Mondjuk azóta EV a második edzőnk.Tata Martino óta a lefoglalatlanabb, legunalmasabb edzőnk.

Nekem sem tetszik a játék, bár ennyire nem látom borúsan a helyzetet, várnék még az edzőmenesztéssel a szezon végéig, hacsak nem leszünk még gyengébbek.

Mondjuk azóta EV a második edzőnk.Tata Martino óta a lefoglalatlanabb, legunalmasabb edzőnk.
Nevet sajnos nem tudok mondani, meg tudom, hogy a Barca nem a Reál, elvileg, de odaát Perez bajnoki győzelem után a szezon végén kirakta az illető edzőt. Ki volt az? 2007-ben? 2008-ban? Nem emlékszem már. (Szerk.: 2007-2008-ban nem is Perez volt az elnök. Akkor lehet, valamire rosszul emlékszem.)MatyiG írta:Azért a hazai dupla után erős lett volna lemondania, de kirúgni is.Na de harmadszor, a szezon végén végképp el kellett volna köszönnie, ha lett volna minimális tartása, önkritikája, töke, büszkesége, akármi. Nem történt meg.Ha a római kiesés után nem tette/tették meg, hülyeség is lett volna. Ahogy most is azért esélytelen a kirúgása, mert jelenleg mindkét porondon elsők vagyunk a gyenge játék ellenére is.
Azért a hazai dupla után erős lett volna lemondania, de kirúgni is.Na de harmadszor, a szezon végén végképp el kellett volna köszönnie, ha lett volna minimális tartása, önkritikája, töke, büszkesége, akármi. Nem történt meg.
Szörnyen érzem magam emiatt, de én is így vagyok vele. Valóban ez a pontszerzés most rengeteg hibát és hiányosságot fog homályba taszítani. Mert egyébként ez egy jó eredményt. Csak a körülmények, ahogy elértük... Ezért nem szeretem azt, ha valaki a nyers statisztikákkal akar érvelni valami ellen / mellett. Vezetjük a bajnokságot, papíron minden rendben. De milyen messze vagyunk ettől a "papírtól", jóságos ég...LG írta:Én most őszintén bevallom, valahol bánom az egyenlítő gólt
Na ez az ami elég vészjósló.LE alatt is néhányan megújultak anno, Pique, Alves, Xavi,sőt, egy kicsit Messi is a 14-es válsága után. Meg kéne nézni, most mi a helyzet ezen a téren. Meg azért vannak itt fiatalabbak is bőségesen, akiknek bizonyítania is kell.
Egyébként lehet jó lenne, ha CR megkapná a 6. Aranylabdáját, ez is egy extra motiváció lehetne Messinek, hogy még min. két évet hozzon a legmagasabb szinten, hogy övé legyen a rekord.
Xavi pl. LE alatt ment nyugdíjba, de előtt még tudott vele hozni egy jó szezont, mert el tudta fogadni, hogy már nem alap kezdő.Xavival azért lenne most más a helyzet, mint anno Guardiolával, mert Guardiola fiatal Xaviékkal játszott együtt, és dolgozott együtt, míg Xavi most konkrétan a saját volt csapattársaiból küldene nyugdíjba párat 1-2-3 éven belül.
Egy Businak, Piquének, (Rakiticnek) nehéz azt mondani hogy "a te időd lejárt, lassú vagy már az elképzeléseimhez, szét vagy fejben csúszva", hát még úgy, ha konkrétan velük együtt a pályán volt pályafutásod legszebb évei, és ezek után neked kell kiadnod a selyemzsinórt, nem biztos hogy meg tudná, meg akarná lépni, még ha az eredményesség azt is kívánná, a közvéleménynek lehet nem tetszene hogy alapembereket selejtez ki, ez hatalmas rizikó, főleg egy zöldfülű edzőtől.
LE alatt is néhányan megújultak anno, Pique, Alves, Xavi,sőt, egy kicsit Messi is a 14-es válsága után. Meg kéne nézni, most mi a helyzet ezen a téren. Meg azért vannak itt fiatalabbak is bőségesen, akiknek bizonyítania is kell.A csapat meg olyan, amilyen. Lehet, hogy ezekbe a csávókba már Puyol sem tudna lelket/motivációt verni, akkor meg lehet akármekkora taktikus Xavi...
Ezzel azért vitatkoznék. Nem hiába lett az EB legjobb játékosa 2008-ban, nem hiába volt a győztes spanyol csapat motorja Iniestával együtt. És Puyol is több, mint elismert védő volt. Azért 2006-ban csak felemelt egy BL-serleget, többek között. Persze az tény, hogy a legszebb éveik utána jöttek, BL-ek, bajnoki címek, VB, de előtte is simán top volt a posztján mindkettő. Ha nem is top-top, de top 5 biztosan.csababarca írta:...mert Xavi bár jó játékos volt, de Pep alatt lett legenda, Puyol dettó, előtte nem volt egyik sem top-top a posztján.
Lucho beugorhatna, ha már úgy is ma a stadionban volt.nemespatro írta:Milyen edzőt tudnátok elképzelni a helyén? Van egyáltalán normális képességű szabad edző akit hozni lehetne ? Ha elküldenék szerintem a B csapat edzőjét hoznák ideiglenesen. Bár ott van Conte, Wenger, esetleg Jardim, ebből az első kettő nem valószínű. Van egyáltalán rajtuk kívül más normális edző aki szóba jöhet?