Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazad van Pogba és Vidal nagyon jó játékosok ha menne Busquets (én nem adnám el) én is szívesen megnézném őket csak az a baj hogy ezt a két játékost nagyon áron felül tudnák csak megvenni. A másik kérdés hogy vajon nincs valahol egy olyan játékos mint Yaya ? Azt azért nem kell elfelejteni hogy Yaya anno 10 millióért jött és akkor ö is elég névtelen játékos volt, de nem volt rossz sőt kb a második évébe már remek teljesítményt nyújtott.barca0417 írta:Van azért Yayán kívül is olyan középpályás aki tud védekezni és építkezni is magas szinten. Ott van Pogba vagy Vidal is. én őközülük is bármelyiket elnézném Busi helyén ha arról van szó. Csakhát a Juve nem túl szimpatikus itta fórum 90%ának ezért gondolom le leszek hurrogva. De a véleményem ez.
danianevem írta:
Ha már szerepkörök: a Realnál valóban működik a dolog, de ebből nem következik, hogy "lejárt" az ideje a csak irányítani/védekezni tudó játékosoknak. Ott van példának Matic, akit aligha neveznék jól szervező játékosnak, de mondhatnám akár Fábregast is, ő meg leginkább a kreativitásából és játékintelligenciájából él meg, nem a komplex mezőnymunkából.
Ne legyél negatív, például én is szívesen látnám ezt az erőgépet nálunk, a középpályán.barca0417 írta:Van azért Yayán kívül is olyan középpályás aki tud védekezni és építkezni is magas szinten. Ott van Pogba vagy Vidal is. én őközülük is bármelyiket elnézném Busi helyén ha arról van szó. Csakhát a Juve nem túl szimpatikus itta fórum 90%ának ezért gondolom le leszek hurrogva. De a véleményem ez.
Valóban pontatlanul fogalmaztam meg, de arra akartam utalni, amit írtál. Védekezni és támadni is tudó középpályásra, amolyan box-to box játékosra. Nálam ez Yayan kívül Strootman a mostaniak közül, ezért is írtam őt.csababarca írta:Yayan kívül nem is igazán van ilyen most. De ő meg nem szimpla erőember, hanem a modern középpályás tökéletes megtestesítője.
Semmi szükség ma már csak védekezni,vagy csak támadni tudó középpályásokra, ez lejárt már.
Lásd real, bocs hogy őket említem,de ma ők az etalon.
Ezzel meg szinte teljesen egyetértek, csatárnak sem véletlenül nem egy Mandzukic stílusú sima centert vettünk, középpályára is olyan ember kell, aki rombolás mellett építkezni is jól tud. Ott van Masch is amúgy, igazi vérbeli pitbull, de a hosszú labdái élményszámba mennek, nem lehet róla elmondani, hogy csak leadja a legközelebbi embernek - PSG elleni meccsen Messi gólja előtt is mekkora lasztit adott. Úgyhogy ha ESETLEG Busi távozna is - kétlem -, akkor sem egy romboló kell csak a helyére, hanem egy komplexebb játékos.csababarca írta:...
Ezzel meg nem egészen értek egyet, tényleg hasonlóak, de nekem az eddigi pár meccs alapján Samper kicsit agresszívabban védekezőnek tűnt, és direktebbnek a támadásokban. Persze hasonló a stílusuk, de azért nem egymás klónjai..S.Agüero írta:Vicces, hogy mindenki Sampert akarja Busi helyett, mikor ugyanazt játssza ő is, mint Busi, szóval vele semmi változás nem lenne...![]()
Messze-messze nem érett még a kezdőcsapathoz.MessiCesc írta:Vagy neki vagy Xavinak maradni kell. De szigorúan csak csereként, és Sampert ha felhozzuk játszatni orrba-szájba.
Lehet, hogy nagyon hasonló a stílusa Busquets-hez, de ez alapvetően nem baj. Busival sem lenne semmi baj, ha azt a teljesítményt hozná, amit régebben.S.Agüero írta:Vicces, hogy mindenki Sampert akarja Busi helyett, mikor ugyanazt játssza ő is, mint Busi, szóval vele semmi változás nem lenne...![]()
Akkor már inkább egy Verratti, vagy mittudomén.
Verratti teljesen más stílus,gyors, fordulékony, jól passzol, előre is tud focizni.danianevem írta:
A Samper gondolatmenettel egyetértek, hatalmas a potenciál benne, de talán még nem kellene a kezdőben látni, az európai elit másabb hadszíntér, mint a Segunda Division. Valamint osztom S.Agüero véleményét, a Busquets - Samper csere nem hozna különösebb változást játékstílusban. Ugyanez igaz Verrattira is, ráadásul ő még csak nem is vkp...
Szóval utóbbihoz inkább egy "igazi" erőemberre lenne szükség, mint amilyen Yaya volt. De ilyen stílusú játékos meg nem igazán van a piacon, legfeljebb egy feltörekvő német vagy belga ifi, illetve talán Strootman mozdítható (a hollandot szívesen látnám, de Gündoganhoz hasonlóan egy elég komoly sérülésen van túl, meg Van Gaal miatt a Unitednak nem kis előnye van).
Nem nagyon értem , hogy mi ez a Samper őrület itt... Oké tehetséges a srác meg minden de 2-en is előtte vannak a sorban és nem jogtalanul. Jövőre is a maximum az lesz , hogy elmegy valahova kölcsönbe és ez így is van rendjén . Eddig nem mutatott semmi olyasmit ami indokolná , hogy akár 2 meccsen zsinórban kezdjen az A-ba.MessiCesc írta:Vagy neki vagy Xavinak maradni kell. De szigorúan csak csereként, és Sampert ha felhozzuk játszatni orrba-szájba.
30-40 millióért drága mulatság lenne azért egy jobboldali kp leigazolása.Chino írta: Ami Cuadradot illeti én támogatnám, ha Alves és Montoya is pattanna. Sok lehetőség nyílna.
Ezt a hírt amúgy angol lapok is lehozták, ennek ellenére én sem tartom valószínűnek.Zozzy 5 írta:
abban az esetben egyértelműen támogatnám a transzfert, ha új vezetőség által támogatott új edző új elképzelései érdekében történne, megalapozva egy új korszakot. de annak sok értelme nincs, hogy a félmegoldás LE és Zubi elköltik a háromnegyedét Cuadradóra meg Mathieu ikertestvérére...
amúgy a realitás az, hogy ebből télen semmi nem lesz, és örüljünk, ha egyáltalán nem tiltanak el, de amúgy valszeg elfognak...