Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sporton írnak róla bővebben. Félidőben a klub is megerősítette, hogy a bal lába sérült meg. Legutóbb is ennyit vett igénybe a felépülése.Tocy írta:Hol volt ez? Én csak annyit olvastam, hogy kisebb sérülés a bal combjában, további vizsgálatok holnap.Drigo írta:Az előzetes vizsgálatok alapján combizomszakadása van, 2-3 hét.
Hol volt ez? Én csak annyit olvastam, hogy kisebb sérülés a bal combjában, további vizsgálatok holnap.Drigo írta:Az előzetes vizsgálatok alapján combizomszakadása van, 2-3 hét.
Szerintem teljesen mindegy. A lényeg, hogy amit elért, azt senki sem veheti el tőle, függetlenül attól, hogy öt év múlva majd megtapsolják-e, ha lemegy a pályáról, vagy sem. Egyébként szerintem van annyira emlékezetes a VB győzelem minden spanyol szemében, hogy akár a visszavonulásáig ( és utána ) is dicsőítsék érte Init. Bár ez függ attól is, hogy utána hány aranyat fognak még nyerni, és abban mennyi szerepet fog játszani Iniesta.Barcaforever írta: De meddig fog ez így menni?Most majd örökké megtapsolják, mikor lemegy vagy még 1-2 év és ennyi volt?
Mert nem volt hol.Sanama írta:Minden VB-n lő valaki győztes gólt, de ilyet nem láttam.messideco írta:Végülis ő nyerte meg a világbajnoki döntőt a spanyoloknak...
Minden VB-n lő valaki győztes gólt, de ilyet nem láttam.messideco írta:Végülis ő nyerte meg a világbajnoki döntőt a spanyoloknak...