebb és eredményesebb focit az utóbbi másfél évben talán csak a City játszott, szóval nem széles a választék.Ha ma látnád először ezt a csapatot mi olyat látnál ami miatt megtudnád kedvelni ezt a brigádot Messi zsenialitásán kívül?
- csababarca
Azért fogalmazzunk úgy, hogy amit tavaly kihagytak a csapatok ellenünk, azt most berúgják.
Mindkettő verzió torz képet tud adni a játékunkról.
Tavaly sem éreztem meggyőzőnek a játékunkat, lásd fentebb.
Nehéz kérdés, szezon közben nem biztos érdemes kirakni, de lehet megpróbálnám, ha az lenne a trend, mint esdig ebben a szezonban, hogy 2-3 meccs után szenvedünk egy arcpirító vereséget.
Mindkettő verzió torz képet tud adni a játékunkról.
Tavaly sem éreztem meggyőzőnek a játékunkat, lásd fentebb.
Nehéz kérdés, szezon közben nem biztos érdemes kirakni, de lehet megpróbálnám, ha az lenne a trend, mint esdig ebben a szezonban, hogy 2-3 meccs után szenvedünk egy arcpirító vereséget.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Persze tudom én is , hogy túlzás amit írtam. De ha belegondolsz azt hiszem a Barcának van a legértékesebb kerete illetve a fizura is itt megy a legtöbb(mondjuk erről Valverde nyilván nem tehet). Ehhez képest a játék mióta itt van élvezhetetlen. Te is tudod , hogy tavaly is rém unalmas meccseink voltak 90%ban, de az eredmények jöttek az igaz. Idén a játék képe ugyan az , csak kevésbé vagyunk szerencsések mint tavaly. A regisztrációd dátumából ítélve te is akkor szeretted meg a csapatot amikor a játék volt elképesztő, de a tripla még a kanyarban sem volt. Lehet, hogy már előtte is szeretted ezt nem tudhatom, de a lényeg , hogy a mutatott játék szeretteti meg az emberrel a csapatot, nem feltétlen az eredmények. Ha ma látnád először ezt a csapatot mi olyat látnál ami miatt megtudnád kedvelni ezt a brigádot Messi zsenialitásán kívül?MatyiG írta:Bőven túlzás a 300 perc, csak nem abba az irányba.
Annyira mégsem ült bele a jóba, előző szezonban sem a Liga, sem a BL nem lett meg, illetve Neymar elment, miután számolt vele, ehhez képest 3 vereséget szenvedtünk tavaly.
Kicsit azt érzem, lassan minden szennyest EV-re dobunk. Ha kezd X és Y, az a baj, hülye Ernő. Ha nem kezd X és Y, miért nem kezdenek, hülye Ernő.
Persze nem azt mondom, hogy milyen jó edző, de bőven túlzás már az, hogy mindenért ő hibás, és olyat is az ő nyakába varrunk, ami nem is létezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dinnyesz 2018.11.26. 15:20:01-kor.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
Nagyjából egyetértek mindennel, meg őszintén már én is kiadnám az útját neki.csababarca írta:Nincs játékunk Matyi, ez a probléma.
A többi dolog ebből adódik.
Itt van másfél éve de nincs fazonja a csapatának. Nem értem mit akar játszatni, mi az elképzelése.
Persze nem értek hozzá, de a többi edzőnél aki egy évnél tovább volt itt láttam.
Nála nem.
Csapatösszerakása is tök random, nincs összefüggésben a meccseken leadott teljesítményekkel.
De mondom, a legfőbb baj az identitás (legyen az tiki taka, kontra, stabil játék, ívelgetés, beadások) teljesen hiányzik, nem alakult ki.
És megunt a nyelv kérdése:D úristen, nyilván nem hozunk olyan edzőt aki nem beszéli a nyelvet, ennyire nem hülyes Barto sem. De itt meg nagy megfejtésként, bölcseletként érveltek vele, meghalok
Viszont tavaly volt fazonja a csapatnak, a stabilitás, de az meg nem tetszett senkinek sem. Úgy érzem azért ilyen semmilyen a játékunk,mert bele akarjuk kényszeríteni, hogy egy látványos focit játszó csapat legyünk, amire meg ő nem a megfelelő edző. Tavalyi játékkal szerintem idén is simán eredményesek lennénk, csak az meg nem tetszik a többségnek. Ez van.
- csababarca
Nincs játékunk Matyi, ez a probléma.
Itt van másfél éve de nincs fazonja a csapatának. Nem értem mit akar játszatni, mi az elképzelése.
Persze nem értek hozzá, de a többi edzőnél aki egy évnél tovább volt itt láttam.
Nála nem.
Csapatösszerakása is tök random, nincs összefüggésben a meccseken leadott teljesítményekkel.
De mondom, a legfőbb baj az identitás (legyen az tiki taka, kontra, stabil játék, ívelgetés, beadások) teljesen hiányzik, nem alakult ki.
És megint a nyelv kérdése:D úristen, nyilván nem hozunk olyan edzőt aki nem beszéli a nyelvet, ennyire nem hülye Barto sem. De itt meg nagy megfejtésként, bölcseletként érveltek vele, meghalok
pláne hogy tévesen.
Nála nem.
És megint a nyelv kérdése:D úristen, nyilván nem hozunk olyan edzőt aki nem beszéli a nyelvet, ennyire nem hülye Barto sem. De itt meg nagy megfejtésként, bölcseletként érveltek vele, meghalok

- MatyiG
- Adminisztrátor
Bőven túlzás a 300 perc, csak nem abba az irányba.
Annyira mégsem ült bele a jóba, előző szezonban sem a Liga, sem a BL nem lett meg, illetve Neymar elment, miután számolt vele, ehhez képest 3 vereséget szenvedtünk tavaly.
Kicsit azt érzem, lassan minden szennyest EV-re dobunk. Ha kezd X és Y, az a baj, hülye Ernő. Ha nem kezd X és Y, miért nem kezdenek, hülye Ernő.
Persze nem azt mondom, hogy milyen jó edző, de bőven túlzás már az, hogy mindenért ő hibás, és olyat is az ő nyakába varrunk, ami nem is létezik.
Na az egyetlen dolog ami igazolja a "munkáját", hogy egyre több a sérült
Suarez is kidőlt szépen. Azért az is szépen látszik, hogy leginkább azok dőlnek akiket nem képes letenni a padra. Csak majd ilyenkor jön az, hogy akik játszanak helyettük nem tudják azt a szintet hozni amit kell mert a cserepadnak van összesen 300 perc a lábában, de lehet az már túlzás is. És jön majd a kritika a játékosok irányába , hogy nem Barca szint stb. Aki innen nem Barca szint az Valverde. Ha belegondolok , hogy az elmúlt 1,5 évben amióta itt van mit addot ő nekünk arra jutok, hogy leginkább semmit. Igaz, hogy volt 1 duplája, de ha valaki azt mondja Pepre , hogy beleült a jóba akkor Ernőre mit mond??:D

Pech, h németül is beszélFecooo írta:Elkéstél, bőrtangásnak állvisca el barca írta:na jó, leírom.
wengerre gondoltam.
szép focit tolt világ életében, és ez itt ugye alapkövetelmény. játékosanyag is lenne hozzá, nem kis rutinja van és jelenleg nincs csapata sem. valverdénél biztos nem lenne rosszabb... télen csont nélkül hoznám, bár sztem nem lesz itt edzőváltás, nincs is napirenden a kérdés, sőt hosszabbítani akarnak ernővel...

Én is jó edzőnek tartom, hülye volt, h beleszürkült az Arsenalba, amikor látta, h esélytelen anyagilag felvenni a versenyt többiekkel.
Mondjuk tényleg szó nincs semmiféle edzőváltásról, ha hosszabbítananak EV- vel, akkor nem a jövő év lesz, amikor leszokom az alkoholról.
Szerk: olasz - onnan tudom, h sokat nézegettem, h kik beszélnek legtöbb nyelven foci világában, asszem Mhitarjan a csúcs, 7 v 8 nyelven beszél.
- hajnesz
- Entrenador del Barça
geridoss írta:A jelenlegi választékból messze ő lenne a legalkalmasabb edző. Én is ott tartok már, hogy mindegy ki, csak ne EV. Ha tényleg hosszabbítanak vele, én kiugrom az ablakon.
Szerk.: Francia, angol, német, spanyol, és mi az ötödik?