Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húh hát ez nem jó hír igaz nem vagyok orvos de akkor is csúnyának hangzikCsak a Barca! írta:A sporton annyit írnak, hogy poszt-traumás gyulladás van a jobb lábában és ma nem tudott együtt edzeni a csapattal, de a súlyosságáról nem írnak semmit.Varga Tamás írta:Lehet tudni valamit Carles sérüléséről? Ha valaki tud valamit, megoszthatná velünk.
Kössz!
A sporton annyit írnak, hogy poszt-traumás gyulladás van a jobb lábában és ma nem tudott együtt edzeni a csapattal, de a súlyosságáról nem írnak semmit.Varga Tamás írta:Lehet tudni valamit Carles sérüléséről? Ha valaki tud valamit, megoszthatná velünk.
Kössz!
Szerintem nem túl komoly. Akkor nem tudta volna olyan fürgén elhagyni a pályát. Lehet, hogy csak egy kisebb húzódás vagy valami hasonló. De a görögök ellen már lehet pihentetni, mert megvan a továbbjutás.torrentkiller írta:Nem lehet tudni hogy mi történt vele amiért le kellett hozni??? Remélem nem sűlyos
Ez nagyon igaz! Puyol, Xavi, Iniesta alppillérei a Barca-nak, lehet őket kritizálni (bár én nem tenném!!), de ők szimbólumok és kész. Ennyi!Xavinho írta:Ki nem állhatom az olyan "divatdrukkereket" ,akik csak akkor barcások,amikor BL-t nyer a csapat, akiknek még Oleguer is kiváló játékos,amikor győzünk, amikor meg szenved a csapat,akkor meg elküldenék még azokat is,akik a legrégebben a klubbnál vannak(Xavi,Puyol). Azon a szerencsétlen majmon meg csak röhögni tudok és szívből szánom,aki Puyolra azt mondja,h tehetségtelen. Érdekes,h akárki vt az edző, akárki vt az elnök, Puyol meg Xavi mindig a kezdőben vtak.Ha azt hiszik itt páran,h ők jobban értenek a focihoz,mint a Barca volt és mostani szakemberei, akkor mutassanak hasonlót és aztán jártassák a szájukat! Nevetséges,h ilyen hozzászólások is bekerülnek egy Barca-fórumba...
Miatta?Ő volt egyedül fent a pályán,ugye?Nem az impotens,semmit nem mutató támadósorunknak köszönhető,hanem Puyolnak?Okos.roni9310 írta:én emlékszem nem is 1re.. pl a királykupábol miatta estünk ki ha nem emlékeznél....Cheesus írta: 2. "Egyre több gólt kapunk róla" - A meccsek 80%-át tudom csak nézni, de kirívó esetre nem emlékszem!
én emlékszem nem is 1re.. pl a királykupábol miatta estünk ki ha nem emlékeznél....Cheesus írta: 2. "Egyre több gólt kapunk róla" - A meccsek 80%-át tudom csak nézni, de kirívó esetre nem emlékszem!