Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:05:04

maki írta:
Tocy írta:Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Hát, azért attól egy "csöppet" messze van... :D
Annyira nincs messze, a jobb és bal hátvédek nem a legjobbjuk a posztjukon, illetve mondjuk 1 középpályás :twisted: Na meg elölről hiányzik Messi :wink:
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 19:01:08

Mihu írta:
Tocy írta:Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Hát azért tudnék én olyan játékosokat mondani, akik egyénileg jobbak, mint az ugyan azon a poszton játszó spanyol playák :wink:

Szerk: De ha kérhetném, akkor legalább Te Misizz :D
Rendben, akkor legalább én Misizek :D

De ez az egyénileg jobb ez sztem elég relatív. De ez a spanyol csapat azért egyénileg is a topon van. Persze költői túlzás volt az előző hsz-em :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.02.10. 19:00:13

Messi a VB óta sokat változott.
Pep észrevette, hogy remek irányító is egyben ezért ha tudja, vagy látja, hogy nyögvenyelősen fog menni neki a meccsen akkor hátrébb rakja és még a 16-os előtt jóval passzol és nem megy neki a védőknek.
Erre kitűnő példa a Real elleni meccs.
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:53:16

Hát azért tudnék én olyan játékosokat mondani, akik egyénileg jobbak, mint az ugyan azon a poszton játszó spanyol playák :wink:

Szerk: De ha kérhetném, akkor legalább Te Misizz :D
maki
Jugador del Barça

2011.02.10. 18:51:54

Hát, azért attól egy "csöppet" messze van... :D
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:50:06

Mihu: Messit leszámítva azért ez a spanyol csapat erősen hajt erre a címre is :D
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:44:40

maki írta:
barca0417 írta:
Szóval jelenleg a Barca még a válogatottaknál is erősebb.... :wink:
Ami nem is meglepő, mivel a klubcsapatok szinte egész évben együtt készülnek...
Meg nembeszélve arról, hogy egy klubcsapat akár a világ 11 legjobb játékosát is összevásárolhatja. És olyan még nem volt hogy mind a 11-en egy válogatottban játszanak.
adame1996
Barça C

2011.02.10. 18:41:08

maki írta:
barca0417 írta:
LG írta: Messi nélkül Xaviéknak sem megy úgy, mint itt a Barcában, de ez igaz Messire is, neki sem a többiek nélkül.
Sztem most a Potugál elleni meccsen igen is jól jáccott...mind2 gólhoz köze volt...olyan passzt adott Di Maríának ami még Xavitól is varázslatosnak mondható...Messi-t azért mondják h nem jáccik jól a válogatottban(pedig ez nem igaz)mert nem rúg sok gólt...inkább olyan mintha irányító szerepet töltene be...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adame1996 2011.02.10. 18:51:02-kor.
maki
Jugador del Barça

2011.02.10. 18:33:33

barca0417 írta:
LG írta: Messi nélkül Xaviéknak sem megy úgy, mint itt a Barcában, de ez igaz Messire is, neki sem a többiek nélkül.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:32:55

Leomessi14 írta:
Mihu írta:Nemtudom hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy lehet hogy egyszerűen bemagyarázom magamnak, de azt figyeltem meg, hogy Cé sokszor nem lép oda Messinek. Sőt, legtöbbször "rá se mozdul", pedig ott van a közelben Leo. Van mikor labdával, de van mikor labda nélkül fut, Cé embere lenne, de ő megáll. Meg csak ott van Messi közelében, de egy lépést nem tesz felé. Olyan mintha ő Messit nem is akarná szerelni. Annál a fejesnél is egy papírlapot épphogy ki lehetett volna alóla húzni.
Szerintem, jol teszi,hogy nem lep oda,baratsagos meccs volt,valamilyen szinten "vigyazniuk kellett egymasra",mert ha valamelyikuk leseritette volna a masikat,akkor azt hallgathatna kb egy evig. :roll: De annal a fejesnel en is nagyot neztem, nem hittem volna h igy hagyja magat "megalazni", es azutan utanna se futott csak setalt tovabb.
Vagy csak egyszerűen nem akarja, hogy őt is beültesse a körhintába... :roll:
Amúgy ezek a drága portugál labdazsonglőrök nem nagyon féltették Leot.. :? És még nem is volt ott Pepe meg Carvalho...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ab1daL 2011.02.10. 18:33:46-kor.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.02.10. 18:30:30

Mihu írta:Nemtudom hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy lehet hogy egyszerűen bemagyarázom magamnak, de azt figyeltem meg, hogy Cé sokszor nem lép oda Messinek. Sőt, legtöbbször "rá se mozdul", pedig ott van a közelben Leo. Van mikor labdával, de van mikor labda nélkül fut, Cé embere lenne, de ő megáll. Meg csak ott van Messi közelében, de egy lépést nem tesz felé. Olyan mintha ő Messit nem is akarná szerelni. Annál a fejesnél is egy papírlapot épphogy ki lehetett volna alóla húzni.
Szerintem, jol teszi,hogy nem lep oda,baratsagos meccs volt,valamilyen szinten "vigyazniuk kellett egymasra",mert ha valamelyikuk leseritette volna a masikat,akkor azt hallgathatna kb egy evig. :roll: De annal a fejesnel en is nagyot neztem, nem hittem volna h igy hagyja magat "megalazni", es azutan utanna se futott csak setalt tovabb.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.10. 18:23:48

Nemtudom hogy csak nekem tűnt-e fel, vagy lehet hogy egyszerűen bemagyarázom magamnak, de azt figyeltem meg, hogy Cé sokszor nem lép oda Messinek. Sőt, legtöbbször "rá se mozdul", pedig ott van a közelben Leo. Van mikor labdával, de van mikor labda nélkül fut, Cé embere lenne, de ő megáll. Meg csak ott van Messi közelében, de egy lépést nem tesz felé. Olyan mintha ő Messit nem is akarná szerelni. Annál a fejesnél is egy papírlapot épphogy ki lehetett volna alóla húzni.
barca0417
Entrenador del Barça

2011.02.10. 18:19:20

Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.02.10. 18:11:54

messideco írta::D Embereim vagytok, LG és Leomessi :D
ON: Messi jól játszott a meccsen? A statisztikái most is megvoltak: gól+gólpassz :)
sztem nem volt rossz! :)

íme egy vidi Messi teljesítményéről a portugálok ellen:

http://www.youtube.com/watch?v=MYPN-xhgCCI
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Tocy
Director del Fútbol

2011.02.10. 17:47:57

Ha vki, akkor Messi képes lehet a spanyolokat letaszítani a trónról, mi tudjuk a legjobban, hogy mikre képes, és hiába van ott Piqué vagy akárki, nem ellenfél neki.

Amúgy tud vki linkelni egy videót az ebben a szezonban szerzett góljairól?
messideco
Presidente del Barça

2011.02.10. 15:48:33

:D Embereim vagytok, LG és Leomessi :D
ON: Messi jól játszott a meccsen? A statisztikái most is megvoltak: gól+gólpassz :)
Kép
"And my heart will leave you never."
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.10. 10:09:44

Lionel85 írta:Nem tudom, ha a spanyol csapatra nézek, akkor a vb-n mutatott teljesítménnyel én nem ajnároznám őket ennyire. A szép focit az Eb-n mutatták be, a vb-n egy közepes teljesítményt nyújtottak magukhoz képest. Ezt viszont szerintem nem olyan nehéz túlszárnyalni. Hollandiának is lehetett volna, ha nem pankrátorosdit játszanak.

Nem tartom behozhatatlannak a spanyolok fölényét, jelenleg ugyan ők a címvédők, de nem verhetetlenek. A barátságos meccsek meg a felkészülésre jók és arra, hogy megnézzék a csapatok, hol is tartanak a fontosabb meccsek előtt. Vb után volt az argentin csapat, kapitányváltás után és végre felszabadultan játszottak. Ha ezt átültetik a tétmeccsekre is (ahogy tegnap utaltam rá), akkor még bizony a spanyolokat is meglehet fogni. Természetesen kiugró eredménnyel, de megfoghatóak.
Én ezzel nagyon egyet értek! Sem a VB-n, sem azóta nem nyújt olyan teljesítményt Spanyolország, h el kéne ájulni tőlük, Barca mag ide v. oda. A játék sem ment igazán, a góllövés meg végképp nem, ilyen kevés góllal nem is tudom, volt e más csapat aki VB-t tudott nyerni. Azóta csúsztak is be kellemetlen vereségek, és még fognak is szvsz. Az is kellett a spanyol sikerhez, h a többi nagy csapat mind formán kívül volt: a brazilok, az argentinok, a franciák az olaszok mind mind szégyenletes teljesítményt nyújtottak. A németek még túl fiatalok voltak, a hollandok meg azért nem kicsit szorították meg őket a döntőben, Robbennek két meccslabdája volt gyakorlatilag, de már Paragay ellen is rezgett a léc, sőt a csoportból is izzadni kellett a továbbjutásért is. Szóval ne csináljunk úgy, mintha végig gálázták volna a tornát, mert egy nagy szenvedés volt. Messi nélkül Xaviéknak sem megy úgy, mint itt a Barcában, de ez igaz Messire is, neki sem a többiek nélkül.
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.10. 09:56:17

Lionel85 írta:Nem tudom, ha a spanyol csapatra nézek, akkor a vb-n mutatott teljesítménnyel én nem ajnároznám őket ennyire. A szép focit az Eb-n mutatták be, a vb-n egy közepes teljesítményt nyújtottak magukhoz képest. Ezt viszont szerintem nem olyan nehéz túlszárnyalni. Hollandiának is lehetett volna, ha nem pankrátorosdit játszanak.

Nem tartom behozhatatlannak a spanyolok fölényét, jelenleg ugyan ők a címvédők, de nem verhetetlenek. A barátságos meccsek meg a felkészülésre jók és arra, hogy megnézzék a csapatok, hol is tartanak a fontosabb meccsek előtt. Vb után volt az argentin csapat, kapitányváltás után és végre felszabadultan játszottak. Ha ezt átültetik a tétmeccsekre is (ahogy tegnap utaltam rá), akkor még bizony a spanyolokat is meglehet fogni. Természetesen kiugró eredménnyel, de megfoghatóak.
Ez legközelebb 4 év múlva fog kiderülni ( márcsak 3 és fél), addigra pedig mindkét csapat óriásit változik, tehát az igazi választ sosem fogjuk meg tudni. Valóban a válogatottban nem úgy megy a fiúknak, ahogy kellene, de azt ne felejtsd el, hogy a legnagyobb potenciál bennük rejlik. Ugye ezt Barcelona szurkolónak nem kell magyaráznom?
Az egész játékrendszer a Barcelonára épül, ha rajtam múlna, akkor át is ültetném 4-3-3-ba a játékuk, mégpedig úgy, hogy a középpályán a Busi-Xavi-Fabregas ( vagy Iniesta) míg elől ha Fabre kezd, akkor Iniesta-Villa-Pedro, ha Ini kezd a középpályán, akkor pedig: Villa-Torres-Pedro. Sokkal jobban feküdne a 4-3-3 az ehhez szokott barcelonai magnak.
Argentinában csatárdömping van, ott rettenetesen el vannak eresztve, de mi van a többi poszttal? Mert szerintem manapság sem a védelemben, sem a középpályán nem hemzsegnek világklasszisok. Márpedig szerintem így nem lehet vb-ét nyerni, sokat kell változnia 2014-ig az argentin futballnak, hogy legyen esélyük.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.10. 09:43:33

Nem tudom, ha a spanyol csapatra nézek, akkor a vb-n mutatott teljesítménnyel én nem ajnároznám őket ennyire. A szép focit az Eb-n mutatták be, a vb-n egy közepes teljesítményt nyújtottak magukhoz képest. Ezt viszont szerintem nem olyan nehéz túlszárnyalni. Hollandiának is lehetett volna, ha nem pankrátorosdit játszanak.

Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.02.09. 23:10:20

Nem mintha ez ide tartozna, bár Messit eléggé befolyásolni szokta az Argentin szereplés.

Szóval, ezek barátságos meccsek. Az hagyján, hogy a Barca szakadéknyi különbséggel jobb még a klubcsapatoknál is, de ha a gerincét átültetjük a Spanyol válogatottba, akkor láthattuk h mire képes bármelyik valódi válogatott ellenük. Ez ilyen egyszerű, amíg a Barca mag válogatott, formában van, és tét mellett játszik, Messiék fejlődhetnek akárhová. Behozhatatlan.
Irreleváns hogy hogy játszik ma a spanyol csapat, ahogy az is hogy az argentin.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.09. 23:04:21

Andris írta:Jobban játszanak, valóban, Messi is jobban a játék részét képzi, de amíg a Barca mag van a spanyol válogatottban, nem lesz esélyük VBn. Egyszerűen meg se közelítik a válogatottak játékai a Spanyolt, nem véletlen.
majd lesz alkalom rá tétmeccsen is legálázni a spanyolokat. :D addig még sok víz lemegy a Dunán, még jobb is lesz ez az argentin csapat. :wink:
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2011.02.09. 23:03:45

Andris írta:Jobban játszanak, valóban, Messi is jobban a játék részét képzi, de amíg a Barca mag van a spanyol válogatottban, nem lesz esélyük VBn. Egyszerűen meg se közelítik a válogatottak játékai a Spanyolt, nem véletlen.
a mai spanyol csapat nagyon szenved
Andris
Adminisztrátor

2011.02.09. 23:02:48

Jobban játszanak, valóban, Messi is jobban a játék részét képzi, de amíg a Barca mag van a spanyol válogatottban, nem lesz esélyük VBn. Egyszerűen meg se közelítik a válogatottak játékai a Spanyolt, nem véletlen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.09. 23:00:48

Na sikerült behúzni a meccset, 2-1 lett, tiziből Messi szerezte a győztes gólt. Coentrao nem fog szívesen emlékezni a meccsre, előbb Zabaletát buktatta, akkor még a bíró továbbot intett, majd egy másodperc múlva Juan Martínezt is buktatta, azt már befújta Busacca.

Azért Batistával nem rossz válogatottakat vertünk meg eddig! Spanyolországot 4-1-re, Brazíliát 1-0-ra, Portugáliát 2-1-re! Sokkal jobb, mint Maradona, jobban is játszik a válogatott. Remélem a tétmeccseken is jól játszanak majd a fiúk a nyári Copán!

VAMOS ALBICELESTE!!!
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2011.02.09. 22:23:01

Messit az esetek több mint felében gond nélkül szerelik.
- József Attila
Válasz küldése