visca el barca írta: ↑2022.01.04. 13:17:13
Guille írta: ↑2022.01.04. 12:53:11
Ez is igaz, de feltételezhetjük, hogy nem véletlenül. Azért edzéseken nyilván látszik a teljesítménye, nem lehet véletlen, hogy kb. minden edzőnél az utolsó védő a sorban.
Rohadt szomorú ez az egész sztori, de lehetne benne annyi gerinc, hogy ennyi év után egy picit nem csak a saját zsebét nézi.
Nyilvan ha neked lenne egy olyan munkahelyed, ahova semmilyen szinten nem kotodsz, es napi 2x1 ora lotyogessel keresnel havi 500.000.000 forintot, te is felmondanal szolidaritasbol.
Ja, nem.
Azért nem 2x1 óra lötyögés neki, hanem gyakorlatilag annyit melózik mint a többiek.
Másrészt ha nekem egy ilyen munkahelyem lenne és tudom, hogy másfél év múlva mehetek amerre látok és kutya nem fog alkalmazni, max. minimálbérért, ráadásul az egész vezetőség fúj rám, én meggondolnám, hogy nem váltok-e és megyek el egy másik céghez, ahol a jelenleginél ugyan valamivel alacsonyabb fizetésért, de hosszabb távon, stabilabban dolgozhatok.
Mert Umtitinél ez a helyzet. A legjobb korban van, lehet még benne simán 7 év, de akár 8 is. Elmehetne egy Benficába vagy Lyonba, ahol felépíti magát és akár jobb klubok is felfigyelhetnek rá.
Sőt, így akár a válogatottba is visszakerülhetne, de úgy néz ki ez sem motiválja.
Így viszont, ha itt lejár a szerződése, szinte zéró játékperccel melyik csapatnak fog kelleni?! Max. valami sokadrangú klubnak, ahol egy-két milláért ellébecolhat a karrierje végéig.