2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Búcsúztató ünnepség ideje.Alfa írta:Légyszi fordíts leDeus írta:Carles Puyol's farewell event will be carried out at Camp Nou facilities on May 15 at 1.30pm (GMT+2)
Légyszi fordíts leDeus írta:Carles Puyol's farewell event will be carried out at Camp Nou facilities on May 15 at 1.30pm (GMT+2)
Ezt hasonlóan látom , és egyre inkább!Lionel85 írta:Ami miatt fog igazán hiányozni az az, hogy hihetetlen mértékben volt képes buzdítani a többieket. Amikor a pályán volt, mindig képes volt feltüzelni a társakat. Ez a mostani csapattársakban nincs meg. Meg is látszik sok meccsen, nincs aki a pályán motiválja a többieket. A pályán kívül ugye ez a az edző dolga lenne, de Martino ebben is hibádzik. Nem tud hatni igazán a játékosokra. Puyol távozásának bejelentésekor arra gondoltam először, hogy a stábban kéne helyet szorítani neki, mint valami motivátor, de sajnos ez nem olyan, mint amikor a pályán volt. Érdekes lesz a jövőnk Puyol nélkül.Capon írta:Nagyon rég még Rivaldo távozása után éreztem azt amit most Puyinál, akkor fogott el utoljára ez a veszteség érzet ami most, pedig azóta kevesebbek lettünk már egy Ronaldinhoval és egy Eto'o-val is, de az ő esetükben ennyire mégsem rázott meg a dolog, pedig őket is szerettem.
Puyi hosszú hosszú évekig ha nem örökre pótolhatatlan lesz, még ha össze is áll egy stabil bivaly védelem a közeljövőben akkor is, mert olyan értéket képvisel.
Egyetértek.MessiCesc írta:Lehet hogy nagy hülyeség, de én őt játszatnám Bartra-val. Bartranak pont egy ilyen rutinos játékosra van szüksége, aki figyel rá, és Puyol.... Hát lelkesedésnek biztos nem lenne híján, elvégre utolsó szezonja. De lehet hogy szimplán már csak Mascheranot nem akarom látni a pályán.
Ami miatt fog igazán hiányozni az az, hogy hihetetlen mértékben volt képes buzdítani a többieket. Amikor a pályán volt, mindig képes volt feltüzelni a társakat. Ez a mostani csapattársakban nincs meg. Meg is látszik sok meccsen, nincs aki a pályán motiválja a többieket. A pályán kívül ugye ez a az edző dolga lenne, de Martino ebben is hibádzik. Nem tud hatni igazán a játékosokra. Puyol távozásának bejelentésekor arra gondoltam először, hogy a stábban kéne helyet szorítani neki, mint valami motivátor, de sajnos ez nem olyan, mint amikor a pályán volt. Érdekes lesz a jövőnk Puyol nélkül.Capon írta:Nagyon rég még Rivaldo távozása után éreztem azt amit most Puyinál, akkor fogott el utoljára ez a veszteség érzet ami most, pedig azóta kevesebbek lettünk már egy Ronaldinhoval és egy Eto'o-val is, de az ő esetükben ennyire mégsem rázott meg a dolog, pedig őket is szerettem.
Puyi hosszú hosszú évekig ha nem örökre pótolhatatlan lesz, még ha össze is áll egy stabil bivaly védelem a közeljövőben akkor is, mert olyan értéket képvisel.