Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már az első videón is meghatódtam anno, ebből is látszik hogy mekkora fogás volt ő tavaly.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ut-2423709
Ennek fényében mégbrutálabb ez a 122 gól...Chino írta:Kíváncsi lettem volna, milyen szezont zár, ha kezdetektől játszhat. Így, hogy a szezon negyedében nem is játszhatott, időbe is tellett, míg belerázódott a szezon fele el is ment.
Jó lenne, ha ott folytatná ahol abbahagyta és überelnék ezt a 122 gólt.
Hoztam volna már Ajaxos korszakában is,rajtam nem múlottvisca el barca írta:
hát még mikor minden labdában hasra esett és itt röhögtünk rajtaóh istenem mit nemadnék érte ha 5 évvel fiatalabb lenne
remélhetőleg azért még így lesz legalább 3-4 jó évük együtt
hát még mikor minden labdában hasra esett és itt röhögtünk rajtashutterisland írta:mennyit vitáztunk érte az év elején...
Vagy nem... tudniillik 10 válogatott meccsről van eltiltvaMarco írta: Irány a Copa America, ott is hallani fogunk róla.
Petr írta:Luis Suarez will be able to play the Spanish cup final. He had new tests today and he would get the medical green light on Saturday. [sport]
Eldőlni látszik... Amennyiben nem lesz kockázatos csapjon a lecsóba.
Akkor az igazolási ban feloldását nem lehet hasonló okok miatt kezdeményezni?bence-barca írta:Uruguayan players' association could ask to end Suarez' FIFA ban because several people involved in decision have been accused of corruption