Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
d
Entrenador del Barça

2011.02.23. 14:28:26

Persze ez részben Guardiola sara is, de azért valljuk be, hogy egész évben nem sokat mutattak a tartalékos játékosok, és sokszor bizony nem is olyan könnyen mennek azok a bajnokik, amikre gondolhatná az ember, hogy tartalékosan is fel lehetne állni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.23. 13:47:55

Az alapcsapat minden tagjánál fennáll a sérülés veszélye, mert eddig is az összes meccs 90%-án pályára léptek már. Ez az eredménye annak, amit már régóta szajkózunk, hogy cserélni, pihentetni kell a játékosokat. Addig hajtja őket Pep, amíg tényleg ki nem purcannak. Amatőr hiba.

Súlyos gondok lehetnek a csapatnál, hiszen most kezdődik igazán a szezon, a tavasz a kupahajhászásról szól és ha pont akkor esnek ki a kulcsemberek, akkor bizony az addig nagyszerű esélyeink romlani fognak minden sorozatban. Nagyon hosszú a szezon és már múlt nyáron látszott, hogy rövid a keret, kicsi a padunk, az elsőcsapattal három fronton nem lehet hullámvölgyek, sérülések, eltiltások nélkül végigmenni!
Kép
Kép
Kép
sneco7
Capitá del Barça

2011.02.23. 12:41:23

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

Na már csak az hiányzik,hogy ő is kiessen 1-2 hétre. Szerencsére ez még nem komoly,de neki se ártana (ártott volna) néha pihenni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.22. 20:36:56

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.21. 17:43:09

Fecooo írta:a zsenink szólója

vki azt mondta, h Messi esetében sosincs meg az az érzés, h egy-egy megmozdulása után káromkodjunk, h ilyen nincs... sztem pedig van ilyen is ;)
egyébként csípem ezt a két kommentátort óriási figurák.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.21. 17:35:48

Hány kell még Fecooo?
:D
Te számolgatod. :D :P
7 ugye? :roll:
Meglesz az 56 amit tippeltem. :wink:
Ezt szeretem Messibe, h még ha rosszul is játszik benne van a gól. :)
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.21. 13:34:07

a zsenink szólója

vki azt mondta, h Messi esetében sosincs meg az az érzés, h egy-egy megmozdulása után káromkodjunk, h ilyen nincs... sztem pedig van ilyen is ;)
felician333
Barça B

2011.02.20. 23:31:44

csababarca írta:
geridoss írta:
Csak voltak bizonyos szituációk, amikor többre ment volna vele a csapat, ha passzol. Nem passzolt.

A csapat azzal ment volna többre, ha nem passzolgatunk a 16oson belül, hanem vállalkoznak többen.
Majdnem a tögyimötyi lett a vesztünk, Messi legalább próbálkozott valami mással is.

Az egyenlítés utáni szakasza a meccsnek brutális volt tőle.

Az a baj,hogy akkora elvárásokat támasztatok Messi elé,hogy az már túlzó.
Rosszul játszott? Mihez képest. Magához képest közepeset nyújtott, de a csapat egészét tekintve viszont jól játszott.
Mondjuk ezeket a túlzóelvárásokat ő harcolta ki magának a káprázatos,évek óta tartó játékával, tonnaszámra lőtt góljaival.
De kezeljük már helyén a dolgokat :roll:
Igenis,egy Messi vállaljon bátran többet, mert ő meg tudja csinálni. És igenis, a 16oson belül már ne az legyen a cél,hogy egy passzal még két bilbaóit átverjenek,hanem,hogy a ketrecbe kerüljön a labda. Ha jól tudom,még mindig gólokkal lehet meccset nyerni.
Állandóan ez a passzolgatás itt sok embernek a mániája, de ma is rúghattunk volna 4-5 gólt simán, ha Pedro,Villa,Iniesta egy kicsit bátrabb.

Lehet jönni lehurrogni, már megszoktam.
természetesen messi vállaljon annyit,amennyi belefér,de nem egy és nem két szituációban ordítottam magamban,hogy passzoljon már.kicsit önzőnek tűnt,a gólját leszámítva az egész meccsen ezt figyeltem meg.nem lehurrogás,nem túlzó elvárás,csak véleményem szerint nagyon sok helyzetben magáért játszott(a góljáért) és nem volt a csapat hasznára az önzőzéssel.imádom messi játékát,magát messit,ezért is nem akarom-és szerintem sokan vannak még így-hogy átessen a ló másik oldalára.
„Kubala László az 50-es években nagy legendája volt a Barcelonának. Azt is tudom, hogy hét törzs egyesüléséből lettetek egy erős nemzetté. Ugyanezt kell tennie a világ többi országának is, így lehet igazán megerősödni. I love Hungría." Jimmy Jump-a magyarokról
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.20. 23:30:52

Andris írta:Azt néztem egyébként, hogy a lövései tök erőtlenek. (azokat leszámítva amiket ma kiküldött a stadionból) Majd figyelem még, eddig ez annyira nem tűnt fel.

Tud azért ő erősen is lőne, ragasztott már nagy gólokat, amik igen erősek voltak. De nála fontosabb a helyezés, erre megy rá inkább, mintsem,hogy minél erősebbet rúgjon a bogyóba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.20. 23:27:50

amúgy továbbra is azt mondom, hogy messinek semmi keresnivalója középen!!! érdekes de a széleken sokkal többet találkozik a labdával és a gyorsaságát is jobban kitudja ott használni!!
Andris
Adminisztrátor

2011.02.20. 23:25:20

Sétálgat, nézelődik. Labdákat veszít, önző. Teljességgel kedvetlen.

Aztán bejött az a kis(kis? :lol: ) cselsorozat, s bár nem adták meg a sima büntetőt, megadta neki az önbizalmat a további szakaszra.

Nagy nála a visszaesés, csak épp még így is jobb a legtöbb csatárnál a világon. Majd kikeveredik ebből, volt már nála ilyen hónap, két hónap..

Azt néztem egyébként, hogy a lövései tök erőtlenek. (azokat leszámítva amiket ma kiküldött a stadionból) Majd figyelem még, eddig ez annyira nem tűnt fel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.20. 23:24:40

Második félidőre feljavult a játéka, de akadtak ott is hibák!Remélhetőleg elindul a helyes úton, szükség van egy jó Messire,de sajnos ma az első kb 65 perc nem volt az igazi!
Kép
Kép
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2011.02.20. 23:21:11

az első félidőben nagyon enervált volt, a labda nélküli mozgást nem vitte túlzásba, a rossz helyezkedéséből adódóan nem igazán találkozott a labdával, amikor pedig hozzá került a labda nem nagyon találta a ritmust...
a második félidőre szépen felfejlődött, sokkal jobban akart, ez meg is látszott a játékát, meg lehetett találni a labdákkal mert egyfolytában próbált magát üresbe játszani...
a góljának nagyon örültem, mentálisan sokat fog ez neki jelenteni! ;)
Varatrix
Director del Fútbol

2011.02.20. 23:20:35

Én imádom meg minden, de nem sorolnám a jól teljesítők közé. gyenge volt, de ő döntött. Ennyi.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Capon
Llegenda del Barça

2011.02.20. 23:16:15

Kicsit el öntözte a meccset haragudtam is rá picit, de aztán tovább nézve a mérkőzést látni lehetett rajta mind a fizikai mind a mentális fáradságot. 1-1 után ő is rákapcsolt kiadott magából mindent, a végén már a seggén vette a levegőt és utolsó erejéig küzdött.
Bár nem volt jó nézni a játékát a mérkőzés első 70 percében (mert végig Xavi helyén játszott már megint :evil: :evil: ) mégis küzdött ahogy tudott és ezért maximálisan jár neki a tisztelet. Ha nem ennyire fáradt mentálisan egész biztos hogy sokkal jobb megoldásokat választott volna a mérkőzésen.
=D>
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.20. 23:07:31

geridoss írta:
Csak voltak bizonyos szituációk, amikor többre ment volna vele a csapat, ha passzol. Nem passzolt.

A csapat azzal ment volna többre, ha nem passzolgatunk a 16oson belül, hanem vállalkoznak többen.
Majdnem a tögyimötyi lett a vesztünk, Messi legalább próbálkozott valami mással is.

Az egyenlítés utáni szakasza a meccsnek brutális volt tőle.

Az a baj,hogy akkora elvárásokat támasztatok Messi elé,hogy az már túlzó.
Rosszul játszott? Mihez képest. Magához képest közepeset nyújtott, de a csapat egészét tekintve viszont jól játszott.
Mondjuk ezeket a túlzóelvárásokat ő harcolta ki magának a káprázatos,évek óta tartó játékával, tonnaszámra lőtt góljaival.
De kezeljük már helyén a dolgokat :roll:
Igenis,egy Messi vállaljon bátran többet, mert ő meg tudja csinálni. És igenis, a 16oson belül már ne az legyen a cél,hogy egy passzal még két bilbaóit átverjenek,hanem,hogy a ketrecbe kerüljön a labda. Ha jól tudom,még mindig gólokkal lehet meccset nyerni.
Állandóan ez a passzolgatás itt sok embernek a mániája, de ma is rúghattunk volna 4-5 gólt simán, ha Pedro,Villa,Iniesta egy kicsit bátrabb.

Lehet jönni lehurrogni, már megszoktam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2011.02.20. 23:20:36-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
...AC...
Barça B

2011.02.20. 23:04:29

Bezzeg ha minden 2. szólójából lett volna gól (ahogy általában), nem lennél dühös rá.
Látta, hogy a passzolgatással nem megy, mert ott tömörülnek, hát gondolta megoldja egyedül. Én örültem is, ez a meccs végre olyan messis volt. Már csak a szólók befejezése hiányzott. De ami késik nem múlik Wink
Erről van itt szó. Végre nem a 2. sorban helyezkedett hanem ment fel az elsőbe középre és rögtön jött a gól. Guardiola a hibás h ott játszatja, remélem nézte vki a meccset a stadion tetejéről és észrevette ugyanezt amit most ugatok, és elmagyarázza guardiola-nak, hogy az Arsenal ellen elől kell lennie, mert az osztogatásra ott van iniesta meg xavi.
Deus
Boixos Nois

2011.02.20. 23:04:18

Nekem az a bajom Messivel, hogy elegem van az önzésből. Nem egyszer volt olyan helyzet, hogy mások tök 100% -os ziccerben voltak, mégis lecselezi magának a labdát, és persze el is puskázta a helyzetet.

Persze volt egy két olyan solo -ja, amire nem haragszom, de voltak olyanok is amelyek tök felesleges volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.02.20. 23:05:13-kor.
KépKép
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.20. 23:02:50

geridoss írta:Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.
:shock:

Pont annyi vállalt amennyit kellet. Nagyon régóta láttam ennyire tarthatatlannak 4-5x az egész védelmet romba döntötte.
Persze ez csak a bilbao gól utáni időszakra igaz ez. Némi pontosság és gyilkos ösztön kellet volna még.
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.20. 23:01:05

torrentkiller írta:
geridoss írta:Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.
Bezzeg ha minden 2. szólójából lett volna gól (ahogy általában), nem lennél dühös rá.
Látta, hogy a passzolgatással nem megy, mert ott tömörülnek, hát gondolta megoldja egyedül. Én örültem is, ez a meccs végre olyan messis volt. Már csak a szólók befejezése hiányzott. De ami késik nem múlik :wink:

Én egy szóval nem mondtam, hogy dühös vagyok rá :roll:
Csak voltak bizonyos szituációk, amikor többre ment volna vele a csapat, ha passzol. Nem passzolt. Kész, ennyi. Nincs "harag" . :wink:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.20. 22:58:17

Szép volt Messi! Ez a gól jó alap arra, hogy végre megint felemelkedj! Muszáj lesz, mert össze kell kapni a csapatot!
Kép
Kép
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.02.20. 22:58:03

Látta, hogy a passzolgatással nem megy, mert ott tömörülnek, hát gondolta megoldja egyedül. Én örültem is, ez a meccs végre olyan messis volt. Már csak a szólók befejezése hiányzott. De ami késik nem múlik :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Barca_10
Entrenador del Barça

2011.02.20. 22:56:34

Valaki elmagyarázhatná végre neki,hogy ez a Barcelona és ő nem Nyálgép7... :roll: :evil:
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.20. 22:54:28

Komolyan definiálnám a mai meccse után neki a "passz" és "csapatjáték" fogalmakat.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Deus
Boixos Nois

2011.02.20. 10:55:47

MessiFan írta:Ühüm..
Hát én kérek elnézést hogy komolyan vettem ezt a smileyt: :evil:
nem gond, az az ördögfej is a szarkazmus része volt. :P

nade ez már OFF
KépKép
Válasz küldése