Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, Tebas behozna egy szabályt hogy az FFP-be nem számít bele az ha az utolsó 10 napon eladunk 10 millió felett, hogy ne legyen meg az 1:1 ezáltal a 100-ból jó ha 25-öt használhatnánk felszbsz írta: ↑2025.08.28. 20:29:03Akkor ez eldőlt, abból a pénzből pedig tudunk igazolni egy elfogadható minőségű védőt Ara mellé, akiről nem kapunk meccsenként atl. egy gólt. És még az 1/1 is meg lesz nagy valószínűséggel...
Látszik, hogy Garcia akármennyire is penge kis hálóőr, a fő baj nem a kapuban van/volt hanem a védelemben. Az úgy mégse járja, hogy minden feljutó kiscsapat kettőt ver nekünk meccsenként...![]()
Frenkie az európai pályafutását 100%, hogy itt fejezi be, ezért mondtam, hogy engedjük el jövőre ingyen, mert pénzt érte nem ad senki, akkor fizut sem és nekünk sem kéne
Akkor ez eldőlt, abból a pénzből pedig tudunk igazolni egy elfogadható minőségű védőt Ara mellé, akiről nem kapunk meccsenként atl. egy gólt. És még az 1/1 is meg lesz nagy valószínűséggel...
Ha szőrén elcseréljük Isakra, csak akkor érteném meg a dolgot, de az alaptézis továbbra is, hogy a játékos nem akar menni és az edző sem akarja, hogy menjen.

Erről van szó. Mire kell most nekünk az 1:1? Kit akarunk megvenni? Azért meg felesleges bárkit eladni, hogy Roony meg Martin regisztrálva legyenek. Felesleges egy mixben levő játékost perememberre cserélni. Olmo sérülékeny, Torrét eladtuk, nagy ostobaság lenne megválni Fermíntől. Őrületesen sok pénz + kulcsemberek a Chelsea-ből (Caicedo mindenképpen), talán ezzel tárgyalóasztalhoz tudnának csábítani, de még akkor sem biztos, hogy igent mondanék, mert nem biztos, hogy tudnánk őket regisztrálni. 1:1-be meg kevés esélyünk van bekerülni, most rosszabb a pénzügyi helyzetünk, mint évekkel ezelőtt, és akkor sem voltunk 1:1-ben. Akkor most miért lennénk? A legnagyobb baklövés lenne a semmiért kiszórni, hogy aztán azzal se lépjünk előre, és csak feleslegesen dobtunk ki egy remek játékost. Jó lenne már, ha véget érne az átigazolási szezon, és nem karcsúsodna tovább a most sem túl vaskos keret.
Ha elég is lenne, vajh mit kezdenénk vele?
Elvileg ezzel Tek regisztrációja megvan, illetve Romeu szerződésbontását már holnap is bejelenthetik, amivel Roony és Gerard Martin is hivatalosan is az első csapat tagja lesz. A Rayo ellen már minden bizonnyal az egész keret Flick rendelkezésére fog állni.
Korábban is hasonlóról volt szó, csak a Mallorca akkor 2 milliót akart adni, visszavásárlási opció nélkül.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.27. 19:09:11https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -120990003
Jan Virgili a Mallorcaban folytatja.
3,5 milliót kap a Barca a játékjoga 50%-ért
Elvileg van visszavásárlási opció.
Szerintem ez nem rossz üzlet, a Mallorcaban sokat fejlődhet, neki valószínűleg kevés lett volna a 4. osztály.
Tehetséges játékosnak tűnik.
https://www.espn.com/soccer/story/_/id/ ... ent-source
Pena kölcsönadása az Elchehez Tek regisztrálását, O. Romeu szerződésbontási szándéka, G. Martín regisztrálását lehetővé teheti. A WHU meg Fortot vinné, aki a hírek szerint hajlik rá, ami Bardghji regisztrálását segítheti és akkor meg is lennénk.

Mindenki döntse el maga, mit hisz el. Itt van Fermin példának.
Én azért Romanot és Morettot sem venném a túl hiteles források közé. Közölnek kb. 10 transzfert, jó részét a semmire vagy csak logikára alapozva, amiből 1 vagy 2 megvalósul és emiatt hajlamosak az emberek hitelesnek venni és a többi forrás (Mundo, Marca, Sport, AS) is nagyon sokszor tőlük veszi át. Meg sem tudom számolni hány here we go hírt hoztak már le, amiről kiderült, hogy teljesen légből kapott.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.26. 12:40:42Leírod, hogy Laporta befolyásolja az MD és Sport híreit.
Én erről nem vagyok meggyőződve, de egyértelműen Barca érzelmű. Marca pl. az átigazolásokról eléggé semlegesen ír, ezért lehet pl. egy szinten. Véleménycikket valószínűleg nem érdemes olvasni vagy túlságosan alapozni, pl. A vezetőség munkájáról, amit mások átvesznek (magyar média főként a madridi sajtóra alapoz), eléggé félrevezetheti a fórumozókat.
A spanyol rádiók hírei eléggé megbízhatóak, tapasztalatom szerint gyakran eltalálják a valóságot.
És akkor ott vannak akiket te Twitter huszároknak hívsz, akik függetlenek és semlegesek az átigazolások kapcsán, így valószínűleg Helena Condis, Romano, Bechler, Moretto hírei általában be is jönnek.
Eleve a Sport/MD is hivatkozik Romanora
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... -120936241
Pl. Itt is, és visszafelé is igaz ez.
Külön kiemelném Fernando Polot az MD főszerkesztőjét, aki eléggé megbízható, vagy Ferran Correast a Sport újságíróját, aki szintén megbízható, de őket sem tenném a legmagasabb szintre, Sport/MD megbízhatóságára alapozva.
Általában az internetes oldalaknál (a jobbaknál) ott van, kinek a hírére alapoznak, ez Barcauniversal esetében jórészt Sport, MD, Ferran Correas, Fernando Polo, Romano, Moretto stb.
Aztán mégis odakeveredhet egy Fichajes vagy Chiringuito TV.
Érdemes ténylegesen szűr ezeket a híreket, redditen is van pl. reliability guide.
https://www.reddit.com/r/Barca/comments ... 23_update/
Leírod, hogy Laporta befolyásolja az MD és Sport híreit.
Jelenleg a vételi oldalról nem létezhet hiteles forrás, kivétel persze, ha valami csoda folytán hivatalos bejelentés történne, de ilyen nem lesz.
nem tudom, hogy ki felelős a vezetőségen belül a médiáért, de naivitás azt gondolni, hogy egy politikus vezette, választás útján a vezetésre meghatározott ideig felhatalmazott stáb nem használja manipulálásra a médiát, és speciel a noname játékosok bedobálgatása a Sporton nekem pont ennek a kategóriának tűnik a jelenlegi helyzetünkben.
A megbízhatósági listád nálam megbukott a megbízhatósági vizsgálaton, sorry.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.25. 20:47:32És Laporta vagy Deco találja ki ezeket a híreket?
Tudni kell, mennyire hiteles a forrás.
Az MD vagy a Sport sem az, max ha megbízhatóbb az ottani cikk írója.
Nem kell felülni az ilyeneknek.
https://barcauniversal.com/reliability-guide/
Itt egy megbízhatósági lista, persze ez változik, Gerard Romerot kb. 3. szintre tenném, Chiringuito-t lejjebb, Fichajes szóra sem érdemes, kb. mint a Sun
Szerk:ez a Barcauniversal szerintem a jobb oldalak közé tartozik, Sport, MD, komolyabb személyek Romero, Moretto stb. híreit jelenteti meg. Nem értem miért veszi át a Fichajes híreit, ez számomra is meglepő.
Deconak szerintem ez nem dolga, Laporta viszont egy harmadrangú politikusi eszköztárral rendelkezik, jól dokumentált tény, hogy a médiát tudatosan használja fel a közvélemény befolyásolására. Az is jól dokumentált tény, hogy sokat kamuzik, ferdít, torzít, és fogalmaz szándékosan úgy, hogy a későbbi számonkérhetőséget kvázi blokkolja.FcBarcelona1 írta: ↑2025.08.25. 20:47:32És Laporta vagy Deco találja ki ezeket a híreket?
Tudni kell, mennyire hiteles a forrás.
Az MD vagy a Sport sem az, max ha megbízhatóbb az ottani cikk írója.
És Laporta vagy Deco találja ki ezeket a híreket?Zozzy 5 írta: ↑2025.08.25. 20:27:57sztem is kb ennyiről lehet szó, nem lehet már komolyan venni az igazolásos híreinket. 3 napja azt is bedobták a népnek a Fichajesen, hogy jövő nyáron Laporta 200 milliót sem sajnál majd a Bastoni+Julian Alvarez pakkértok, ez tényleg jól hangzik, miközben most még lehet Olmot se tudjuk regisztrálni
![]()