Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leirtad a lenyeget a hozzaszolasodban, hogy miert is nem neki kellene jatszania jelen pillanatban.S.Agüero írta:Szerintem meg nem.Legalább akkora fék a csapatnak a folyamatos kezdőkénti játszatása, mint a sokat bírált Xavi.
Még mindig rohadt hasznos tud lenni nekünk Busi a labdakihozataloknál, letámadásnál, de az tény, hogy már nem annyira, mint régen, mert nem azt a focit játsszuk sokszor.
Masch most annyival jobb nála azon a poszton, hogy ritkábban veszt labdát, egyébként nem sok különbséget vélek felfedezni, mikor a posztján játszik a Kisfőnök.
De hogy fék lenne, az túlzás szerintem.
Kár, hogy sokan csak annyit látnak benne, hogy leadja a legközelebbinek, meg tutyi-mutyi.
Sajna, elég nagy divat lett szidni.
Szerintem meg nem.Legalább akkora fék a csapatnak a folyamatos kezdőkénti játszatása, mint a sokat bírált Xavi.
Vermaelen!S.Agüero írta:Mondj egy olyan játékost, aki nem vesztett legalább 5 labdát a szezon során...
lehet, hogy más is vesztett, de egy védekező középpályásnál ez hatványozottan gáz.S.Agüero írta:Mondj egy olyan játékost, aki nem vesztett legalább 5 labdát a szezon során...Mascherano írta:Rengeteget hibázott a Depor ellen,pedig neki kellene a motornak lennie. Ebben az idényben sajna nem tudom megszámolni egy kezemen hányszor vesztettük el a labdát miatta
Mondj egy olyan játékost, aki nem vesztett legalább 5 labdát a szezon során...Mascherano írta:Rengeteget hibázott a Depor ellen,pedig neki kellene a motornak lennie. Ebben az idényben sajna nem tudom megszámolni egy kezemen hányszor vesztettük el a labdát miatta
de ma nem volt különösebb problémám vele.
Helyenként csúszott-mászott a labdáért, amikor kellett a fejét is használta végre.
Rövidebben: helyenként végre azt láttam tőle, amit egy védekező középpályástól várok. Akaratos, labdaszerzésre irányuló játékot. A hülyeségeit pedig ha levetkőzné, akkor nem is lenne különösebb probléma a posztján...örülnék neki, ha kikapcsolná a "random pause" módot, mert eszméletlen, hogy néha különösebb ok nélkül megáll és megvárja míg fel nem rúgják, vagy el nem veszik tőle a labdát...
Ez most komoly?danianevem írta:Ritkán dicsérem (), de ma nem volt különösebb problémám vele. Helyenként csúszott-mászott a labdáért, amikor kellett a fejét is használta végre. Viszont örülnék neki, ha kikapcsolná a "random pause" módot, mert eszméletlen, hogy néha különösebb ok nélkül megáll és megvárja míg fel nem rúgják, vagy el nem veszik tőle a labdát...
Érdekes, hogy pont most írod, nem volt kiemelkedő meccse, volt pár eladott labdája is, bár előre játékban kiosztott megint néhány szép labdát, kár hogy a fineszes megmozdulásoknak közel a fele labdavesztéssel végződött.danianevem írta:Ritkán dicsérem (), de ma nem volt különösebb problémám vele. Helyenként csúszott-mászott a labdáért, amikor kellett a fejét is használta végre. Viszont örülnék neki, ha kikapcsolná a "random pause" módot, mert eszméletlen, hogy néha különösebb ok nélkül megáll és megvárja míg fel nem rúgják, vagy el nem veszik tőle a labdát...
Ez mondjuk igaz, de szerintem sokan Mascheranora tippeltek volna, vagy valamelyik belsővédőre.Nagy baj lett volna, ha Valdés/Bravó, vagy Suarez/Messi szerzi vissza. Ezért fizeti a klub elsősorban őt... Az elegancia és az intelligencia csak bónusz...
Nagy baj lett volna, ha Valdés/Bravó, vagy Suarez/Messi szerzi vissza. Ezért fizeti a klub elsősorban őt... Az elegancia és az intelligencia csak bónusz...Erxy írta:a 2014-es naptári évet tekintve ő szerezte vissza a legtöbb labdát a keretből.Yokozuna írta: Még ha labdát szerezne, de ilyet nem látunk már tőle csak két meccsenként egyszer.
Az nem baj, őt pécézte ki.Erxy írta:a 2014-es naptári évet tekintve ő szerezte vissza a legtöbb labdát a keretből.Yokozuna írta: Még ha labdát szerezne, de ilyet nem látunk már tőle csak két meccsenként egyszer.
Azt a kutya fáját! Hogy képes ilyenre? Adjuk el gyorsan!Egyébként csak álldogál középen, kéri a labdát, hogy gyorsan leadhassa.
a 2014-es naptári évet tekintve ő szerezte vissza a legtöbb labdát a keretből.Yokozuna írta: Még ha labdát szerezne, de ilyet nem látunk már tőle csak két meccsenként egyszer.
A Mascherano-s résszel egyetértek. Nem lenne szükségünk igazán se Vidalra se Pogbara, ha az argentínnak "odaadnák" azt a posztot. Nyilván nem egy az egyben ugyanazon a szinten lennének, de nem is feltétlen kell. A franciával kapcsolatban inkább a mentalitása miatt aggódnék. Őt tényleg "be kellene törni". Talán ez az egyetlen komoly hibája. Busi ebben jobb nála, bár a képességeivel alapvetően neki sincs gond, de évek óta elmarad attól, amit igazán tud.Pampalini írta: Vidal a sérülése óta formán kívül játszik, és az ő szerepkörét egyébként is Mascherano kiválóan eljátsza.
Pogba viszont más tészta, ő nagyon jó vétel lenne, de 60 millió alatt szerintem esélytelen lenne a megszerzése (bár, ha Suárez 80 volt, akkor Pogba is simán lehet annyi, vagy még több).
Vidal a sérülése óta formán kívül játszik, és az ő szerepkörét egyébként is Mascherano kiválóan eljátsza.barca0000 írta:Igazad van Pogba és Vidal nagyon jó játékosok ha menne Busquets (én nem adnám el) én is szívesen megnézném őket csak az a baj hogy ezt a két játékost nagyon áron felül tudnák csak megvenni. A másik kérdés hogy vajon nincs valahol egy olyan játékos mint Yaya ? Azt azért nem kell elfelejteni hogy Yaya anno 10 millióért jött és akkor ö is elég névtelen játékos volt, de nem volt rossz sőt kb a második évébe már remek teljesítményt nyújtott.barca0417 írta:Van azért Yayán kívül is olyan középpályás aki tud védekezni és építkezni is magas szinten. Ott van Pogba vagy Vidal is. én őközülük is bármelyiket elnézném Busi helyén ha arról van szó. Csakhát a Juve nem túl szimpatikus itta fórum 90%ának ezért gondolom le leszek hurrogva. De a véleményem ez.