2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Komolyan ha csak pletykaszinten is meghallok egy támadót a hátralévő 3,5 napban...
Atya ég, Laportáék mit össze nem mókolnak... Megpróbálták, hátha.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.28. 12:27:24La Liga needs more documents on the Nike contract. At the moment, they have stopped the operation. [@10JoseAlvarez]
Így nem lesz 1:1.
Ennek a szezonnak már jóval korábban lőttek sajnos, pedig csak De Jong-ot kellett volna/ kellene kitenni a csapatból ideiglenesen és az ő általa felszabadult bérből feltölteni 3-4 cserejátékossal a keretet.
Megúszhatta volna, nyilván kellett balszerencse, csak mi megágyazunk rendre a balszerencsének. Aztán akkor szeptember végén sérül bele egy ugyanilyenbe nagy eséllyel.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 10:46:15Szerintem egyetértünk, ahogy abban is, hogy elpazaroltuk Kessiet, Minguezat és még pár használható játékost.
Szerintem Romeuban is több volt, egy csere szintet megütött a jelenlegi helyzetben, de mindenki zavarta volna, leírtam, hogy miért. Most felhoztuk Bernalt, sajnos megtörtént a legrosszabb. Az alap felvetés, hogy ilyen fiatal játékosoknak nem lenne szabad ilyen terhelést kapnia. Most majd jön Pau Prim, utána egy U17-es, majd egy U15-ös és így tovább?
Arról nem is beszélve, hogy egy legelőnek jobb a minősége, mint a tegnapi pályának, a játékvezetés engedi a kemény játékot, és ha nem tesz rá 10 percet, Bernal megússza.
Szerintem itt a külső tényezők bőven közrejátszanak.
Igazolni úgy látszik, továbbra sem fogunk tudni, így marad az akadémia.
Szerintem egyetértünk, ahogy abban is, hogy elpazaroltuk Kessiet, Minguezat és még pár használható játékost.
Ne értsd félre, én egyetértek azzal, hogy az ffp egy nagyon erős indikátora ennek, és nem jókedvünkben törünk szét minden gyereket. De nekem ettől még szekunder szégyenérzetem van, amit ezzel kapcsolatban a klub csinál. Igen, amíg nem térnek vissza Chris-Gaviék, addig Casadóig vagy Primig kell lemenni, ha kellemetlen, kellemetlen, ha emiatt pontot bukunk, oké, de Inkább hagyjon ki valaki 20-30-40 perceket, mint egy egész szezont (ki tudja, milyen karrierrel utána), puszta gyakorlati szempontból is jobb, a morális kérdésbe még bele sem tekintve.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 10:08:02Áthozom.
Ezzel egyetértek. De 1 db játékost nem tudunk regisztrálni. Csak a fiatalokhoz nyúlhatunk, hogy egyáltalán meglegyen a keret. Évek óta így látom, hogy nem szabad kizsigerelni a fiatalokat. De mit tudsz tenni?
Utólagosan persze jobb lett volna, ha Casado, vagy Pau Prim játszik, de meddig megyünk le, az U8-ig?
Nem normális, hogy egy 800+ milliós bevételű klub ingyen játékosokat nem regisztrálhat, legyen akármekkora a tartozása. Így tényleg a jövőnket éljük fel.
Olmo helyett jöhetett volna 2 Guido, vagy 3 Romeu féle játékos, közben ott az eredménykényszer, hogy a fizetéseket tudjuk fizetni, a fiatalokkal új szerződést tudjunk kötni, nem beszélve a szurkolói elvárásokról, hogy a fiatalok játszanak, fejlődjenek ne Romeu vagy Parejo féle figurák, akik jelenleg a szabályok szerint beleférnek.
Áthozom.bence0330 írta: ↑2024.08.28. 09:46:57
Nekem mindegy ki ül a kispadon, ha a szomszéd nénit kell behozni, hogy megóvjuk a játékosainkat, akkor a szomszéd nénit hozzuk be. Casadó meg nem tudom, mennyivel gyengébb, mint Bernal... És ha gyengébb, akkor mi van? Ha nem bírjuk ki, így jártunk. Semmivel nem jobb az, ha aztán egy egész szezonra veszítjük el. Egy 17 éves gyereknek nem szabadna végigolnia felnőtt meccseket az egyik legdurvább bajnokságban, ezzel szerintem a világ sportorvosainak a jó nagy része egyetértene.
Nem valószínű, hogy akkor még itt lesz. Ha mégis, megérte a hazárdírozást, egy adott évre kevesebb, de így sokkal nagyobb eséllyel viszik majd el, és ő is nagyobb eséllyel lesz hajlandó váltani. Umtitinél is nagyot szólt, szerintem nagyon jó megoldás. FDJ-nál is az lenne, csak ott szerintem nincs erre esély, sajna.
Ez amúgy nem elvetendő ötlet, csak ott az a fránya ha felépül. Amúgy én továbbra sem értem, hogy miért nem nagyon merülnek fel az ingyenesen igazolható kh-k. Igaz, nem a jövő emberei vannak szerződés nélkül, de azért komoly erősítés lehetne így is. Én továbbra is Hummels leigazolását üdvözölném. Hihetetlen szezont hozott tavaly, és ha a Sociedad akarja leigazolni, olyan magas a fizetési igénye sem lehet.
Én láttam Hermosot játszani néha, én azt gondolom hogy vele visszahozzuk Lenglet szellemét. Csak talán kisebb fizetéssel.