barca0417 írta: ↑2021.11.17. 23:50:59
Óriási figura. Ha egy percet se játszana, már akkor is pozitívan hat a csapatra. De biztos vagyok benne, hogy a pályán is oda pirít még néha. Dest ha tanul tőle ezt azt, ő előtte is szép jövő állhat, mert amúgy nem ügyetlen gyerek.
Teljes mértékben egyetértek.
Látva a tegnapi bemutatását és a sajtóját, nem is tudom milyen érzések jöttek elő bennem. Tudom amúgy igen, hogy egy show rész is volt benne, de erről a paliról süt, hogy imádja a klubot és ami a legfontosabb és leglátványosabb hogy tiszteli. Tudja milyen érzés egy Barcában játszani, hogy ez mivel jár, hogy milyen klubnak hordja a mezét. Ha csak a fele átjön vagyis átragad a keret többi tagjára a tegnap látottakból, már nyertünk vele, hogy visszahoztuk. Tudja, hogy kivételes klubnak a tagja és ez a mentalitás hiányzik nagyon az egész keretből. Nem is tudom hány éve nem láttam olyan játékost aki ilyen tisztelettel beszél a Barcáról a bemutatásán, nem csak fapofával mondja, hogy ez volt álmaim klubja. Daniról elhiszem és elhittem mindig is, hogy ez álmai klubja. És jól mondta, azon nagyot pirított, hogy játszottak itt a posztján nagy játékosok, de ha olyan nagyon kiemelkedtek volna, akkor ő most nem lenne itt.
Amikor a Camp Nouban a bemutatásán kitépett egy darab füvet, megszagolta majd azt mondta: érzem a Camp Nou illatát...érzem a címeket....érzem a kupákat. Visítottam.
Videó:
https://twitter.com/FCBarcelona_cat/sta ... ZItKA&s=19
Remélem Dest sokat fog tanulni tőle, Dani is kiemelte, hogy át kell érzenie neki is mekkora klubban játszik és segít majd neki a beilleszkedésben.
Még egyszer üdv a klubban Dani, biztos vagyok benne, hogy sok örömöt látunk majd az érkezéseddel. És itt nem konkrétan a bohóckodásra értem, hanem arra amit átadhat a keret fiataljainak.

Mert mi abból fogunk profitálni, magából a szellemiségből nem a pályán töltött meccseiből azt hiszem.