Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem tudom...Puyol idei játéka 1átalán nem meggyöző. Perxe nem is lehetne az, hiszen állandoan kisebb-nagyobb sérülések üldözik, ha meg épp egészséges, akkor Rijkaard össze-vissza rakosgatjaEtooka írta:Na,ez így érdekes lesz,mert én eddig úgy láttam a cédelmünket a legbiztosabbank,amikor Puyi,Gabi volt középen!Erre eddig ha 5 meccset játszottak együtt középen,akkor sokat mondtam!Nincs szerencsénk ebben az évben sem....Vagy orvosi hiba!Bár szerintem Thuram is meg tudja oldani a feladatot,de ha Edmilsonnak visszatér a normális szintje,akkor Rafa,Gabi lesza középső tengely!
Egyet nagyon remélek:hogy nem Presas fogja betölteni az űrt......
teljesen ugyanígy gondolom! Nekem is piszkálja a csőrömet, olyan nincs h ez már csak a játékosok hibájá.. 1-2 sérülésnél még azt mondanám hogy oké bennevan, de ennyi sorozatos és nagyon hasonló sérülések után!VIII.Henrik írta: de lehet mást kéne keresni a vezetőedzői poszt mellett az orvosi stábba is.
Igen, de csapatot meg Rijkaard rántja magával. Sztem.Bányász írta:És akkor újra tudna szerelni vagy mi a szösz??Uj edző kell, 1értelmű.
Egyszerűen a csapat magával ránt mindenkit....
És akkor újra tudna szerelni vagy mi a szösz??Uj edző kell, 1értelmű.
Rátapintottál a lényegre a második bekezdésben.LG írta:Sajnos megint az ment el mellette, aki akart. Idén neki sem m1, ahogy senkinek...pedig neki nem a motivácio a probléma, az biztos. Uj edző kell, 1értelmű.
Multkor jövök föl az oldalra, olvasom, h Rijkaard nem mond le a bajnoki cimről...nem is arrol kéne lemondania, hanem az állásárol.
Még nincs április elseje....Replay írta:Ezért szeretem a goal.com-ot, mert a legnagyobb baromságokat is leadják hirként.
Spurs In Sensational Puyol Approach
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=561231
LOL
Ez már nem a hírszerzés kategória....Replay írta:Ezért szeretem a goal.com-ot, mert a legnagyobb baromságokat is leadják hirként.
Spurs In Sensational Puyol Approach
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=561231
LOL
Gyógyulj meg, Carles! Inkább maradjon otthon, kúrálja ki magát. A Santandert nélküle is meg kellene verni. Az Abidal-Milito-Márquez-Zambrotta védelem megoldja a feladatát, a vkp. posztján meg játszik majd Guddy. A hétközi kupameccsre gyógyuljon meg, az nehezebbnek tűnik.Drigo írta:Puyol tegnap nem edzett. Otthon maradt, mert lázas, de reméli, hogy a mai edzésen már részt tud venni, ellenkező esetben nem játszhat a Racing ellen. A többiekre viszont egy elég intenzív edzés várt.
ehh..grecki írta:[Bocsi, de ezt mégis miből szűrted le? Csak mert a cikkben annyi szerepel, hogy teljes mellszélességgel kiáll R10-ék mellett, sérültek. Ennyi.
Bocsi, de ezt mégis miből szűrted le? Csak mert a cikkben annyi szerepel, hogy teljes mellszélességgel kiáll R10-ék mellett, sérültek. Ennyi.Shandor írta:Puyol érdekeset nyilatkozott..
Gondolkodtam, hova kellene berakni, de nem tudtam máshova..
Sokkal nagyobbak és mélyebbek a problémák a csapaton belül, mint gondoltam. Elkezdődött egy folyamat, ami ősszel a Chelsea-nél végül Mourinho távozását eredményezte - a csapat kettéosztódása . Lassan itt is kialakul egy Rijkaard-ellenes (R10, Deco, Puyol) és melletti front (Xavi, Iniesta, Edmilson). Az újak hallgatnak (figyeljétek meg, mostanában őket sosem küldik ki nyilatkozni a meccsek után), de idővel minden játékosnak választania kell. Mellette vagy ellene.
Ezzel pedig az a baj, hogy nem az aktuális meccsel foglalkoznak. Nincsenek ott fejben, elpattan a labda, egy ütemet késnek, stb..
Sajnos, azt kell mondjam, nincs más választás: Rijkaardnak azonnali hatállyalmennie kell. Semmi ultimátum, semmi határidő. Ilyet így nem tehet. Nézzétek meg: Koeman legalább őszintén oldotta meg. A hangsúly nem a döntés helyességén van, hanem a tálalásán.
Mint ember, Rijkaard előttem ezzel előttem elásta magát.
Vége, nincs tovább. A korszak végérvényesen lezárult. Puyol döntött. Ahogy Deco és Ronnie is. A kérdés csak az, a vezetőség mikor fog.
Én is így vagyok vele!! Mondjuk tegnap nem játszott rosszul,de mégis csak jobb az eredeti posztján!!!LG írta:Most nagyon jo volt, de eddig nagyobb csapatok ellen nem bizonyult jonak, h jobb oldalon volt. Sztem 1átalán nem jo ötlet őt kirakni jobbszélre. Inkább Zambit erőltetném.